Husokura - husice kuří

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2009 21:13
zbosace

XXX.XXX.190.75

Nie typický predstavitel vodnej okrasnej hydiny. Na nemoderke sa objavil dotaz - husokuře...., trochu som sa zlakol ale ďalší prispievatel to objasnil.

16.11.2009 21:22
zbosace

XXX.XXX.190.75

zbosace napsal(a):
Nie typický predstavitel vodnej okrasnej hydiny. Na nemoderke sa objavil dotaz - husokuře...., trochu som sa zlakol ale ďalší prispievatel to objasnil.

Je to majestátny a sebavedomý vták.

16.11.2009 21:36
zbosace

XXX.XXX.190.75

zbosace napsal(a):
Je to majestátny a sebavedomý vták.

Nebolo by na škodu keby sa tu ozvali aj chovatelia hydiny , ktorá sa nechová len preto aby skončila na pekáči....

16.11.2009 23:03
lavacca

XXX.XXX.1.3

zbosace napsal(a):
Nebolo by na škodu keby sa tu ozvali aj chovatelia hydiny , ktorá sa nechová len preto aby skončila na pekáči....

Myslím, že by jste to měl s drůbeží na okrasu zkusit spíš v Okrasné ptactvo. Běžně se tam probírají různí okras. bažanti, atd.

dzidek

17.11.2009 08:47
dzidek

XXX.XXX.187.73

lavacca napsal(a):
Myslím, že by jste to měl s drůbeží na okrasu zkusit spíš v Okrasné ptactvo. Běžně se tam probírají různí okras. bažanti, atd.

Přidám jednu fotku ze zoo Lešná.

17.11.2009 11:42
mirdok

XXX.XXX.2.2

dzidek napsal(a):
Přidám jednu fotku ze zoo Lešná.

Tak to jsou moje 2 pary

17.11.2009 12:02
mirdok

XXX.XXX.2.2

mirdok napsal(a):
Tak to jsou moje 2 pary

Tak kdy maji snazku husice kuri? Kdo vi o tom neco?

amála

17.11.2009 13:08
amála

XXX.XXX.207.1

mirdok napsal(a):
Tak kdy maji snazku husice kuri? Kdo vi o tom neco?

Husice kuří má snášku v zimním období, proto se Vám už páří. Z fotek je patrno, že máte dva páry pohromadě. Jak jsou staří? Trochu mě to zaskočilo, protože by to měly být vyloženě nesnášenlivé husice. Vždy mě také lákaly, ale ta snáška v zimním období mě trochu odrazuje, protože jsou u nás zimy docela nepříjemné. Chováme tyto druhy: husice: magellánská, rajská, šedohlavá, rudoprsá, rudohlavá, rezavá, liščí, andská, australská, orinocká, nilská. Z husí: velká, malá , běločelá, indická, císařská a z bernešek: rudokrká, havajská, bělolící, malá a velká.Narychlo máme pár fotek z dnešního krásného dne. Příště zkusím něco přidat.Nabízím ke shlédnutí také náš blog. kde máme mimo jiného i něco o našich zvířatech napsáno: http://ivanyazdenka.blog.cz/

31.5.2015 15:11
JakubM

XXX.XXX.104.17

Aký je slovenský odborný názov tejto husi ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.5.2015 18:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

JakubM napsal(a):
Aký je slovenský odborný názov tejto husi ?

Zemnárka krátkozobá?

Přidejte reakci

Přidat smajlík