Pomožte mi určit plemeno , soused mi dal kohouta a tři slepičky . Děkuji
majo
napsal(a):
kohout
majo
napsal(a):
slepička 2
majo
napsal(a):
slepička 3 tá v popředí
Uživatel s deaktivovaným účtem

majo
napsal(a):
kohout
ten kohutik vypada na krizenca,bantamky ,zakrsla rousna,a este si myslim ze aj zdrobnelej wyandotky,, ale je na krizenca opravdu krasny:)))pefo a ta siva sliepocka tak ta moze byt krizenkou tiez zakrslej rousnej+aurakany,,a ta druha tiez fuzata moze byt,bantamka+aurakana kedze nema zarastene behaky,ale moze to byt aj smilflerkou ,nohy moze mat nezarastene po bantamke,ale tie fuzy,tak to bud aurakana,alebo milflerka sfuzami,,bo su aj take,,

majo
napsal(a):
a ak ide o tu bledu tak to je krizenec hybridnej sliepky ,a bantamky to sudim podla bielych usnic co ma,,a postavu ma na hybridku,,,ale je tiez pekna,aj ked je strednej velkosti niektore krizence su naozaj krajsie ako cistokrvne
napsal(a):
a ak ide o tu bledu tak to je krizenec hybridnej sliepky ,a bantamky to sudim podla bielych usnic co ma,,a postavu ma na hybridku,,,ale je tiez pekna,aj ked je strednej velkosti niektore krizence su naozaj krajsie ako cistokrvne
ty na 1. a 2. fotce mi příjdou spíš jako kříženky AR
lenis.ek

XXX.XXX.109.21
Nemate nekdo fotku jak vypada krizenec auracana s hedvabnickou? respektive- je nejaka aurakana co ma chocholku na hlave?
Lenis.ek

XXX.XXX.109.21
lenis.ek

XXX.XXX.109.21
Nikdo nevite?
Lenis.ek

XXX.XXX.109.21
Aurakana s pavlovkou? Bylo by to možné?
Lenis.ek

XXX.XXX.109.21
Jak to souvisí s dotazem?
Tuhle slepici jsem viděla u kamaráda na dvorku mezi araukanama. Které si koupil před týdnem jako araucany. A věří tomu ze ma araucany.
Tak me jen ze zvědavosti zajímalo zda mám pravdu nebo ne.
Lenis.ek
napsal(a):
Jak to souvisí s dotazem?
Tuhle slepici jsem viděla u kamaráda na dvorku mezi araukanama. Které si koupil před týdnem jako araucany. A věří tomu ze ma araucany.
Tak me jen ze zvědavosti zajímalo zda mám pravdu nebo ne.
Odpovídala jsem zadavateli, vás kamarád má kříženky, araukana tak možná proběhla okolo!