russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli
napsal(a):
zd. asilka pestra a černobila
zd asilak a slepička zd novoanglicka bojovnička
russli

XXX.XXX.15.130
russli
napsal(a):
zd asilak a slepička zd novoanglicka bojovnička
a sam asilak
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli
napsal(a):
zase bernešky
odchov labuti + chovny par berneška velka kanadska
russli

XXX.XXX.15.130
russli
napsal(a):
odchov labuti + chovny par berneška velka kanadska
ještě jednou
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli

XXX.XXX.15.130
russli
napsal(a):
kachnata pekingska
chovni kohoutci zd. novoanglické bojovničky
russli

XXX.XXX.15.130
russli
napsal(a):
chovni kohoutci zd. novoanglické bojovničky
bojovnice tuzo
russli

XXX.XXX.15.130
zbosace
napsal(a):
Zdravím Vás pán Suchý. Mohol by ste prosím napísať ako sa správajú bernešky v takejto kolekcii a prípadne aké máte výsledky v ich chove? Nezaškodilo by pridať aj pár fotografií v detaile na ich propagáciu. Ďakujem Kyselica.
Já Vas taky zdravim. Bernešky jsem pořidil letos, prvně ty bělolici lonsky odchov snad 1,1, mam je na zahradě stěma hrbohlavýma, perličkami a slepicemi. Naco byli od vypuštěni zvykle respektuji, všechno ostatni agresivně honi a ted si usmyslely že nebudou mit rady i ženy. A ty velke jsou 5lety par ktery jsem dostal od znameho uněj byly dost agresivni na cizi i jeho manželku a děti, jen naněj ne. V roce 08 měli 3 housata, letos neměli nic tak pak umě přijmuli 4 housata labuti uvidime v přištim roce jestli budou něco mit. A nafotit se něco pokusim ale nejsou moc fotogenické a ještě ktomu je to focené mobilem.
russli
napsal(a):
Já Vas taky zdravim. Bernešky jsem pořidil letos, prvně ty bělolici lonsky odchov snad 1,1, mam je na zahradě stěma hrbohlavýma, perličkami a slepicemi. Naco byli od vypuštěni zvykle respektuji, všechno ostatni agresivně honi a ted si usmyslely že nebudou mit rady i ženy. A ty velke jsou 5lety par ktery jsem dostal od znameho uněj byly dost agresivni na cizi i jeho manželku a děti, jen naněj ne. V roce 08 měli 3 housata, letos neměli nic tak pak umě přijmuli 4 housata labuti uvidime v přištim roce jestli budou něco mit. A nafotit se něco pokusim ale nejsou moc fotogenické a ještě ktomu je to focené mobilem.
Dobrej den nato že fotky jsou z mobilu tak dobry
russli

XXX.XXX.15.130
fanous
napsal(a):
Dobrej den nato že fotky jsou z mobilu tak dobry
Děkuji většina mych zviřat je dost krotkych takže to šlo fotit celkem dobře