Uživatel s deaktivovaným účtem

ahoj vsetkym,tak toto su moje nove sliepky,viem ze niesu cistokrvne,ale aj tak ich tu ukazem,,su to moravie ,a novy kohut krizenec vlasky a neviem este coho,, toho som si dneska doviezol,zo zazrivej za dobru cenu 5euro,,mal som kohuta auracanu ale ten bol strasne agresivny,stale skakal,celu ruku som mal od neho dorananu,,tak som zohnal si knim tohoto krizenca vlasaka,,aspon viem ze je dobre plodny,byvali majitel ma odneho asi 30kurciat co samu vyliahlo pred mesiacom v liahni,,tak dam tu zopar fotiek,,

5,toto je kohut susedy,tiez pekny ,hybridny kohutik,,toho som im pred dvoma rokmi predal ja,,:))a teraz aj lutujem:)

6,a tu su uz moje pustil som ich na travu nech si niecoo nezbieraju,a pretiahnu kridla:))

7,tu su spolu s kohutom dal som mu meno zazrivec:)) velmi pekne kikirika a skoro stale:))

8,pod prasiakom,,len chvost nema niaky pekny ale ked sa bude na jesen preperovat tak to bude mat krajsi,ma len jeden rok,,

mam ich 10 sliepok nebude to moc na kohuta? ale ja si myslim ze na vlasaka to moc nebude,akurat to bude stihat pojimat:))
Taky pár foteček.Vlaška zrovna dnes snesla své první vajíčko ve stáří 21 týdnů