roucka
napsal(a):
Letošní odchov - stáří 6 týdnů.
zdr. fenixky oranžovokrké - kohout 2-letý
roucka
napsal(a):
zdr. fenixky oranžovokrké - kohout 2-letý
zdr. fenixka oranžovokrká - roční kohout
roucka
napsal(a):
zdr. fenixka oranžovokrká - roční kohout
zdr. fenixka oranžovokrká - kohout 4-letý se slepicema
roucka
napsal(a):
zdr. fenixka oranžovokrká - kohout 4-letý se slepicema
zdr. fenixka oramžovokrká - roční kohout
roucka
napsal(a):
zdr. fenixka oramžovokrká - roční kohout
zdr. fenixka oranžovokrká - slepice na hnízdě
roucka
napsal(a):
zdr. fenixka oranžovokrká - slepice na hnízdě
zdr. fenixka zlatokrká - kouhout 2-letý
roucka
napsal(a):
zdr. fenixka zlatokrká - kouhout 2-letý
zdr. fenixky
roucka
napsal(a):
Letošní odchov fenixek - stáří 14 dní
Letošní odchov fenixek - 1 měsíc
roucka
napsal(a):
Letošní odchov fenixek - 1 měsíc
Letošní odchov fenixky, bantamky, vyandotky - stáří 3 týdny
roucka
napsal(a):
Letošní odchov fenixky, bantamky, vyandotky - stáří 3 týdny
Letošní odchov sasexek + 2 fenixky - stáří 10 týdnů.
roucka
napsal(a):
Letošní odchov sasexek + 2 fenixky - stáří 10 týdnů.
Bantamka černá - kohouti.
roucka
napsal(a):
Sasexky světlé.
Vážený pane, měla bych zájem o sasexky, pod fotografií je napsáno, že bylo vloženo 1.1.1970, doufám, že se jedná o omyl. Jestli chováte sasexky a jestli i prodáte, myslíte, že bychom se mohli dohodnout? Stačí mi 1+1, nebo kuřátka - těch alespoň 5, aby byla jistota, že vytvořím párek - já vím, že bych měla mít nepříbuzného kohouta, ale třeba bych pak našla někoho, kdo by rád vyměnil - nejde mi o "závodní" chov, ale spepičky se mi moc líbí a nechci si kupovat Dominanty - typ sasex. Dřív jsem měla hempšírky a ty se mi stále moc líbí, ale měla jsem smůlu na kohouty - anebo jsou to rabiáti na paničku, ale na kunu si netroufnou. Musela jsem zrušit chov, zbavit se kuny (mám dva skotské teriéry) a teď bych se zase do slepiček pustila. S díky za pozornost a dojedu si kamkoliv.
karalawolfova
napsal(a):
Vážený pane, měla bych zájem o sasexky, pod fotografií je napsáno, že bylo vloženo 1.1.1970, doufám, že se jedná o omyl. Jestli chováte sasexky a jestli i prodáte, myslíte, že bychom se mohli dohodnout? Stačí mi 1+1, nebo kuřátka - těch alespoň 5, aby byla jistota, že vytvořím párek - já vím, že bych měla mít nepříbuzného kohouta, ale třeba bych pak našla někoho, kdo by rád vyměnil - nejde mi o "závodní" chov, ale spepičky se mi moc líbí a nechci si kupovat Dominanty - typ sasex. Dřív jsem měla hempšírky a ty se mi stále moc líbí, ale měla jsem smůlu na kohouty - anebo jsou to rabiáti na paničku, ale na kunu si netroufnou. Musela jsem zrušit chov, zbavit se kuny (mám dva skotské teriéry) a teď bych se zase do slepiček pustila. S díky za pozornost a dojedu si kamkoliv.
To nádhera!!!