Česká zlatá kropenka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2009 13:01
tretina

XXX.XXX.7.85

Dobrý den chci se zeptat koupil jsem si kuřátka č.z.k a byli tam dva kohoutci ale jeden ma krk žlutý s černým a ten druhý ho má takový oranžový je to kříženec nebo někaký barevný ráz ? Popřípadě jaký? A jáké barvy u tohoto plemene existují ? A pokud máte nějaké fotky tak je sem vložte Děkuji

13.5.2009 14:37
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

tretina napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat koupil jsem si kuřátka č.z.k a byli tam dva kohoutci ale jeden ma krk žlutý s černým a ten druhý ho má takový oranžový je to kříženec nebo někaký barevný ráz ? Popřípadě jaký? A jáké barvy u tohoto plemene existují ? A pokud máte nějaké fotky tak je sem vložte Děkuji

dobry den, pravdepodobne by se mohlo jednat o raz oranzovy, nebo oranzovokrky. bylo by dobre toto zkonzultovat s posuzovatelem na nejake mistni vystave. pokud mate kuratka vyfocena tak je poslete. muzu se jeste zeptat z jakeho chovu kurata mate?

Dani

barevne razy: bílý, černý, černý bíle skvrnitý, koroptví, stříbrně zbarvené, zlaté kropenaté, stříbrné kropenaté, porcelánové, krahujcové

13.5.2009 14:54
tretina

XXX.XXX.7.85

kovbojicek napsal(a):
dobry den, pravdepodobne by se mohlo jednat o raz oranzovy, nebo oranzovokrky. bylo by dobre toto zkonzultovat s posuzovatelem na nejake mistni vystave. pokud mate kuratka vyfocena tak je poslete. muzu se jeste zeptat z jakeho chovu kurata mate?

Dani

barevne razy: bílý, černý, černý bíle skvrnitý, koroptví, stříbrně zbarvené, zlaté kropenaté, stříbrné kropenaté, porcelánové, krahujcové

No oni už to kuřátka nejsou, koupil jsem je z líhně a chci se ještě zeptat nemáte nějaké fotky těch barevných rázů??? Děkuji

13.5.2009 15:12
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

tretina napsal(a):
No oni už to kuřátka nejsou, koupil jsem je z líhně a chci se ještě zeptat nemáte nějaké fotky těch barevných rázů??? Děkuji

tak i tak poslete fotky. kouknete na www.slepice-slepice.eu jsou tam bile, střibrne kropenate, zlate kropenate

13.5.2009 17:13
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

kovbojicek napsal(a):
tak i tak poslete fotky. kouknete na www.slepice-slepice.eu jsou tam bile, střibrne kropenate, zlate kropenate

Dani, upřesněte prosím adresu, tahle se tváří, že neexistuje

13.5.2009 17:53
malaceskafarma

XXX.XXX.216.113

jirinajanickova napsal(a):
Dani, upřesněte prosím adresu, tahle se tváří, že neexistuje

Jiřinko nejsem sice tak hezkej jako Dani ale pokud se neurazíte www.ceske-slepice.eu

13.5.2009 19:46
kittikit

XXX.XXX.54.237

malaceskafarma napsal(a):
Jiřinko nejsem sice tak hezkej jako Dani ale pokud se neurazíte www.ceske-slepice.eu

13.5.2009 20:16
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

kittikit napsal(a):

ano je to tak jak psal honzik...
kittkit ten prvni kohout je opravdu spatny, u druheho tezko soudit.....spatna pozice

13.5.2009 21:03
kittikit

XXX.XXX.54.237

kovbojicek napsal(a):
ano je to tak jak psal honzik...
kittkit ten prvni kohout je opravdu spatny, u druheho tezko soudit.....spatna pozice

Možná opravdu je těžko soudit, je to ten samý kohout. Byl zakoupen u zoofarmy, mají, můj názor, kvalitní odchov, řekl bych, že jsem špatně fotil

13.5.2009 22:34
tretina

XXX.XXX.7.85

kovbojicek napsal(a):

Dani

a ještě se chci zeptat jestli někdo v ČR (JIŽNÍ MORAVA) chová tyhle slepice v barevném rázu krahujcové, porcelánové a stříbrné kropenaté ? Děkuji

14.5.2009 05:12
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

tretina napsal(a):
a ještě se chci zeptat jestli někdo v ČR (JIŽNÍ MORAVA) chová tyhle slepice v barevném rázu krahujcové, porcelánové a stříbrné kropenaté ? Děkuji

krahujcove nechova v republice nikdo...střkp jen pan janás z ČB a Nenutil

15.5.2009 13:11
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

malaceskafarma napsal(a):

Na "ksichtě" v tomto případě opravdu, ale opravdu nezáleží
- a pozoruju, že semhle už jste mě taky kdysi poslal

Přidejte reakci

Přidat smajlík