88panzany
napsal(a):
Mám je v poměru 1,4 slepičky i přes mrazy nesou...
88panzany
napsal(a):
Mám je v poměru 1,4 slepičky i přes mrazy nesou...
Uživatel s deaktivovaným účtem

88panzany
napsal(a):
Zítra se pokusím nafotit další kmeny. Jinak hlásím, jak jsem psal od nadpis jsem blb ohledně pižmovek, tak jsou v pořádku. Takže ted budu jen čekat na jaro jaký bude odchov.
Jinak mám ještě zdr.w koroptví a zdr.w.bílé kolumbíjské. a jeden kmen zdr.velsunek.
mohli by ste tu ukazat ten kmen zdr.velsumiek,,na ne som strasne zvedavy,:)
napsal(a):
mohli by ste tu ukazat ten kmen zdr.velsumiek,,na ne som strasne zvedavy,:)
tak ty jsme zkoušel dnes nafotit ale nějak se jim do toho moc nechtělo...
88panzany
napsal(a):
tak ty jsme zkoušel dnes nafotit ale nějak se jim do toho moc nechtělo...
88panzany
napsal(a):
též špatná fotka...
tak a ted opět zdr.w ale bílé s kolumb.kresbou.
Tyhle mám v poměru 1.3 slepičky zatím nesou menší vejce ale snad se to do jara napraví...
88panzany
napsal(a):
tak a ted opět zdr.w ale bílé s kolumb.kresbou.
Tyhle mám v poměru 1.3 slepičky zatím nesou menší vejce ale snad se to do jara napraví...
oskar222
napsal(a):
jsou moc krasne, rekl bych, ze z plemen co snaseji hneda vejce jsou vubec nejpeknejsi!
NO abych pravdu řekl se snáškou jsme spokojený.
nemáme humno ani nějak větší zahradu třeba na vlašky. Takže jsem volil wyandotky.
Ty jsou i klidnější a na nároky nejsou tak náročné jako jiné plemena.
Jen kdyby nebylo tolik těch barevných rázů.
Kdybych mohl tak bych je měl ve všech rázech
88panzany
napsal(a):
NO abych pravdu řekl se snáškou jsme spokojený.
nemáme humno ani nějak větší zahradu třeba na vlašky. Takže jsem volil wyandotky.
Ty jsou i klidnější a na nároky nejsou tak náročné jako jiné plemena.
Jen kdyby nebylo tolik těch barevných rázů.
Kdybych mohl tak bych je měl ve všech rázech
no tech desitek barevnych variet by bylo opravdu na velke hejno..., v tom slepice s komb.uzitkovosti vyhravaji-nesou i pres zimu aniz by nejak potrebovaly svitit..ale zas sezerou vyrazne vice nez stredomorska lehka plemena...

88panzany
napsal(a):
nekvalitní fotka...
mate pekne velsumky,a ake nesu vajicka mohli by ste odfotit a ukazat aky je to rozdiel od normalneho co znesie velka sliepka a zdrobnela velsumka?prosim,,
napsal(a):
mate pekne velsumky,a ake nesu vajicka mohli by ste odfotit a ukazat aky je to rozdiel od normalneho co znesie velka sliepka a zdrobnela velsumka?prosim,,
88panzany
napsal(a):
Jinak foto a vajíčkama se pokusím udělat jak budu mít po ruce foták. Fotím z mobilu a to by se mi nepodařily tak nafotit ty vajíčka.
88panzany
napsal(a):
Jinak foto a vajíčkama se pokusím udělat jak budu mít po ruce foták. Fotím z mobilu a to by se mi nepodařily tak nafotit ty vajíčka.
tak tu jsou slibované vajíčka.
foto není moc kvalitní ale snad poslouží. z leva
hybridka, zdr.velsumka, a zdr.w.

88panzany
napsal(a):
tak tu jsou slibované vajíčka.
foto není moc kvalitní ale snad poslouží. z leva
hybridka, zdr.velsumka, a zdr.w.
tak to je pravda ze znasaju na zdrobnele plemeno pekne vajicka,,:))
88panzany
napsal(a):
poslední 2 fota jsou z podzimku.
Dobrý den, máme doma pár hybridek a rozhodly jsme se s manželem pro čistokrevný chov. Moc se nám líbí právě wyandotky. Přes náš svaz chovatelů jsme měli obědnané na letošek z líhně, ale pak nám pán volal, že žádná z líhní letos toto plemeno nelíhne. Poradíte kde sehnat kuřátka.Jsme od Kroměříže. Děkuji Markéta
kuklovska
napsal(a):
Dobrý den, máme doma pár hybridek a rozhodly jsme se s manželem pro čistokrevný chov. Moc se nám líbí právě wyandotky. Přes náš svaz chovatelů jsme měli obědnané na letošek z líhně, ale pak nám pán volal, že žádná z líhní letos toto plemeno nelíhne. Poradíte kde sehnat kuřátka.Jsme od Kroměříže. Děkuji Markéta
Zdravím, já jsme u Uher.Hradiště.
letos se chystám líhnout právě wyandotky. Mám líhen tak uvidím.
Kdyby se podařilo, tak bych Vám mohl pustit pár kuřátek.
Jinak pán z Babic líhně pravidelně wyandotky. Napiště mi emali a já vám zašlu na něj tel.(má více barevných rázů)
Můj email je ZBilavcik@seznam.cz
88panzany
napsal(a):
Jinak pán z Babic líhně pravidelně wyandotky. Napiště mi emali a já vám zašlu na něj tel.(má více barevných rázů)
Moc krasna zvirata,nadherne fotky a uzasne plemenoZajimalo by me,zda se v CR chovaji velke wyandotky ciste bile.Dekuji.Tomas
88panzany
napsal(a):
Zapomněl jsem napsat můj mail: krenzis@seznam.cz
88panzany
napsal(a):
na dvoře...
zdravím Vás chci se zeptat neprodáte vejce do líhně cca na polovinu března? www.chovkraliku.estranky.cz děkuji Aleš
velkochovatel
napsal(a):
zdravím Vás chci se zeptat neprodáte vejce do líhně cca na polovinu března? www.chovkraliku.estranky.cz děkuji Aleš
Zdravím, a rovnou odpovídám na dotazy.
Kdo v Čr chová velké w. tak to teda nevím, ale pokud to nějak pomůže můžu se podívat do katalogu z Nitry. Vím, že tam velké w. byli
Jinak vejce do líhní jsem zatím nikdy nedodával.
Sám budu potřebovat vajíčka do líhně ale zatím slepice nesou nepravidelně.
Takže až se více roznesou tak si myslím, že nějaká vejce budou.
Moje holky snášejí celkem slušně celou zimu,dnes jsem od 16 slepiček sebral 7 vajec.Chovám stříbrné černě lemované a zlaté modře lemované.Zdraví Jarda
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Dobrý den, nměl by jste na prodej násadová vajíčka obou barev , cca 25 ks od barvy? díky Jarda email tresohlavy.j@seznam .cz
edna
napsal(a):
Děkuji za pochvalu bohužel vejce jsem přestal posílat neboť jsou mezi námi takoví dobráci kteří je odeberou a těch pár korun za ně nezaplatí.Jarda
Dobrý den ..prosím,já bych chtěla taky alespoň 10-15 vajec (stříbrné s černým lemováním)....Zaplatím předem....dujsikovarenata@centrum.cz............předem díky za odpověď borokoz
http://wyandotka.weblahko.sk/-Wyandotky-poda-farebnych-razov.html
dajú sa tu nájsť nejaké kontakty