...co jsi to zase provedl, ty jsi tam nějak nacpal /nazpět / témata a fotky asi za tři roky !!! Ale chtěl jsem ti hlavně napsat-kamaráde -japonky se ti již začínají líhnout -chystej plac a zavři si krocana! // -jo pokud něco bude potřebovat S.T.-koukej vyhovět, ať mě neuděláš ostudu a také to bude možná nějak cesta, jak ty tam dostaneš japonky a on co bude potřebovat/!
....kurýra kašlu!! Na dráhy kašlu // i přez nechr. přejezd jedu, když to bliká/!! Ale mohl by jsi se ukázat na našem trhu /a i S.T. přivézt, co potřebuje a vůbec, přivézt něco na prodej /-neříkej, že je to daleko! Včera jsem byl pro tři holuby až v Polsku /ale hlavně při tom, u přítele na návštěvě/! Když vezmeš dva kamarády, tak to přijde levněji než kurýr!! A když něco prodáš-máš i na příště!
To jsem vytáhl já, sháním na Pavla kontakt rád bych Rousné Zakrslé a nějaké zkušenosti.
Vosounek(zavináč)tečkacz
http://www.rousna_zakrsla.wbs.cz/
Prosím ozvi se díky moc.
beda
napsal(a):
....kurýra kašlu!! Na dráhy kašlu // i přez nechr. přejezd jedu, když to bliká/!! Ale mohl by jsi se ukázat na našem trhu /a i S.T. přivézt, co potřebuje a vůbec, přivézt něco na prodej /-neříkej, že je to daleko! Včera jsem byl pro tři holuby až v Polsku /ale hlavně při tom, u přítele na návštěvě/! Když vezmeš dva kamarády, tak to přijde levněji než kurýr!! A když něco prodáš-máš i na příště!
Pokud tady v ČR nebude k prodeji kuřátka zdrobnělé bielefeldky stříbrné, tak budu asi jet na Slovensko vyzvednout ty slepičky :-D