Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2010 18:25

chcem sa spytat niakeho chovatela co chova tieto zriedkave sliepky ,ako su natom kohuti ci su dost hlasne myslim vyrazne kikirikaju alebo nie? a este by som chcel vediet ci aj kohutom sa musi ostrihat okolo zadku aby mohol dobre pojimat sliepky,aby som mal oplodnene vajicka?lebo niekto tvrdi ze snemusi,ale ja si myslim ze ano...za rady vam budem vdacny ,,dam tu aj obrazok,ale to niesu moje su znetu,,

13.3.2010 19:01
feves

XXX.XXX.42.128

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
chcem sa spytat niakeho chovatela co chova tieto zriedkave sliepky ,ako su natom kohuti ci su dost hlasne myslim vyrazne kikirikaju alebo nie? a este by som chcel vediet ci aj kohutom sa musi ostrihat okolo zadku aby mohol dobre pojimat sliepky,aby som mal oplodnene vajicka?lebo niekto tvrdi ze snemusi,ale ja si myslim ze ano...za rady vam budem vdacny ,,dam tu aj obrazok,ale to niesu moje su znetu,,

Zdravim kohout plemene araukana kokrha hlasite jako každy kohout jineho plemene,co se tyka ostrihoni kohouta kdyz ho ostrihate ale ve spohni casti pod kloakou nic nemuzete zkazit u slepicek je to obracene nad kloakou
Moje araukany

13.3.2010 19:04
feves

XXX.XXX.42.128

feves napsal(a):
Zdravim kohout plemene araukana kokrha hlasite jako každy kohout jineho plemene,co se tyka ostrihoni kohouta kdyz ho ostrihate ale ve spohni casti pod kloakou nic nemuzete zkazit u slepicek je to obracene nad kloakou
Moje araukany

dalsi araukana

13.3.2010 19:20

feves napsal(a):
dalsi araukana

mate krasne araukany,takze staci pod kloakou kohuta,dakujem za radu,,

14.3.2010 21:23

feves napsal(a):
dalsi araukana

fotka

14.3.2010 21:46
peter z bratislavy

XXX.XXX.152.242

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
fotka

Ak chcete mať dobrú oplodnenosť ostrihaniu chvost. peria sa nevyhnete. Kikirikajú ako bežné plemená.

Přidejte reakci

Přidat smajlík