nasadil som 2. marca prepilicie vajicka do liahne King Suro. zmestilo sa mi ich tam az 71. po malom nedorozumeni boli vajicka 4 dni na poste v teple a vyrazne sa znizila ich biologcka hodnota a tym padom aj moja liahnivost.nastavil som teplotu 37.9 stupna a vlhksot 60% od prveho dna. taktiez sa otacali od prveho dna az po strnasty.samozrejme vajicka boli umiestnene spickou dole.od 15.dna som ich dal vodorovne a asi 4 som musel dat na ostatne,lebo sa nepomestili. 15. den som ich dvakrat denne rosil. 16. den uz trikrat a tiez som zvysil vlhkost na 70%. 17. den som dal maximalnu vlhkost 80% a znizil som teplotu na 37.5 stupna.asi styrikrat denne som ich rosil a vlhkost som este zvsyoval namokrenim odparovacej hubky v liahni.dosiahla hodnoty cca 85 ci 90 %. na konci 17. dna sa zacali liahnut. v priebehu 10 hodin sa ich vyliahlo 32. z nich bolo jedno kuriatko cisto zlte (asi albin alebo biela forma),zial uhynulo.dve kuriatka uhynuli pocas liahnutia a 3 zarodky boli odumrete asi v 10. den liahnutia. ostatne vajicka neboli oplodnene, alebo sa v nich zarodok nezacal vobec vyvijat, kvoli vysokej teplote na poste. jednoducho povedane, skoro vsetko, co bolo oplodnene sa vyliahlo.fotky dodam.zatial len liahne s vajickami, neskor kuriatok.v stredu nasadzujem zasa a asi za mesiac budem nasadzovat vlastne vajicka, pretoze moje prepleice este teraz nenesu.s liahnou som velmi spokojny.kupil som ju na lihne.cz. kuriatka teraz krmim zmesou BR1 (30%) a srotom a samozrejme pridal som aj vitamix. teraz maju teplotu v odchovni 35 stupnov.