alesh
napsal(a):
Káčata pižmovek divoce zbarvených
no nejsou k sežrání
alesh
napsal(a):
no nejsou k sežrání
Zakrslé čárkované, bohužel má kačenka jen jedno káče
alesh
napsal(a):
Zakrslé čárkované, bohužel má kačenka jen jedno káče
Nový kačer pižmák, otce káčat jsem musel zabít, zlomil si totiž nohu, tak už mám nového
alesh
napsal(a):
Nový kačer pižmák, otce káčat jsem musel zabít, zlomil si totiž nohu, tak už mám nového
Strakatá zatím snáší
alesh
napsal(a):
Saská káčata společně s ruánskýma
Rostou doslova z vody
alesh
napsal(a):
Kuřátka rostou pěkně
Tak tady jsou saské kachny, pěkně vyrostly
alesh
napsal(a):
Káčata pižmovek týden stará
Červnová strakatá pižmovka
alesh
napsal(a):
Květnové divoce zbarvené pižmovky
Mladý pižmový kačer
Uživatel s deaktivovaným účtem

alesh
napsal(a):
Ještě hempšírky
mate pekne hempsirky,a uz vam aj nesu? a strasne sami pacia tie cierne pizmovky,ja mam len biele,,,
napsal(a):
mate pekne hempsirky,a uz vam aj nesu? a strasne sami pacia tie cierne pizmovky,ja mam len biele,,,
Hempšírky ještě nenesou, mají zatím čas, budou mít teprve 5 měsíců, ale kohouti už se snaží pojímat. Pižmovky začínají některé lítat, předevčírem už byla jedna na štřeše kotce

alesh
napsal(a):
Hempšírky ještě nenesou, mají zatím čas, budou mít teprve 5 měsíců, ale kohouti už se snaží pojímat. Pižmovky začínají některé lítat, předevčírem už byla jedna na štřeše kotce
mne sa akurat predvoma dnami vyliahli mam ich 16,ale asi ste ich uz vydel,mam ich pod nazvom pizmovky :))tak to su moje,,akolko si naniesla ta jedna cierna kacka,vajec? a sedia spolahlivo,,ja som mal raz strakatu a ta vobec nechcela sediet tak som potom uz len biele choval,atie vzdy vysedeli ,,