Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.12.2009 10:51
cupkama

XXX.XXX.243.244

Moje prve pizmovky. Dufam ze na jar budu odchovy.

27.12.2009 10:52
cupkama

XXX.XXX.243.244

cupkama napsal(a):
Moje prve pizmovky. Dufam ze na jar budu odchovy.

vsetko su to tochtorocne zvierata

27.12.2009 10:53
cupkama

XXX.XXX.243.244

cupkama napsal(a):

Kacica kupena na burze v Monori

27.12.2009 11:00
cupkama

XXX.XXX.243.244

cupkama napsal(a):

A este strakate komando.

27.12.2009 11:02
cupkama

XXX.XXX.243.244

cupkama napsal(a):
A este strakate komando.

este jena.

russli

27.12.2009 12:15
russli

XXX.XXX.169.168

cupkama napsal(a):

Dobry den
Krasne kachny hlavně ta modra, ty chovam taky ale je jich nedostatek. Mate kni modreho kačera? Nebo jí chcete křižit stim bílim? Bylo by škoda jí nevyužít v chovu modře divokych pižmovek, mužu Vam nabidnout mladeho modrého kačera. Nebo bych odvas kachnu odkoupil nebo vymněnil třeba za hnědobílou. Rozhodnutí je samozdřejmně navas. Děkuji za odpověd Tomaš

27.12.2009 21:52
henste

XXX.XXX.169.78

cupkama napsal(a):

Tá modrá kačica je v celku dobrá , bola by škoda ju ponechať pri bielom kačerovi ak by ste ju chceli odpredať určite ju od Vás odkúpim .Odkiaľ ste ?

28.12.2009 11:48
cupkama

XXX.XXX.20.233

russli napsal(a):
Dobry den
Krasne kachny hlavně ta modra, ty chovam taky ale je jich nedostatek. Mate kni modreho kačera? Nebo jí chcete křižit stim bílim? Bylo by škoda jí nevyužít v chovu modře divokych pižmovek, mužu Vam nabidnout mladeho modrého kačera. Nebo bych odvas kachnu odkoupil nebo vymněnil třeba za hnědobílou. Rozhodnutí je samozdřejmně navas. Děkuji za odpověd Tomaš

Modrého káčera nemám. Chcel som ju krížit s bielim. Chcel som ich chovať len na pekáč, ale dal ste mi chrobáka do hlavi a už uvažujem o kúpe ďalšieho káčera. Myslíte si že by bolo lepšie modré oddeliť a chovat zvlášť od ostatných? Alebo sa mám zbaviť bieleho káčera a páriť aj ostatné kačice s modrím káčerom?

28.12.2009 12:01
cupkama

XXX.XXX.20.233

henste napsal(a):
Tá modrá kačica je v celku dobrá , bola by škoda ju ponechať pri bielom kačerovi ak by ste ju chceli odpredať určite ju od Vás odkúpim .Odkiaľ ste ?

Som od Košíc. Odpredať ju nechcem, skôr by som ešte dokúpil. Tiež by som Vás chcel poprosiť o odpoveď na moju horepoloženú otázku. Ďakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.12.2009 12:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

cupkama napsal(a):
Som od Košíc. Odpredať ju nechcem, skôr by som ešte dokúpil. Tiež by som Vás chcel poprosiť o odpoveď na moju horepoloženú otázku. Ďakujem.

Kačky budú mať na jar odchovy, ak je káčer už činný, tak čoskoro začnú znášať. Keď chete vedieť či je kačka už pripravená na párenie, chyťte ju a položte na zem nech si sadne a jemne (naozaj jemne ju pridržte) mala ak a a dvyhne chvost je pripravená na párenie.
Marko
PS: Odkiaľ z okolia Košíc ste?

28.12.2009 13:57
statekrepcice

XXX.XXX.172.27

cupkama napsal(a):
Modrého káčera nemám. Chcel som ju krížit s bielim. Chcel som ich chovať len na pekáč, ale dal ste mi chrobáka do hlavi a už uvažujem o kúpe ďalšieho káčera. Myslíte si že by bolo lepšie modré oddeliť a chovat zvlášť od ostatných? Alebo sa mám zbaviť bieleho káčera a páriť aj ostatné kačice s modrím káčerom?

Záleží, jaké máte možnosti a podmínky pro chov. Pokud máte možnost
držet více kmenů a ty mít oddělené, určitě si pořiďte modrého kačera k modré
kachně a ty dejte zvlášť a ostatní kachny s bílým kačerem můžete držet pouze na maso nebo pro radost....
Pokud nemáte možnost oddělení a chcete mít hlavně ty modré, pořiďte si JEN modrého kačera a bílého dejte pryč, pak budete mít "čisté" modré pižmovky a po ostatních pižmovkách křížence pekáčové.

28.12.2009 21:17
cupkama

XXX.XXX.243.244

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kačky budú mať na jar odchovy, ak je káčer už činný, tak čoskoro začnú znášať. Keď chete vedieť či je kačka už pripravená na párenie, chyťte ju a položte na zem nech si sadne a jemne (naozaj jemne ju pridržte) mala ak a a dvyhne chvost je pripravená na párenie.
Marko
PS: Odkiaľ z okolia Košíc ste?

No a práve tam je moja pochybnosť, v tom bielom káčerovi. Je vraj viac ako rok starý, u mňa je od septembra a ešte som ho nevidel zaujímať sa o kačice /páriť už vôbec nie/. Mám kačice prvý rok, neviem či je to normalne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík