Brojlerove kurcata- odchov na znasku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2010 14:53
slajfo

XXX.XXX.32.250

Ahojte, potreboval by som zistit ci sa daju aj v malochove odchovat brojlerove kurcata na rodicovsky material? Ci kurcata od takychto rodicov budu mat take dobre rastove vlastnosti? Skusal to uz z Vas niekto? Vopred dakujem za odpovede.

3.1.2010 16:44
danurba

XXX.XXX.12.226

slajfo napsal(a):
Ahojte, potreboval by som zistit ci sa daju aj v malochove odchovat brojlerove kurcata na rodicovsky material? Ci kurcata od takychto rodicov budu mat take dobre rastove vlastnosti? Skusal to uz z Vas niekto? Vopred dakujem za odpovede.

já jsem to udělala loni, ale brojlerovou slepici nakryl normální hybridní kohoutek. Měla jsem po nich asi 6 potomků, z toho jsou 3 slepičky, dvě jsou moc pěkně zmasilé, jedna je spíš po tatínkovi. Z křížených kohoutů jsem si nechala jednoho do chovu, ještě nepojímá, uvidím, jaké po něm bude potomstvo. Ostatní kohouty jsme zabila, byli moc pěkně zmasilí. Prý se nedoporučuje nakrývat brojlerovými kohouty, protože jsou moc těžcí a mohli by slepici ublížit. Jsem zvědavá, jakou budou mít moje polobrojlerky snášku, kohouta jsem si letos pořídila australáka, vlikostně je k nim tak akorát. Dana

Přidejte reakci

Přidat smajlík