https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php?
tema=550945&r=6&m=787&page=1
pavelc
napsal(a):
...
pavelc
napsal(a):
uz aby bylo jaro a vyhrivaly se me tam i ty japonky
...
pavelc
napsal(a):
...
Mate fakt pěkne rousné zakrslé hedvábničky ty vam fakt zavidím aty mate pěkné kruty a pižmovky ja chovam leghorn sesex světlá columbia hamburčanky stříbrně černě tečkované zdr wyandotky lososovité stříbrné a maransky s kachen chovám ruanské kajugy saské smargovky starorynské a budu mít pižmovky z hus chovám německé nosné landencké české a budu mit labutí z krut chovam bronzové a české černé chovám perličky modré a bíle a křepelky japonské nosné ruzné byrvy a taky masné.Je mi 12 let a přeju si at mi tato zaliba vydrži do životi .
beda
napsal(a):
-tak ať se nám vede!! B.
jj zelená a taky si to kluci vyříkávají
pavelc
napsal(a):
§
Tedy to je nádhera!!! To se jistě kolemjdoucí zastavujou a maj to jako televizi. No řekněte: Zastaví se někdo někdy u zabláceného výběhu plného odrbaných hybridek? (Leda ochránce zvířat.)
Tohle má být v zahradách a né rezavé, ježaté holoprtky. Tohle je totiž vkusné doplnění okrasné zahrady a je vidět, že to jde, když se chce. Zeptám se jak to děláte, že máte stále zelený trávník i při poměrně vysokém zatížení a jednotku plochy?
Juraj Kafka
Co se tyka travy, tak jsem taky moc spokojenej a hodne lidi se me pta na tenhle dotaz-jak to, ze tam nemaji blato- odpoved je ta, ze nevim:-)
ale myslim si ze na jare po snehu je nejdulezitejsi je moc nepoustet,aby ta plocha vyschla a "holky" nerozhrabaly a nevyzobaly korinky- a pak roste trava pred ocima a v dubnu se uz pekne zelena..a uz je posutim na cely den na ni,tak ze muj nazor-šetřit hlavne z jara po snehu a pak cely rok se krasne zelena, jen letos jsem uz musel po 8 sekat,a doufam ze naposled,protoze minuly rok jsem to nesekal a oni ji uslapaly a pak zespodu hnila a rozhrabovaly to,tak jsem na ty rozhrabane diry-kusy dal kralici pletivo a oni se na to nemohly dostat a trava dorostla a je v pohode
jinak me u plotu stale nekdo stoji a kouka,hlavne maminy s detmi i nekdy deti v doprvodu tet z kojeneckeho ustavu-proste takova atrakce pro oko,a běda, kdyz nejsou puštěny, to dostanu druhy den vyčiněno ze nemohli deti dostat od plotu,že cekaji na slepičky
ještě naka otazka? mozna bych mohl dat dve fotky jak jsem mel pyzmovky--pred a po...
a tak jsem vice krat kaceny nechtel
Uživatel s deaktivovaným účtem

A kde máte osazenstvo, dokud je nepouštíte na trávník? Nějaké fotečky chov. zařízení by nebyly?
Zdravím Pavel nenašiel som na Vás kontakt v profile tak Vám píšem do Vašeho vlákna , máte v chove Milflérky striebornokrké ? Pár som videl na Vašich fotkách , zháňam jednu sliepočku tohto farebného rázu súrne . Ak by sa niečo našlo kontaktujjte ma na e-mail starosta@nevolne.sk alebo kľudne i tu na i faune . ďakujem

martinez
napsal(a):
zaujimalo by ma ako predchadzaš križeniu hydiny ? medzi sebou ?
O dvě odpovědi nad Vámi je odpověď na Vaši otázku....
Ano,máte pravdu je to v kolonii zahrádek a za zahradou jsou bytovky,myslím si, že je to o zvyku,pred téměř 15lety kdyzjsem začínal tak jim vadil jeden kohout,když to nebyl kohout tak to pak byli bazanti v toku,pak krocan,ale po letech si zvykli,nejsem zrovna ten typ,abych dělal někomu naschály,takže redukuji stavy, co se týka holubů, tak s něma problém nemám drži se pouze na moji zahradě a to nejvice na voliéře, když jsem si dovezl první varku holubu,tak měli tendenci občas vlítnout na bytovku na parapety na okna,taky mě to nebylo vhod že tam lítají,ale to trvalo jen pár dní a nyní už tam neletaji... zavěr udělám ten, že se sousedy vychazím dobře, protože je to atrakce pro kolemjdoucí a dětí z kojeneckého ústavu,kteří tam s "tetama" chodi
pavelc
napsal(a):
Ano,máte pravdu je to v kolonii zahrádek a za zahradou jsou bytovky,myslím si, že je to o zvyku,pred téměř 15lety kdyzjsem začínal tak jim vadil jeden kohout,když to nebyl kohout tak to pak byli bazanti v toku,pak krocan,ale po letech si zvykli,nejsem zrovna ten typ,abych dělal někomu naschály,takže redukuji stavy, co se týka holubů, tak s něma problém nemám drži se pouze na moji zahradě a to nejvice na voliéře, když jsem si dovezl první varku holubu,tak měli tendenci občas vlítnout na bytovku na parapety na okna,taky mě to nebylo vhod že tam lítají,ale to trvalo jen pár dní a nyní už tam neletaji... zavěr udělám ten, že se sousedy vychazím dobře, protože je to atrakce pro kolemjdoucí a dětí z kojeneckého ústavu,kteří tam s "tetama" chodi
no tak to je bezvadný, to Vám přeju. Není nad to když se lidé umí domluvit a všichni jsou spokojený. Je to opravdu krásný pohled na pestrou zahradu plnou zvířat. Držim Vám palce a přeju hodně radosti s chovu.
Honza
- tak Pavle - čauky!
- uteklo již pár roků a tobě slíbené Japonky se stále prohání na moji zahradě!
- v neděli vezu na náš TRH letošního kohoutka + dvě, tři slepičky!/CHABO/
- tobě bych i třeba nechal jejich loňské rodiče 1+3 /asi budu snižovat stavy/!
- také by se ti určitě líbily holanďanky zakrslé černé s bílou chocholkou, ale kadeřavé /móc pěkné/!
- i hladké /pěkné pro změnu krve/!
- již by si měl také uvažovat o mandarinkách - jsou tu také!
- kdyby si viděl ty OMSKÉ bílé - jak z pohádky /je to o něčem jiném, než pávíci/- jsou tady!
- no a ČILICI / malý štítníci/ - ty by si neodolal!
A abych dal nějaký obrázek - tak dnes překvapila morčačka "Káča":
- pozoruhodné je, že asi před měsícem zmizel její sameček, potom začala teprve snášet asi 9 vajíček a 4 byly ještě zřejmě oplozené ...
Tak čau Béda
Pavle- domnívám se, že můj kamarád / píše pod autor "arlen" na př. na autor. dizkuze holubi 30.5./, že se odstěhoval někam tam k tobě - zkus se s ním spojit ! A domluvit se s ním ??
Určitě dlouho nevydrží beze mě /jako já mám problém bez něho/!
- ty kadeřavky jsou ... jak kopretinky !!!!
pavelc
napsal(a):
Bedo, tak jsem se koukal tak ze ten chovatel jen od bilčice, a on za tebou jezdi nebo jste ve spojeni spolu?, ja jsem ale stale ze svitav no jo tak ze opravdu nevim jak to mam zaridit abych mel od tebe ty ptaky
Pavle - koukej se s Jardou spojit !!
Koukal jsem na GLOBUS a cesta ke mně vede nejkratší přes tebe! Určitě pojede v nejbližší době ke mně! Již jsme se dlouho neviděli a má u mě zamluvené letošní moje odchovy holubů - čeká jen až se ozvu!! Kdybyste přijeli spolu, byla by to veliká paráda!!
Beda