Tak a je to tu.
Poprvé jsme si teda líhnul kuřatka.
Abych neměl poloprázdnou líhen nechal jsme si poslat čp vajíčka vlašek z 30ks došly všechny v pořádku...
přes kámošku jsme si ještě zehnal australanky, u kámoša lakenfeldky a z mého chovu jsme dal zdr.w. a zdr. velsumky
ze 104vajec se vylíhlo 56 kuřat 13 bylo mrtvích v různém stádiu vývoje a zbytek čisté...
Teplotu jsem si držel 39,5 až 39,6 ale nikdy se to nepodařílo uhlídat přesně. Jeden den tam bylo i 40. Pak nám vypli i proud ....
každý den jsem rosil při obracení...ráno večer.
od 10 dne jsme i začal ochlazovat ....
jelikož chodím i na směny tak se jeden týden o vejce starala i mamka tak i jí patří Dík...
tak a konec slov a už budu přidávat foto...
panzany88 zdenek
peter z bratislavy
napsal(a):
Tohoročná zmes rôznych plemien po vyliahnutí
tak a opět po delší odmlce přidávám foto už mají 4 tádny ale na fotkách mají cca 3 týdna a 4 dny
88panzany
napsal(a):
tak a opět po delší odmlce přidávám foto už mají 4 tádny ale na fotkách mají cca 3 týdna a 4 dny
88panzany
napsal(a):
Bohužel u australanek mám větší převahu kohoutů tak budu nucen koupit někde aspon z 5 slepičet...
88panzany
napsal(a):
Bohužel u australanek mám větší převahu kohoutů tak budu nucen koupit někde aspon z 5 slepičet...
kačky měsíc stará
88panzany
napsal(a):
kačky staré 3dny
a dnešní kačky takže jedna má 7 druhá má 15 a třetí 12 čtvrtá sedí.
88panzany
napsal(a):
a dnešní kačky takže jedna má 7 druhá má 15 a třetí 12 čtvrtá sedí.
josko
napsal(a):
Kupovaná násada.
Kupovaná násada ale neviem aké plemeno.
Tak se taky přidám. Leghornky 19 kuřátek z 20 vajec. Vejce jsem kupoval.
Tady 9 housátek z 10 vajec. Husa je česká sama si je vyseděla a houser nevím.
Druhé pižmovky 14 kačenek z 15 vajec. Takže to letos hodnotím jako úspěšnou sezónu, ale nechci to zakřiknou. Člověk nikdy neví co se stane. Do toho mám doma ještě kravičku s telátkem a králíky. Je toho dost ,ale mám z toho radost a dědičky taky.
88panzany
napsal(a):
tak a přidávám po delší době pár fotek...
pižmovky hnědě divoce zbarvené(rodicč jsme koupil v Nitře)
vypadá to tak že z toh o budou jen 2 kačky a vícero kačerů...
88panzany
napsal(a):
pižmovky hnědě divoce zbarvené(rodicč jsme koupil v Nitře)
vypadá to tak že z toh o budou jen 2 kačky a vícero kačerů...
káčata dvou hnízd, vzadu kachna z Nitry...
při jídle...
Jinak na příští sezonu zháním kohouta zdr.w.koroptví.
Pokud někdo máte volného byl bych rád. Jinak se chystám do uherčit na výstavu tak možno tam se něco splaší...
pro dnešek už mizím mám odpolední a ještě mám vela práce doma...
A tu sú najstarší-hlavne Laflešky čierne, Araucany modré a Australky z marca 2010
A zadarilo sa aj s bažantami zlatymi, diamantovými a striebornými. Tu je dorast
mě se také celkem dařilo jen tak jsem skusil dát pod kvočnu která poctivě vždy sedí a odchová 15 vajíček a vše se vylíhlo mám tu ted po ni 15 krásných vlašek a nějaké araucany před nedávnem zasedla ještě jednou ale kuřátek už je dost tak jsem si nechal zaslat perličí vajíčka a podsadil pod ní včera se měly líhnout ale vylíhloi se jen jedno vajíčka byla asi neoplozená takže mám ted pěěěkněě drahou malou perličku ale nevadí no co pak k ní tedy dokoupím nějaké další kdybyste někdo z moravskoslezského kraje měl na prodej určitě se ovtěte jinak zatím vše super máma kvočna se o perličátko poctivě stará
Uživatel s deaktivovaným účtem

88panzany , zdravím Vás môžte mi poslať kontakt na Vás , môj meil rudopapanek@centrum.sk, chcem sa spýtať ohľadom wyandotiek , ďakujem Rudo