Nasadili jsme, opečovávali jsme a očekáváme naše první kuřecí dětičky.
krenzis
napsal(a):
Vajíčka v líhni
krenzis
napsal(a):
Líhneme rodokmeně
krenzis
napsal(a):
První přírůstek přišel ráno v pět hodin. Od prvního naklovnutí jsme ho čekali 8 hodin...
krenzis
napsal(a):
2. přírůstek. Mřížky jsme udělali s folie, ať se nám bobci k sobě nedostanou. To by bylo rodokmené líhnutí na ....
krenzis
napsal(a):
Sice to jde špatně vidět, ale tady j ještě poskládané ve vajíčku
stapek
napsal(a):
Zdravím,
super že konečně někdo sem dal líhnutí s King Suro
Povídejte jak se v ní líhne, obsluha, spolehlivost atd?
Zajímá mě všechno :)
Mám v plánu si jí pořídit
Standa
Taky zdravím.
S líhní jsme opravdu spokojeni. V tuto chvíli máme 11 přírůstků a dalších 6 se líhne. Jedno vajíčko jsme neměli oplozeno a 4 jsme měli odumřelé, jelikož nás tlačil čas dali jsme tam vejce s menší násadovou hmotností. Takže pro všechy - držte se vah vajec!!!
Bohužel jediná věc se kterou jsme měli problém byla kolébka. Když se nahýbala, tak nám spadlo víko líhně, takže jsme ho museli mít přilepené lepící paskou. Jednou jsme to špatně dali do kolíbky,líheň spadla a nakřupli nám 3 vajíčka.
Jedno jsme vyřadili a další dvě se připravují k líhnutí.
Jinak sní není problém. Vlhkost se udržuje neustále v normě a teplota se drží 37,5. Při líhnutí je lepší zvýšit vlhkost až na 65-70% líp se líhnou.
Určitě jí doporučujeme. U nás měla velký úspěch a určitě bude zapnutá do konce jara
Uživatel s deaktivovaným účtem

krenzis
napsal(a):
tak vravite ze ste snou velmi spokojny?a dali vam knej aj navod po cesky,to ste si obiednali na stranke www. lihne.cz?
napsal(a):
tak vravite ze ste snou velmi spokojny?a dali vam knej aj navod po cesky,to ste si obiednali na stranke www. lihne.cz?
Ano, jsme velice spokojeni. Návod byl v češtině a objednávali jsme si je z lihne.cz
Kdyz jsme něco nevěděli, tak nám radili přes meil. Byli opravdu velice ochotni.

krenzis
napsal(a):
Ano, jsme velice spokojeni. Návod byl v češtině a objednávali jsme si je z lihne.cz
Kdyz jsme něco nevěděli, tak nám radili přes meil. Byli opravdu velice ochotni.
rozmyslam ze si ju tiez obiednam,,
napsal(a):
rozmyslam ze si ju tiez obiednam,,
Upřímně za ty peníze to je zadarmo. Nemusí se to hlídat, všechno máte automaticky hlídané. Nemusíte se bát, že se Vám to nevylíhne, jelikož si na konci navolíte vysokou vlhkost a jde to samo, tedy pokud nemají moc tuhé blanky. Vřele doporučuji, určitě budete spokojen
krenzis
napsal(a):
Upřímně za ty peníze to je zadarmo. Nemusí se to hlídat, všechno máte automaticky hlídané. Nemusíte se bát, že se Vám to nevylíhne, jelikož si na konci navolíte vysokou vlhkost a jde to samo, tedy pokud nemají moc tuhé blanky. Vřele doporučuji, určitě budete spokojen
VŽDYŤ JE TO PŘÁTELÉ K NIČEMU A LÍHEŇ NA NIC !!! Dáte tam vajíčka a za 21 dnů jdete pro kuřátka! Kde zůstalo chovatelství a kde jsou ty nervy s líhnutím? Připadá mě to, jako, když nám sebrali celníky na hranicích-copak to dnes může někoho bavit, vozit zvířata z venku? B.
beda
napsal(a):
VŽDYŤ JE TO PŘÁTELÉ K NIČEMU A LÍHEŇ NA NIC !!! Dáte tam vajíčka a za 21 dnů jdete pro kuřátka! Kde zůstalo chovatelství a kde jsou ty nervy s líhnutím? Připadá mě to, jako, když nám sebrali celníky na hranicích-copak to dnes může někoho bavit, vozit zvířata z venku? B.
My ty nervy s líhnutím měli taky. Nemyslete si. Už jen že nás zlobila kolébka bylo o nervy, naštěstí vše dobře dopadlo. To čekání na to než se to vylíhne a jestli bude dost silné je taky vcelku o nervy a vstávali jsme k nim v noci. Vajíčka jsme si posbírali od našich slepiček a elitního kohouta, takže všechno byla naše práce. Jen bohužel byla zima aby je vyseděla slepice a doma pod peřinou je snad nebudu mít.
beda
napsal(a):
Béďo, co je to za kuřata, že to má takový krásný paruky? Nebo jste jim nasadil čepice, aby jim nebyla zima? Dana
krenzis
napsal(a):
My ty nervy s líhnutím měli taky. Nemyslete si. Už jen že nás zlobila kolébka bylo o nervy, naštěstí vše dobře dopadlo. To čekání na to než se to vylíhne a jestli bude dost silné je taky vcelku o nervy a vstávali jsme k nim v noci. Vajíčka jsme si posbírali od našich slepiček a elitního kohouta, takže všechno byla naše práce. Jen bohužel byla zima aby je vyseděla slepice a doma pod peřinou je snad nebudu mít.
Tak se nám už všechny dolíhly a z 24 nasazených vajec se nám vylíhlo 15 kuřat. Což si myslíme, že je pěkné číslo...
krenzis
napsal(a):
Krásny kuřátka taky jsem si koupila lihen z lihni.cz a jsou opravdu ochotní a rychlí ,ale jen malou C-rom 20 příští sobotu by se mi měli začít lihnout araukáni tak jsem zvědavá jestli z toho něco bude.
krenzis
napsal(a):
Sice to jde špatně vidět, ale tady j ještě poskládané ve vajíčku
Kuřata Rodajlendek
krenzis
napsal(a):
Ještě z profilu krasavce
A na maminy se taky nezapomína
krenzis
napsal(a):
Dobrý večer , taky bych si chtěla příští týden tuto líheň koupit a ze stejného obchodu. Jsem ráda, že jsem konečně narazila na nějaké ohlasy na obchod i líheň. Chtěla bych si líhnout wyandotky stříbrné. Jsem zvědavá a nemůžu se dočkat.