Dobrý den, mohl byste mi někdo poradit, jak bezpečně poznám husu od housera? Vím, že hluboký pohled do očí mi nic neprozradí(tak to praktikuje náš soused). Někdo mi poradil, že je mám hladit kolem kloaky a pokud to je houser, tak mu vyjede penis. Hladila jsem jak divá a nic. Pokud je nějaký rozdíl na první pohled, mohl by mi tedy někdo poslat třeba fotky??? Byla bych moc ráda. Předem díky. PS:Máme landeské husy
chovatelka
napsal(a):
Dobrý den, mohl byste mi někdo poradit, jak bezpečně poznám husu od housera? Vím, že hluboký pohled do očí mi nic neprozradí(tak to praktikuje náš soused). Někdo mi poradil, že je mám hladit kolem kloaky a pokud to je houser, tak mu vyjede penis. Hladila jsem jak divá a nic. Pokud je nějaký rozdíl na první pohled, mohl by mi tedy někdo poslat třeba fotky??? Byla bych moc ráda. Předem díky. PS:Máme landeské husy
Gunar je mohutnejsi oproti huske pokial su rovnako stary. Najlepsie to vidiet na hlave ta je o nieco vecsia aj zobaky su mierne odlisne. Pokial su na oko rovnake tak su to dvaja gunary alebo dve husky
chovatelka
napsal(a):
Mam rad taketo prispevky s humornym podmazom, prosim Vas, neberte to ako urazku, prosto som sa pobavil a to je vzdy dobre
. Mam na mysli pasaz: "Hladila jsem jak diva a nic."
Ono to asi mala byt kloakalna metoda urcenia pohlavia, o tom sa tu uz parkrat pisalo, najdete to na moderovanom fore.
Neviem ake mate husy, ale gunar ma o poznanie vyssi hlas, dlhsi kr, robustnejsie telo, hoci obcas su rovnako velki s husou a hranatejsiu hlavu, zvyknu byt aj utocnejsie, hlavne ked ide o nejake hybridne husy, tak tie v tom nemaju paru.
Hus je hlbsia, pred znaskou je to este badatelnejsie a gunar si svoju druzku pred znaskovym cyklom, co je prave teraz urputne strazi a obranuje.
Skuste pohladat a uvidite.
S pozdravom Negi