Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
tu mozete davat fotky svojich plemennych kohutov,,
2 fotka,

napsal(a):
4,,
5,,moj kohut oravky ktoreho som mal,pred 6 rokmi zial skoncil v polievke bo zacal skakat,hlavne do mamy:))

napsal(a):
5,,moj kohut oravky ktoreho som mal,pred 6 rokmi zial skoncil v polievke bo zacal skakat,hlavne do mamy:))
a toto bol moj prvy kohut plemena hempsir ktoreho som si vychoval od kuriatka,,

napsal(a):
a toto bol moj prvy kohut plemena hempsir ktoreho som si vychoval od kuriatka,,
vlasak ,toho som mal tiez ale uz davno,,tiez kupeneho zvystavy,,

napsal(a):
vlasak ,toho som mal tiez ale uz davno,,tiez kupeneho zvystavy,,
raz som mal aj kohuta plemena marans,ale ten tiez skoncil v polievke bo samu nechcelo spojmat sliepky:)))

napsal(a):
raz som mal aj kohuta plemena marans,ale ten tiez skoncil v polievke bo samu nechcelo spojmat sliepky:)))
a ked som zacal chovatt sliepky tak najpr rozne druhy hybridov,,to som mal aj kohuta hybrida susex

napsal(a):
a ked som zacal chovatt sliepky tak najpr rozne druhy hybridov,,to som mal aj kohuta hybrida susex
a este jedneho som mal ale to bol domaci vychovany ale neviem aky druh,tiez hybrid,ale teraz uz len chovam hempsirky,neviem preco ale tento druch si ma niecim ziskal,,su aj krasne sfarbene a maju aj pomerne dobru znasku,,
napsal(a):
a este jedneho som mal ale to bol domaci vychovany ale neviem aky druh,tiez hybrid,ale teraz uz len chovam hempsirky,neviem preco ale tento druch si ma niecim ziskal,,su aj krasne sfarbene a maju aj pomerne dobru znasku,,
Ahoj pefo. Nie druh ale plemeno !!!!!

napsal(a):
ahoj rovnakého hybriďáka ako ten hnedý som mal aj ja a to bol taky hybrid krížený a liahnutý pod kvočkou, ale teraz už mám hempšírky, hodvábničky,pyžmové kačky a zopár hybridov, v sobotu sa pokúsim niektoré vyfotiť a pridám ich sem.

napsal(a):
ahoj rovnakého hybriďáka ako ten hnedý som mal aj ja a to bol taky hybrid krížený a liahnutý pod kvočkou, ale teraz už mám hempšírky, hodvábničky,pyžmové kačky a zopár hybridov, v sobotu sa pokúsim niektoré vyfotiť a pridám ich sem.
ok,marko,len fot a pridaj budem len rad a som zvedavy ake uz ich mas?
napsal(a):
2 letý kohout sumatra
mysak
napsal(a):
vlevo letošní v pravo loňský
letošní kohout lakenfeldka, už je pryč.
mysak
napsal(a):
letošní kohout lakenfeldka, už je pryč.
Zdravím, tak taky něco přidám ze dvorka.
st toman
napsal(a):
.
No na tej horní fotce jsou vidět teda víc slepice, ale jsou supr a tak si myslím, že to nevadí
st toman
napsal(a):
No na tej horní fotce jsou vidět teda víc slepice, ale jsou supr a tak si myslím, že to nevadí
.
st toman
napsal(a):
.
Trošku se mu schoval hřebínek, ale má ho pěknej, fakt, to je jenom moje fotonezkušenost a zbrklost
st toman
napsal(a):
Trošku se mu schoval hřebínek, ale má ho pěknej, fakt, to je jenom moje fotonezkušenost a zbrklost
.
st toman
napsal(a):
a kytička na konec
chovni kohuti poslednych 5 rokov
mysak
napsal(a):
2 letý kohout sumatra
Starý z roku 2003, v té době jsem ho zapoměl okroužkovat. Už není samozřejmě. Ale dodnes si drbu hlavu, že jsem ho ještě měl nechat. Používal jsem ho 3 roky.
mysak
napsal(a):
Starý z roku 2003, v té době jsem ho zapoměl okroužkovat. Už není samozřejmě. Ale dodnes si drbu hlavu, že jsem ho ještě měl nechat. Používal jsem ho 3 roky.
Jiný z roku 2005 taktéž cenný, již né tak temperamentní jak už to bývá, ale posloužil taky. 2 roky.
mysak
napsal(a):
Jiný z roku 2005 taktéž cenný, již né tak temperamentní jak už to bývá, ale posloužil taky. 2 roky.
také se přidám....
napsal(a):
A niečo z historie kohútov v mojom chove LaFleche:
Zakladateľ chovu pôvodom z Nemecka z r. 2004
peter z bratislavy
napsal(a):
A niečo z historie kohútov v mojom chove LaFleche:
Zakladateľ chovu pôvodom z Nemecka z r. 2004
Jeho nástupca: z r. 2005
peter z bratislavy
napsal(a):
Jeho nástupca: z r. 2005
Tu je ďalší nástupca pre obmenu krvi LaFleche z r. 2007
peter z bratislavy
napsal(a):
Tu je ďalší nástupca pre obmenu krvi LaFleche z r. 2007
A posledny fešák z Lipska z r. 2008 (za 83 EUR), ktorý momentálne v chove ešte pôsobí:
peter z bratislavy
napsal(a):
A posledny fešák z Lipska z r. 2008 (za 83 EUR), ktorý momentálne v chove ešte pôsobí:
Zdravím kolegu zo Slovenska. Ten první kohout má pěkné tmavé oči, čož u těch druhých už není. Jak v tomhle ohledu hovoří jejich standart?
Posílám ještě kohouta minorky z roku 2005. Doba hluboce předpyšná. Na tomhle jsem začínal.

mysak
napsal(a):
nemá ten druhej hempšírák tak trochu vyandotí ocas?
nemoze mat bo su to cistokrvne hempsirky,,,a wyandotky som nikdy vzivote este nechoval,,,tak nemoze mat,,

monta
napsal(a):
a ještě jeden...
a este som mal aj milflerky trojfarebne,,,

napsal(a):
a este som mal aj milflerky trojfarebne,,,
2,,

napsal(a):
3,,
a posledna,,tento kohutik stale este zije ma ho moj sused pri sliepkach,ako okrasu :))
napsal(a):
nemoze mat bo su to cistokrvne hempsirky,,,a wyandotky som nikdy vzivote este nechoval,,,tak nemoze mat,,
Předpokládám, že jde o loňského kohouta, soudě podle kvality peří. Netvrdím přeci, že je to kříženec s vyandotkou, ale buď mu ještě nedorost, anebo se mu propadají srpy doprostřed, což dává vzhledu pivoňkového ocasu jako mají vyandoty. Možná to dělá jen fotka.
J.K.
oskar222
napsal(a):
Když máte ty laflešky, jaké užitkovosti Vám dosahují? Kolik sbíráte vajec a jak moc je těžké shánět kohouta pro obměnu krve? Díky
Pravdu popvediac, nikdy som ich užitkovosť nesledoval, keďže ich chovám vyslovene len zo záľuby, rovnako ako aj ďalšie plemena zriedkavej hydiny. Denne mám však aj teraz v mrazoch min 1 - 3 vajcia od 6 sliepok dvojročných laflešiek. Zohnať nepríbuzného kohúta je dosť náročné. Treba vycestovať do Nemecka a ďalej a zapaltiť dosť vysokú cenu. A to som rád, keď niečo zoženiem. Mapr. posledné 2 roky ani na veľkej burze v nemeckom Straubingu som Laflešky nevidel. V okolitých krajiných (Poľsko a Ukrajina) sú laflešky pôvodom z môjho chovu.
Momentálne bude aj v ČR viac laflešiek, keďže som na jar 2009 hodne násadových vajec i kureniec predal českým chovateľom. Musia si k nim však tiež opatriť nepríbuzných kohútov.
Pre názornosť prikladám vajcia Araucan, Laflešiek a Bielefeldiek.
mysak
napsal(a):
Zdravím kolegu zo Slovenska. Ten první kohout má pěkné tmavé oči, čož u těch druhých už není. Jak v tomhle ohledu hovoří jejich standart?
Posílám ještě kohouta minorky z roku 2005. Doba hluboce předpyšná. Na tomhle jsem začínal.
Tak aj ja posielam niečo z historie môjho chovu.
Začínal som v r. 1991 so zdr. Holanďankami čiernymi bielochocholkatými.
Kohút z môjho odchou z r. 2005. Motýlik ešte nemá upravený
peter z bratislavy
napsal(a):
Tak aj ja posielam niečo z historie môjho chovu.
Začínal som v r. 1991 so zdr. Holanďankami čiernymi bielochocholkatými.
Kohút z môjho odchou z r. 2005. Motýlik ešte nemá upravený
Potom som rozšíril chov aj na modré zdr. Holanďanky.
Kohút z odchovu r. 2005
peter z bratislavy
napsal(a):
Potom som rozšíril chov aj na modré zdr. Holanďanky.
Kohút z odchovu r. 2005
A podarilo sa mi získať aj zdr. Holanďanky čisto biele s bielou chocholkou.
peter z bratislavy
napsal(a):
A podarilo sa mi získať aj zdr. Holanďanky čisto biele s bielou chocholkou.
A v chove sa vyliahol ak takýto krásavec zdr. Holanďanky
peter z bratislavy
napsal(a):
A v chove sa vyliahol ak takýto krásavec zdr. Holanďanky
Môj plemenník z pred dvoch rokov
goral666
napsal(a):
Môj plemenník z pred dvoch rokov
A ešte jedna spomienka na neho.
goral666
napsal(a):
A ešte jedna spomienka na neho.
Zdrobnělá australka
andreafajcakova
napsal(a):
Zdrobnělá australka
A další fotka.Tento kohout ještě není žádnou vzpomínkou.ten se bude muset v tomto roce ještě hodně snažit...
andreafajcakova
napsal(a):
A další fotka.Tento kohout ještě není žádnou vzpomínkou.ten se bude muset v tomto roce ještě hodně snažit...
pripájam sa Oravka biela
mysak
napsal(a):
Nooo, tak tenhle je ukázkovej! Tomu řikám prsa. "A teď mi řekněte dámy a pánové, kdo z vás to má?" (u svých středně těžkých plemen).
no, keď už ide o prsia, síce v malom, ale tiež ukážkové
napsal(a):
toto som si prichistal na tuto sezonu ten vzadu vlastny odchov vysledok 3 rokov prace.
marco76
napsal(a):
toto som si prichistal na tuto sezonu ten vzadu vlastny odchov vysledok 3 rokov prace.
jeho otec tiez odchovany u mna
marco76
napsal(a):
jeho otec tiez odchovany u mna
a toto je zaciatok toho vsetkeho

a teraz moj novy kohut tiez oravka,,ale hnedy,,neni to vystavny kus,ale hlavne ze mne sa paci:)
Chokma

XXX.XXX.155.155
Chokma

XXX.XXX.155.155

pekny chochlac

a pridam aj vlastneho kohuta co mam teraz,-vlaska strieborna,,tu prave kikirika,,

bol to moj ,ale som ho predal ,susede,,ale kazdy den ho mam na ociach,,
A tak já také přispěji s trochou do mlýna. Moji první odchovanci - kohouti plemene Amrox
Bylo jich celkem patnáct a věřte, že bylo těžko vybrat jednoho nástupce mého starého Kokrháče, protože všicni byli krásní
K Amroxům přibyly Faverolky velké lososové. Tam mám kohoutky dva, ale jsou ještě mladí a teprve zmohutní a postupně se vybarví. Jeden pak zůstane doma a druhý se zřejmě vydá do světa ( i když to bude těžké, jsou velmi krotcí )
Tak se také pochlubím se svým pánem kurníku. Fotka je loňská bohužel letos při přepeřování mu mladé slepičky vyštípali pysky a nový ocas mu asi už nenaroste nebo ano?
Lukas333666

XXX.XXX.6.15

krasny kohut malajky velkej,,

ondře.j.
napsal(a):
Krasavec
ahoj,mas krasne leghornky
Zdravím, také jestli mohu ukázat svého kohouta. Teprve cca 5 měsíců starý leghorn.
Jsem mladý chovatel s Jablunkova mam 4 kohouty + 2 mladé ----- tenhle 75% fénix

a tu je moj tohtorocny kohut,,uz mu tiahne na 8mesiac,a uz je pekne dorasteny este chvost mu mozno podrastie a je kompletny