Moje kluci+holky+Pavel ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2010 19:51
beda

XXX.XXX.87.136

:-)) ...co jsi to zase provedl, ty jsi tam nějak nacpal /nazpět / témata a fotky asi za tři roky !!! Ale chtěl jsem ti hlavně napsat-kamaráde -japonky se ti již začínají líhnout -chystej plac a zavři si krocana! // -jo pokud něco bude potřebovat S.T.-koukej vyhovět, ať mě neuděláš ostudu a také to bude možná nějak cesta, jak ty tam dostaneš japonky a on co bude potřebovat/!:-)

6.4.2010 21:11
pavelc

XXX.XXX.49.203

ja nikam nic necpal,to samo:-))sem nabehlo a jinak,delas, jak kdyby jsi uz objevil kouzlo kuryru:-)ze me opet drazdis s japonkama:-)

7.4.2010 07:05
beda

XXX.XXX.87.136

....kurýra kašlu!! Na dráhy kašlu // i přez nechr. přejezd jedu, když to bliká/!! Ale mohl by jsi se ukázat na našem trhu /a i S.T. přivézt, co potřebuje a vůbec, přivézt něco na prodej /-neříkej, že je to daleko! Včera jsem byl pro tři holuby až v Polsku /ale hlavně při tom, u přítele na návštěvě/! Když vezmeš dva kamarády, tak to přijde levněji než kurýr!! A když něco prodáš-máš i na příště! :-)

7.4.2010 19:57
vosounek

XXX.XXX.53.50

To jsem vytáhl já, sháním na Pavla kontakt rád bych Rousné Zakrslé a nějaké zkušenosti.
Vosounek(zavináč)tečkacz

http://www.rousna_zakrsla.wbs.cz/

Prosím ozvi se díky moc.

8.4.2010 22:55
deaf lukas

XXX.XXX.56.200

beda napsal(a):
....kurýra kašlu!! Na dráhy kašlu // i přez nechr. přejezd jedu, když to bliká/!! Ale mohl by jsi se ukázat na našem trhu /a i S.T. přivézt, co potřebuje a vůbec, přivézt něco na prodej /-neříkej, že je to daleko! Včera jsem byl pro tři holuby až v Polsku /ale hlavně při tom, u přítele na návštěvě/! Když vezmeš dva kamarády, tak to přijde levněji než kurýr!! A když něco prodáš-máš i na příště! :-)

Pokud tady v ČR nebude k prodeji kuřátka zdrobnělé bielefeldky stříbrné, tak budu asi jet na Slovensko vyzvednout ty slepičky :-D

Přidejte reakci

Přidat smajlík