egi
napsal(a):
Amfiteater, Senec, od 07.00 hod do cca 10 hod.
Dado,
burza je v areáli Amfiteatra, ale keď chceš niečo aj kúpiť, je lepšie tam byť okolo 7.30.
Už okolo 9.15 tam skoro nikto nie je. Je to kúsok od hl. vchodu na SLnečné jazerá. Nájdeš to aj podľa toho, že je tam veľa aut a neda sa tam skoro zaparkovať.
Odkaz pre Negiho:
Ozvi sa mi na mail:
ferientours@chello.sk
peter z bratislavy
napsal(a):
Dado,
burza je v areáli Amfiteatra, ale keď chceš niečo aj kúpiť, je lepšie tam byť okolo 7.30.
Už okolo 9.15 tam skoro nikto nie je. Je to kúsok od hl. vchodu na SLnečné jazerá. Nájdeš to aj podľa toho, že je tam veľa aut a neda sa tam skoro zaparkovať.
Odkaz pre Negiho:
Ozvi sa mi na mail:
ferientours@chello.sk
Peter nevíš jestli tam někdo prodává velké holokrčky.Dado
dado
napsal(a):
Peter nevíš jestli tam někdo prodává velké holokrčky.Dado
DADO,
je tam toho hodne, ale velke holokr´čky som tam v čistokrvnej forme nevidel.
ALe kamarát kúpil "Holokrčky-brojlery" a fakt rastú ako divé. Keď ich doviezol, boli veľké ako jeho rovnako staré Oravky. Po mesiaci, boli o polovicu väčšie.
Holokrčky som videl na burze v Monore pri Budapešti. Je to ich (resp. Sedmohradské plemeno)
Môj kamarát ich má tiež, ale sú už čiastočne prekrížené z Hempšírkami.
peter z bratislavy
napsal(a):
DADO,
je tam toho hodne, ale velke holokr´čky som tam v čistokrvnej forme nevidel.
ALe kamarát kúpil "Holokrčky-brojlery" a fakt rastú ako divé. Keď ich doviezol, boli veľké ako jeho rovnako staré Oravky. Po mesiaci, boli o polovicu väčšie.
Holokrčky som videl na burze v Monore pri Budapešti. Je to ich (resp. Sedmohradské plemeno)
Môj kamarát ich má tiež, ale sú už čiastočne prekrížené z Hempšírkami.
zdravim chci se jen ubezpečit ,že v neděli 9.8. se koná burza abych tam nejel zbytečně