Moje nove modre pizmovky,

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.6.2010 20:43

iba kacer je modry ma aj kruzok na nohe ,ale kacka je modrobiela mal som mat aj kacku cisto modru ale mi ju uz nechceli predat bo sedela uz na vajciach sliepok orloviek,,tak som zobral aj tuto,uz ma znesene 9vajec,,a kazdu vecer,ked ich zatvaram tak pekne si sadne na vajicka a pekne si ich upravuje,tak asi ked dokonci znasku tak asi zasadne,,

11.6.2010 20:46

druha foto,,dneska som ich uz konecne nechytal ako sa paria ,,chuderka ani ju nebolo vydno pod nim,ked ju dlavil :))))))

11.6.2010 20:48

kacicka ma dva aj pol kila,,a kacer ma skoro 5kil,ten je pekny velky:))a tu je hniezdo odfotene hned s8 vajickami ale zajtra bude uz mat 10,,by som bol rad keby este zniesla tak 15 a hned zasadla,,

11.6.2010 21:11
behemond

XXX.XXX.162.30

tak z mojej skusenost, pizmove kacky nosia 12 vajec, mal som ich 7 rokov a nikdy iny pocet nebol.

11.6.2010 21:46
danurba

XXX.XXX.12.226

Chovám pižmovky tři roky a počet vajec se pohybuje od 10 do 20, většinou je to víc než 15. Kachna mi běžne vyvede 18 mladých.

11.6.2010 22:03

ja som mal pre rokom pozicanu od susedy bielu pizmovku,vsak pozrite tu pod nazvom,, pizmovky,, tiez od pefa,a naniesla si 17 vajec a vysedela 16 kacat,tak ja pocitam ze nanesie asi do tych15vajec,a zasadne,,nebojte sa ja mam z pizmovkami dobru skusenost uz,,:))

12.6.2010 10:51
peterg

XXX.XXX.102.191

12.6.2010 10:56
peterg

XXX.XXX.102.191

12.6.2010 11:03
peterg

XXX.XXX.102.191

Včera vyliahnuté z 30 vajec 22.(určite tam zanašala aj ďalšia kačenka)

13.6.2010 10:34

pekny ,prirastok smajlík

16.6.2010 18:25

16.6.2010 18:26

16.6.2010 18:28

zatial uz ma14vajec zajtra uz bude mat 15vajec,,som zvedavy kolko si nanesie,zatial este ani nezacala piskat,,

16.6.2010 18:29

samotny akt lasky:-)) som ich nacapal:-))

16.6.2010 18:30

16.6.2010 18:31

16.6.2010 20:47

a tu je ta kacka od susedy comi ju minuly rok pozicala na jesen co si naniesla 17vajec a vysedela16kacat,,velmi dobra kacka,,ta uz moze mat aj 7rokov,bo suseda uz ju ma 3 roky a ked ju dostala tak mala 4roky,,a stale je plodna a dobre sa stara a mlade,,teraz by sa jej mali liahnut v nedelu mlade mi vravila suseda,tak som zvedavy kolko sa vyliahne,,,neviete kolko sa doziva taka kacka,a kacer kolko moze byt rokov v chove???

18.6.2010 21:05
henste

XXX.XXX.169.78

Ahoj ja chovám pižmovky modré divokosfarbené už niekoľko rokov , ak by si chcel nejakú mladú kačku ozvi sa , mrkni si www.henste.sk , mám v chove nemeckého špičkového káčera .

19.6.2010 18:41

ahoj,dik,kacera mam cisteho tiez a tiez neni zo slovenksa,mal som mat aj kacku ale tu mi nepredali,neviem preco ked slubili,dali mi inu,,ale uz mi zacal pustat perie a aj piskat,zatial ma 18vajec,tak dufam ze mi to vysedi ,,mal by som zaujem o kacicku,,cisto modru,,

19.6.2010 21:35
henste

XXX.XXX.169.78

Ok odložím ti jednu , odkiaĺ si ?

19.6.2010 21:55

Zilina--Varin,,a kolko,by stala?

20.6.2010 10:05
henste

XXX.XXX.169.78

Čo sa týka ceny s tým si hlavu netráp nejako sa dohodneme ,som rád že aj niekto iný chová tento farebný ráz ,odkiaľ máš toho káčera ? Po tej kačke čo máš na fotke sa bude dať určite vybrať nejaké dobré zviera len budú už dosť neskoré a dospievať ti budú až budúci rok , s mojej skúsenosti tieto neskoré káčery nie sú vhodné do chovu nakoľko sa im nevyvinú semeníky takže dochovu nie, kačičky budú ok ale až na jar možno neskoršiu jar - máj. Si registrovaný chovateľ ? zúčastňuješ sa aj výstav ?

20.6.2010 10:15
henste

XXX.XXX.169.78

Foto mojich káčerov - fešákov ten vpredu moj odchov teraz je v Čechách, ten vzadu dovezený z Nemecka 97 b v tomto roku mám po ňom slušný odchov z ktorého ti dám jednu kačku. Okrem tohto káčera som si doviezol z Čiech jedného modrého a jedného čierneho ktorých som požičal do chovu známym v mojom okolí.

20.6.2010 12:14

teraz uz neviem odkial pochadza ten kacer,chovatel mi to aj vravil co som od neho ho kupoval este mi vravil ze je to ojedineli druh sfarbenie pizmoviek na slovensku,ze je kupeny minuly rok na jesen z vystavy ale uz neviem ci nemecka alebo rakuska,to by som sa musel pozriet na kruzok co ma na nohe a odpisal vsetko co je tam napisane,,ja som rekreacny chovatel,na vystavy chodim ,ale iba sa pozriet a ked sami nieco zapaci tak si to kupim,chovam hydinu uz od 10rokov, mal som uz rozne druhy hydiny,choval som dva roky hempsiriek,boli krasne na pohlad ale neboli vykonne,na nosenie vajicok,tak teraz mam 11nosnic hnedych isa brawn a chovam si knim mladeho kohuta oravky velkej zltohnedej,,kolko vam nanesie kacka vajec pokial zasadne?no moja ma uz 19 ale chysta sa uz zasadnut

20.6.2010 13:49

ahoj,tak kacka mi uz zasadla na19 vajickach,,dnesok som nepocital zacal som az od zajtra ked bude dobre sediet tak by sa mali liahnut 25 jula,,a myslim si ze to neni az tak neskoro aby som to vychoval ,pred rokom sami vyliahli11 septembra a do vianoc mali do troch kil,,:))

20.6.2010 13:52

a tu je este ten moj kacer,,teraz neviem ci ma ten chovatel oklamal,alebo uz neviem, na tom kruzku co ma na pravej nohe ,je biely,,neviem ake boli minuly rok farby,,,ale je tam napisane povedzte mi co to znamena,kto to vie? EE SK 22 09 B 87

20.6.2010 13:55

a este som mu spravil dve fotky ,simonovi sa niak nechcelo pozovat pred fotakom:))

20.6.2010 13:57
20.6.2010 16:23
henste

XXX.XXX.169.78

Ten káčer má slovenský krúžok a bol vyliahnutý v roku 2009 , takže to zahraničie je spochybniteľné , a odkiaľ bol ten chovateľ ? mal pravdu že je to málo chovaný farebný ráz pižmoviek a z môjho chovu pochádzajú asi všetky lebo som ich už za desať rokov čo ich chovám rozptýlil po Slovensku a Čechách niekoľko. Moje kačice v tomto roku zniesli jedna 22 vajec a druhá 16 vajec a mladých sa mi vyliahlo 29 kusov z ktorých je 12 modrých a z tých budú štandartné asi 8 kusov.

20.6.2010 18:17

chovatel od ktoreho som to kupil sa vola Karol Slivka je z Kysuckeho Noveho Mesta, chova este auracany,maransky,orlovky,hodvabnicky,okrasne kacicky ,labute cierne ,ale on spomynal,nieco o nemecku asi ze ich rodicia odtial pochadzaju tych pizmoviek,,ale asi ich kupil na skovensku na niakej vystave,,este mi povedal ze ked muta kacka vysedi tie vajcia tych sliepok tak p[otom mi ju vymeni,lenze mi to uz je zbytocne ked ta moja uz tiez sedi,lebo ja som bol snim dohodnuty,ze mi preda kacera aj kacku v tom istom sfarbeni,ked som tam prisiel tak som bol dost prekvapeny,ked mi povedal zemi ju neda lebo uz sedi na vajciach a myslim si ze sedi na vlastnych kacacich a este chcel odomna zane 40 euro,ja b y som mu ich dal keby mi dal aj tu kacku na ktorej sme sa dohodli,,ale ked dal druhu tak aj cena isla dole o10 euro,tak si myslim ze to nebolo od neho fer,,do telefona mi hovoril,ze iba nesu vajcia abi dve,,a potom sa vyhovaral,zemi vravil ze mu ta zasadla,,ale to nebola pravda,,aeste mi stale oby som sa ponahlal,aked som tam bol tak ta jeho mamka,mlady kde sa tolko ponahlas vydrz,co si nedockavy,,takych drzich ludi som este nevidel,,ale o kysucanoch sa to povrava ze su taky,,mozno nie vsetci,ale on urcite ano,,raz som bol u jedneho chovatela v zazrivej a to bolo uplne nieco ine,to som tam raz siel po kohuta vlasky, este mi aj pivo otvoril a sme kecali skoro dve hodiny len o sliepkach,:-)

20.6.2010 20:06

chcem sa vas spytat,chcem postavit novy chliev pre kacky na nozickach taky aby mohli aj podnym sa schovat proti dazdu,,ci staci70cm?,,a este aky mate vy velky chliev pre kacky, ja chcem postavit 140x100cm a vyska od podlahy po strechu tiez 70cm,tak spolu od zeme by mal byt vysoky tiez 140cm,ci to bude stacit?

21.6.2010 09:04
zbosace

XXX.XXX.142.42

Pan Slivka si minulý rok u mňa zajednal modrého kačera na ceste do Blavy , že si poň príde na spiatočnej ceste a tá mu trvala tri mesiace. Ani sa neunúval oznámiť že už nemá záujem alebo že zohnal inde. Nakoniec som ho predal v Přerove ani som ho nestihol vystaviť do klietky. Jeho váha bola 5,3 kg a tiež mu začala kvitnúť hlava ako Tvojej kačičke, ktorú máš nafotenú. Posledného modrého čo som si nechal do chovu na túto sezonu mi pred troma týždňami zobrala voda. Čisté modré už nechovám, momentálne ma zaujmajú žíhané- pásikavé v modrej a čiernej farbe. Mal som už aj hnedé žíhané ale to je už guláš čo sa nedá pri mojich obmedzených podmienkach zvládnuť. Čo sa týka tých modrých, sú v standardnej forme ozaj úžasné a právom na všetkých výstavách budili záujem. Len si nevpustiť medzi ne hnedý farebný ráz alebo straky. Prajem úspešný odchov.

21.6.2010 09:14
henste

XXX.XXX.169.78

Ahoj tak od pána Slivku, aj mňa v minulosti kontaktoval ale už si nepamätám či som nejaké zvieratá dal alebo nie ale asi áno pred pár rokmi. :-)

21.6.2010 11:12

neviem ci ztoho budem nieco at bo vcera sedela adneska uz zase nesedi,,nemam dobre skusenosti stymito strakami,,jednu som uz mal raz,ale to vtedy so mal pekneho cierneho kacera,a tiez si naniesla tyzden sedela ako pripbita a znicoho prestala sediet,,tak sa bojim ze sa to zase zopakuje,,najlepsie su v cistej forme ci to je cisto biela,kacka alebo cisto modra,alebo cierna,,ale straky su potvory,na niektore,,,jaby som chcel od vas tu kacku do chovu pan henste,ale neviem ako si pridem prenu do kezmarku to je priliz daleko,,,pre mna,uz len do kysuc somnou nikto nechcel ist,pre ne,,

21.6.2010 11:44

tak ten moj kacer,je vyliahnuty tu na slovensku ale rodicov ma znemecka,,volal som snim,s tym chovatelom,a povedal ze ak mi ta nezasadne tak aby som si ju prisiel vymenit,za tu modru,,tak uvidim,lebo dneska este zniesla dalsie vajce,ale to som uz dal prec,,*nechavam jej tam len 19 ktore mam oznacene ,,a este povedal ze ich kupil v poprade,,tak neviem ci ste aj tam davali niake na vystavu?bo ked uz mam kacera cisteho tak ja kacku by som chcel zohnat nepribuzdnu a tiez s farbeni aky je kacer,

21.6.2010 14:38
henste

XXX.XXX.169.78

Nie som z Kežmarku ale od Kremnice , ak ich má pán Slivka s Popradu tak pravdepodobne od pána Ilošvaja tomu som poslal niekoľko zvierat pred pár rokmi, a s tým že nesedí tá straka ak ešte znáša tak sedieť nebude až keď sa úplne vynesie . Ak už má pustené perie tak to už dlho nepotrvá.

21.6.2010 17:30

no dneska este zniesla vajce,ale uz ma aj pustene perie,,dneska chcela ist von tak som ju pustil a kacer ju este pospojmal ale uz ani niako nechcela,,a potom ked sa trocha osusila tak zase chcela izst dovnutra a hned sla na vajcia,aspon som jej tam mohol vycistit,,,to vam ta jedna kacka vysedela alebo to mate od dvoch kacic,,vypadaju byt dobre matky,,ja som dneska nafotil susedinu kacku co som mal pozicanu na jesen tak im vysedela 11 kaciciek, tiez pekne,ale keby mala dobre podmienky ako vtedy u mna tak by im mozna vysedela viac ako vtedy mne 16kaciek,,

21.6.2010 17:32

druha,fotka moj kacer ju tam otravoval,,:-)musel som ho zahnat,

21.6.2010 17:33

21.6.2010 17:59

ale ked mi vysedi ta moja kacka aspon nieco,tak si ju necham,,nebudem kupovat druhu,,kedze to mam iba na maso,,tak tomi nevadi ake budu sfarbene,,

23.6.2010 11:29

konecne mi uz natvrdo zasadla,nakoniec ma pod sebou 21vajec,,

24.6.2010 07:44
henste

XXX.XXX.169.78

Písal som že až keď sa vynesie zasadne na vajcia , písal si že si necháš zo svojich mladých kačičiek druhú kačku , takže ti nemusím držať tú z mojho chovu ? Moje sú už pokrúžkované a idem ich umiesniť do chovov.

24.6.2010 08:45
zbosace

XXX.XXX.25.254

Cudzia krv robí divy. Ak sa chce chovatel niečomu venovať na vyššej úrovni, nie len pekáčovému odchovu tak sa tomu nevyhne. Vela krát si to uvedomí až keď ponúkaná možnosť pominie. Čo by som ja dal za cudzieho nepríbuzného pižmáka v pásikavej kresbe alebo bieleho so svetlo modrou hlavou a chvostom. Keď som konečne objavil v zahraničí na nete tak by ma z dovozom vyšiel na 2 a pol tisíca. Taktiež som po Slovensku v časoch keď ešte zvieratá brala aj sl. pošta rozptýlil do 200 zvierat ale neviem o nikom kto by sa aj na pohlad atraktívnym zvieratám ďalej venoval. Je to škoda, lebo keď sa niečo nové, prešlachtené aspoň do určitého stupňa dovezie zo zahraničia tak sa všetci idú za tým zblázniť. Pritom je možné že sme to už mali aj u nás, len v nesprávnych rukách. V ČR sa minulý rok objavili pásikavé mláďatá pani Danke- prispievatelke do moderky, ale všetky moje snahy aj napriek jej velkej ochote dostať jednu kačku do mojho chovu stroskotali. Takže zvážte ponuku a pouvažujte či nechcete zdokonaliť chov ako na Vašom dvorku tak i na Slovensku. Nech sa Vám darí. Pán Henžel ako sa majú milflerky? Nerastie tam pre moje sliepočky neaký kohútik?

24.6.2010 13:57

ja by som aj zobral tu kacku od pana Henzela,,ale neviem ci ten kacer neni z jeho chovu,,ked ako vravi ze na slovensku ma iba on tie modro divoko sfarbene pizmovky a co popredaval po vystavach,,,ide o oto aby som nezobral kacku a potom ked vysedi budem mat slabe kaciatka,, a to bude vysledok, rovnakej krvi,,a co som cital tak vzdy je lepsie ked kacer ma inu krv a kacka zase inu,a to je lepsia aj oplodnenost a aj liahnivost a zivotaschopnost kacat,,,mne by sa jasne ze pacila modra kacka ku tomu kacerovi,len je to riziko,ze su pribuzdny,,a to ja neviem,,a druha vec je ze aj keby som ju chcel tak nemam si ju ako prist k nemu vyzdvihnut,,keby ze mam auto a vodicsky tak to je bez problemov,lenze ja som uz 5rokov na inv,dochodku a to mam iba29rokov,a mne je zakazane si ho aj robit, bo by som nevydrzal tak dlho sediet na jednom mieste,,,iba ak by mi ju doviezol na vystavu alebo ked bude mat cestu,,okolo,,

24.6.2010 13:59

a chcem sa este opytat kolko rokov moze byt v chove kacer??? alebo kacka???

24.6.2010 14:15

pan Henzel,,radsej to nechajme na tu oktobrovu Zilinsku vystavu,to bude najlepsie,bo ja som neni priamo zo ziliny a toby ste mali dost velku obchadzku ku mne,,a tam by som si ju od vas kupil,,ja tam vzdy chodim prvy den,a to vzdy byva piatok,od 14-18hodiny,,len mi vyberte niaku peknu vacsiu,moze byt aj okruzkovana,aby splnala normi,ked uz mam cistokrvneho kacera tak nech je aj kacka,,a moje cislo je 0904 422 451,

25.6.2010 14:03
henste

XXX.XXX.169.78

Pižmovky sú dlhoveké zvieratá v chove som už videl aj 10 ročného káčera ktorý si plnil svoje otcovské povinosti na 100% a kačku som mal ja osobne 7 rokov a všetko bolo ok až kým si pre ňu neprišla líška .Ale aj to sa deje, a tú kačku ti odložím ak pojdem okolo donesiem ju a keď nie tak na výstave v Žiline ale ja tam prídem až v sobotu večer a v nedeľu tam budem tak do 14 .00 hod.

25.6.2010 18:07

ok,,super,budem mat novu kacku,,ale ak by stesa rozhodli mi ju doviest ale az po 12 vtedy ma duchod,a mozem vam zanu zaplatit,,alebo az na vystave,tak pojdem teda az v nedelu by som prisiel do obeda,aby som vas zastihol,,,

25.6.2010 18:56

moja suseda ma tu bielu kacku uz ma8rokov a stale jej dobre sluzi,,,to je ta biela co siom ju tu dal a odfotil,,aj ja som ju mal minuly rok pozicanu,,velmi dobra kacka,ani na vajcia sami nedovolila pozriet,ked sedela vzdy ma tak stipala do ruky ze som musel prestat,,a ked som vystihol,ze ked bola sa nazrat a napit,ako nahle som otvoril druhe dvierka ze pozriem ake ma vajicka tak hned bezala a zasadla,a sicala ako hus:-)tako vravim velmi dobra kacicka aj ked ma svoj vek,,uz ma od nej aj mladu vychovanu a tiez jej dobre sedi na vajciach,,tak isto staru ako mam ja tu modrobielu,,tiez bude mat teraz svoje prve mlade,najar nemali bo ich kacer este nebol,dorasteny a plne aktivny,,a som sa pytatl preco ju uz nezabije,ked uz ma 8rokov,ze je necha dozit,ale ze je nezabije,,ze si to nezasluzi,po tolkych rokov,,:-)a ma pravdu

27.7.2010 19:39

ahoj vsetkym,tak nova kacka sami vyplatila,zatial mi dneska vysedela 13kaciciek,a este tri su na ceste,,a jedno zase bolo zaprdok,,ak sa nic zle do rana nestane tak zase ich budem mat 16 ako minuly rok,a su trojako zafarbene,su ciernozlte,,potom take sivozlte,a este aj zlte so sivymi chvostikmi,,spravil som aj fotku na rychlo,ked som zbadal ze jedno spod kacky vykuklo,,ale ostatne sa hriali pod nu,,lebo sa aj ochladilo a nechcel som ju vyrusovat ked sa este tie tri liahli,,ale zajtra ked budu pekne vsetky osusene tak ich prestahujem do noveho chlievca co som pre ne postavil,,tu je ta fotka tak kacer je pekne plodny,aj to som rad
:):-)

27.7.2010 20:32
zbosace

XXX.XXX.79.17

Vložte prosím foto tých kačiatok z tmavým chvostíkom. Ďakujem .

27.7.2010 21:45

zajtra ich odfotim,a vlozim

27.7.2010 22:32
henste

XXX.XXX.169.78

zdravím tak už sú na svete a je ich pekná kvôpka , tie čiernožlté budú v dospelosti čierne divoké , tie sivožlté budú modré a tie biele s tmavýším chvostíkom budú také špinavo biele s mienym nádychom sivomodrej. Aký je pomer tých farieb ?

27.7.2010 22:44

to vam poviem az zajtra ,pan henzel,dneska som ju nechcel este vyrusovat ked sa este tri mali liahnut,,a potom aj odfotim

28.7.2010 10:57

tak nakoniec mam ich 12,zle som pocital,,a tie tri co mala este pod sebou boli zaprdky,,vsetky tie vajcia co si uz umna naniesla boli dobre,a tie co mi dali snou ked som ju kupoval,tych bolo 8vajec tak tie boli vsetky zle,,,tak pridavam fotky,,

28.7.2010 10:58

28.7.2010 10:59

a tu som ich rozdelil podla farieb,,

28.7.2010 11:00

druha farba co cosi bledsia ale taku ma iba jedno kaca,

28.7.2010 11:01

a sedem je takych to,,neviem ake budu ked vyrastu:)

28.7.2010 11:02

28.7.2010 11:02

28.7.2010 11:16
28.7.2010 13:52
zbosace

XXX.XXX.70.128

Takže žltá s tmavým chvostíkom ani jedna. Tie by boli pásikavé. Ďakujem za foto.

30.7.2010 02:59

mohli by ste mi povedat ake budu sfarbene ked vyrastu,?:)

7.8.2010 20:53

dnes som ich uz pustil vonku na travnik,,maju uz tyzden a pol..a celkom sa im to pacilo,,:-)

7.8.2010 20:54

7.8.2010 20:55
2.3.2011 13:48
chokma

XXX.XXX.155.155

Ahojte! Tie modre, modro-sive farby su skvele. My chovame len klasicke cierne, biele, ale rada by som casom privitala u nas aj nejaku modru krasavicu. Chodi niekto z vas napr. na chovatelsku burzu do Nitry alebo niekde inde k nam dole? :-)

2.3.2011 14:23
chokma

XXX.XXX.155.155

Peto, tie tvoje momentky - akt lasky a ako tam kacer ziza na kacenu na vajkach - su super smajlík
To su ale potvorky!
Neviem ako u vas, ale u mna tento rok zacinaju niest akosi neskoro. Minuly rok uz aj sedeli na vajkach alebo mali aspon nanesene a teraz nie a nie smajlík
Posielam aj ja fotku minulorocnych :)

2.3.2011 14:51

2.3.2011 14:53

nie do nitry nechodim,ani nikde k vam dole ,,

2.3.2011 18:21

ale uz ich nemam ,lebo ked mate prajnych susedov,,a vadi im to tak nespravite nic,tak som musel chov zrusit,,este cakam kedy mi zakazu,aj sliepky chovat na vlastnom,ze im zacnu vadit kohutie kikirikanie,,

2.3.2011 18:36
chokma

XXX.XXX.155.155

To myslis vaaaazne? Vsak tieto vobec ani nepocut. Co mu vadilo???
Haha, no veru, vyzera to tak, ze by bolo dobre vyslachtit nejake plemeno sliepok, kde nekvokaju a kohut nekikirika, lebo dnesna doba chovatelom nepraje a ludom vadi kde-co, a viditelne hladaju zamienku, preco sa stazovat. Nam sa tiez stazovali na kohuta, lebo susedia mali male babo a ze im ho kohut vzdy zobudi :o) Ale nastastie to nezaslo do nejakych krajnosti, dokonca to vcul vypada tak, ze aj oni zacnu chovat a bude po probleme. :)
Kedysi tiez napr. chovali prasiatko v kazdom dvore, nikomu tak nevadilo krochkanie a pripadny smrad, a to iste plati o dalsej havedi. Kam toto spejeme??? NIekedy by som sa najradsej odstahovala kdesi na lazy...

2.3.2011 22:22

to iste aj ja niekde na samotu,kde moze clovek chovat colen chce a este kde by bol aj potok toby bolo idealne,,ked zaprsalo tak kacky narobili blato a to im zevraj smrdelo,tak preto,sliepky zatila nie bo tie mam pod strechou,,

3.3.2011 07:21
chokma

XXX.XXX.155.155

Ha! Tak ja by som sa odstahovala a dom by som prepustila ciganom, nech maju takych susedov ako davali tych v telke, potom by zbadali, co je smrad a tiez aj hluk :P pakovci...

Grula

9.4.2017 06:08
Grula

XXX.XXX.64.89

Ahojte chcem sa spitat ohladom kacicki pizmovej zacala mi niest vajicka ale neviem ako to mam zrobyt s kacerom.mam ich od seba odelit.lebo kacicka mi zniesla 4vajicka a jasom ich vzal prec a ona aj vcera zas zniesla dalsie.a prosim ako to je s kacerom on nanu vzdy skace.som vtom uplny lajik a nerozumiem tomu prosim pekne o rady.mam kurin s ktoreho mam velki oploteny vybech a pri kacickach mam spolu aj sliepocki 11.kusov a 1 kohutika.oni su vsetci spolu akoze sa pekne znesu spolu zjadny konflikt.prosim mam kacicku odelit aby bola sama.a kacer nemusi us nanu skakat.dakujem.

Grula

9.4.2017 06:09
Grula

XXX.XXX.64.89

A ket bi som ju dal samu do klietki nepotrebuje aby kacer ponej skakal.

Grula

9.4.2017 06:15
Grula

XXX.XXX.64.89

Pristahovaly sme sa na dedinu pred rokom s mesta bytovki.tak sme kupili nasej 4rocnej cerke kacicki sliepocki.no a teraz sa zacaly parit a strasne tuzi mat svoje malinke zltucke kacicki no a ja neviem co mam a ako postupovat.pozeral som po nete no nic som take nenasiel as vas no ten blog tak vas pekne prosim o radi ako dalej mam postupovat.dakujem vopred za kazdu radu.

9.4.2017 06:27
Grula

XXX.XXX.64.89

Pristahovaly sme sa na dedinu pred rokom s mesta bytovki.tak sme kupili nasej 4rocnej cerke kacicki sliepocki.no a teraz sa zacaly parit a strasne tuzi mat svoje malinke zltucke kacicki no a ja neviem co mam a ako postupovat.pozeral som po nete no nic som take nenasiel as vas no ten blog tak vas pekne prosim o radi ako dalej mam postupovat.dakujem vopred za kazdu radu.

9.4.2017 06:28
Grula

XXX.XXX.64.89

Poradi mi niekto prosim.

9.4.2017 12:30
Chovateľ Hugo

XXX.XXX.232.100

Aky druh kacic alebo sliepok mate ? Ak mate kacice pizmove tak si kacka vysedi sama vajicka co naznasala a o mlade sa taktiez bude starat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík