honyvys
napsal(a):
kachny ruánské divoce zbarvené
kachny ruánské modře divoce zbarvené
honyvys
napsal(a):
amrokska
Fotil jsem to i s číslem klece, katalog ke stáhnutí na www.drubez.unas.cz
honyvys
napsal(a):
amrokska
Posuzování provedla špička posuzovatelů p. Pavel Ivan
honyvys
napsal(a):
amrokska
Chovatel Jiří Herynek,
Posuzoval p. Ivan Pavel
1,0 98,5 b., 0,1 - 99 b.
Jiří Herynek
napsal(a):
Chovatel Jiří Herynek,
Posuzoval p. Ivan Pavel
1,0 98,5 b., 0,1 - 99 b.
Ten lesk
zbosace
napsal(a):
Gratulujem pan Herynek. Vaše smaragdové nemajú chybu. Mám čo doháňať. Dúfam, že Vám chov tohoto plemena bude dlho robiť radosť tak ako mne. Už len jedna otázočka: aj Vás sa pýtajú na čo je dobré chovať takú malú hydinu?
Díky, holt odpovídáme na okrasu:-) Na foto otec, já mám doma slepice, otec smaragdy. budu si brát druhý pár k sobě....koukněte na www.drubez.unas.cz ,
ted nás čeká Bohdálov....
Jiří Herynek
napsal(a):
Díky, holt odpovídáme na okrasu:-) Na foto otec, já mám doma slepice, otec smaragdy. budu si brát druhý pár k sobě....koukněte na www.drubez.unas.cz ,
ted nás čeká Bohdálov....
Prosím, až budete někdo zase fotit na výstavě, zkuste dát objektiv fotoaparátu zkrz oka pletiva, určitě by vystavované kusy lépe vynikly. Vím, že Vám šlo o cedulky, ale na těch my stejně nic nevyčtem. Moc děkuji. Eva.
rybka
napsal(a):
Prosím, až budete někdo zase fotit na výstavě, zkuste dát objektiv fotoaparátu zkrz oka pletiva, určitě by vystavované kusy lépe vynikly. Vím, že Vám šlo o cedulky, ale na těch my stejně nic nevyčtem. Moc děkuji. Eva.
Tak já určitě přečtu číslo klece a dávám k dispozici katalog, kde lze dohledat info o vystavovateli, máte pravdu, z větší dálky nejsou zvířata tak vidět, ale opakují se na vícero fotkách a pokud chci detaili studovat z fotek zde na ffauně, tak to se díky zhoršené kvalitě tohoto systému opravdu nedá. není lepší zajet si na výstavu a detaily studovat přímo na zvířeti??
Jiří Herynek
napsal(a):
Jelikož tento redakční systém fotky stejně komprimuje - zkreslí, je nejlepší je vidět na vlastní oči.
To máte zajisté pravdu, ale každý nemá tu možnost se zúčastnit výstavy osobně i když by je určitě raději shlédl na vlastní oči, tak se alespoň díky moderce může kochat krásou vystavovaných plemen o kterých nemá třeba ani předtuchy, že existují a jen tiše závidí majitelům těchto krasavců. Toť můj případ.