Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2009 19:21
henste

XXX.XXX.169.78

Milflerky izabelovo porcelánové

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2010 18:28

henste napsal(a):
Milflerky izabelovo porcelánové

ahoj,nemate napredaj jednu sliepocku??? ja mam kohutika a sliepocku ale chcle by som este jednu,odkial ste?

25.2.2010 15:22

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ahoj,nemate napredaj jednu sliepocku??? ja mam kohutika a sliepocku ale chcle by som este jednu,odkial ste?

a tu je moj parik, dufam ze mi sliepocka zasadne,na jar,,

28.2.2010 12:49
henste

XXX.XXX.169.78

Ahoj nemám na predaj žiadnu sliepočku ale , s odchovu sa niečo vždy nájde a som zo stredného Slovenska - Kremnica

28.2.2010 13:50

henste napsal(a):
Ahoj nemám na predaj žiadnu sliepočku ale , s odchovu sa niečo vždy nájde a som zo stredného Slovenska - Kremnica

a chodite aj na vystavy do ziliny? ja som z varina

28.2.2010 13:59

henste napsal(a):

taketo su krasne:))skoda ze vo varine to nikto nechova:(

28.2.2010 18:20
henste

XXX.XXX.169.78

taketo su krasne:))skoda ze vo varine to nikto nechova:(

áno chodím ,aj tento rok idem máme tam klubovku Oraviek

28.2.2010 18:54

henste napsal(a):
áno chodím ,aj tento rok idem máme tam klubovku Oraviek

ja som chcel tiez chovat oravky,ale vzdy ked som ich mal obiednane tak som ich nedostal,bo ich mali malo a vzdy ma tam v liahni v ziline od toho odhovoril ten starsi pan co tam liahne ze aby som si zobral hempsirky ze tie lepsie nosia vajicka ,to ano ale iba v prvom roku ale v druhom su to strasne zle nosnice,na pohlad su pekne ale vajce skoro zoadne,a teraz som pred rokom kupil v ziline na vystave dve sliepky hempsirky a spolu snimi som si doniesol aj niaku chorobu,tak som musel vsetko zlikvidovat,aj cely kurin som spalil a postavil novy,a vybehy som cele vydenzifikoval,,

28.2.2010 19:59
kovato

XXX.XXX.212.213

ja som chcel tiez chovat oravky,ale vzdy ked som ich mal obiednane tak som ich nedostal,bo ich mali malo a vzdy ma tam v liahni v ziline od toho odhovoril ten starsi pan co tam liahne ze aby som si zobral hempsirky ze tie lepsie nosia vajicka ,to ano ale iba v prvom roku ale v druhom su to strasne zle nosnice,na pohlad su pekne ale vajce skoro zoadne,a teraz som pred rokom kupil v ziline na vystave dve sliepky hempsirky a spolu snimi som si doniesol aj niaku chorobu,tak som musel vsetko zlikvidovat,aj cely kurin som spalil a postavil novy,a vybehy som cele vydenzifikoval,,

Dobrý den chci se zeptat jesli bantamky zdobnělé a kočinky sedávají na snůšky pravidelně i když nemají kohoutka ?

28.2.2010 20:05

a tu je moj parik, dufam ze mi sliepocka zasadne,na jar,,

inac ten kohutik je cistokrvna milflerka trojfarebna,a to viem lebo sam som ho kupoval pred rokom,na vystave v zilone ale bol u susedy a ta ma len velke sliepky tak mal tam chudak ako by som to povedal vysrate casy,ale ja ho dam zase do poriadku,a sliepocka je krizenka sebritka +milflerka,,a ked to dam do kopy tak budu zase pekne milflerky:))

1.3.2010 15:59

inac ten kohutik je cistokrvna milflerka trojfarebna,a to viem lebo sam som ho kupoval pred rokom,na vystave v zilone ale bol u susedy a ta ma len velke sliepky tak mal tam chudak ako by som to povedal vysrate casy,ale ja ho dam zase do poriadku,a sliepocka je krizenka sebritka +milflerka,,a ked to dam do kopy tak budu zase pekne milflerky:))

ten kohutik vypadal atkto ked som ho kupil zvystavy,ale sedine sleipky ho dost zlincovali ale ked sa preperi a bude dostavak kvalitne krmivo on sa zase spravi a za rok ho ani nespoznate,byde zase taky pekny ako byval,,

1.3.2010 16:06

ten kohutik vypadal atkto ked som ho kupil zvystavy,ale sedine sleipky ho dost zlincovali ale ked sa preperi a bude dostavak kvalitne krmivo on sa zase spravi a za rok ho ani nespoznate,byde zase taky pekny ako byval,,

len dufam ze mi daju niake potomstvo,,ty dvaja

1.9.2013 11:42
serátor

XXX.XXX.50.189

Tiež chovám tieto sliepočky, mám niekoľko mladých, ktoré som vyliahla v liahni, ak by sa dalo vymeniť kus za kus pre vytvorenie nepríbuzenských párov. Dospelé mám iba jeden pár, aj s krúžkom, ktorý som dostala do daru, sú nádherní, predpokladám, že aj deti budú po nich.

1.9.2013 12:20
vencovskyales

XXX.XXX.216.18

Isabelově porcelánové jsem poptával zde v ČR ale ozval se mi pouze jeden pán od Prahy což je pro mne pouze pro kohoutka dost z ruky, jsem z vysočiny. Škoda ale třeba něco seženu. Vaše jsou opravdu krásnésmajlík

1.9.2013 13:44
rosnička

XXX.XXX.156.80

vencovskyales napsal(a):
Isabelově porcelánové jsem poptával zde v ČR ale ozval se mi pouze jeden pán od Prahy což je pro mne pouze pro kohoutka dost z ruky, jsem z vysočiny. Škoda ale třeba něco seženu. Vaše jsou opravdu krásnésmajlík

Zdravím včera se mi od porcel. izab. vylíhla kuřátka bohužel až tak pozdě ale dočkala jsem se .Budete li mít zájem mohu Vám něco nechat nejraději výměnou pro změnu krve , můžete napsat na můj kontakt. Jsem od Studené. Rosnička.

1.9.2013 15:17
serátor

XXX.XXX.50.189

Ospravedlnujem sa, že som neuviedla presne plemeno, chovám mileflerky zlato-porcelánové. Ak niekto chová rada sa dohodnem, na výmene kohútikov. Moje majú 2 a 3 mesiace

Přidejte reakci

Přidat smajlík