Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2010 12:43
krenzis

XXX.XXX.255.157

V pátek nám slepice vyseděla 12 káčátek, teď už jich máme jen 10 ale ty se mají pilně k světu. S kvočkou se popelí a dokonce jsou tak drzé, že se jí vůbec nedrží a prozkoumávají celý výběh. Občas vlezou do výběhu k slepicím a chodí s nimi i kohoutem rodajlendek.

28.6.2010 16:39
lavacca

XXX.XXX.1.3

krenzis napsal(a):
V pátek nám slepice vyseděla 12 káčátek, teď už jich máme jen 10 ale ty se mají pilně k světu. S kvočkou se popelí a dokonce jsou tak drzé, že se jí vůbec nedrží a prozkoumávají celý výběh. Občas vlezou do výběhu k slepicím a chodí s nimi i kohoutem rodajlendek.

počkejte na tu srandu, až se půjdou kačenky vykoupat a slípka bude běhat zmateně okolo vody. :-))

Mamka nedávno vzpomínala, jak jejich slípka taky vyvedla asi 15 kačenek a jak kačenky rostly, tak je to táhlo na rybník na návsi. Akorát chudák slípka, zatímco si kačeny v pohodě jezdily po hladině a potápěly se, lítala kolem rybníka a hystericky křičela. :-)

28.6.2010 17:33
roklanka

XXX.XXX.6.50

Slepice mi vyseděla ruánky,chtěla jsem si nechat kačera,ale nebyl k ničemu,jediné co ho zajímalo byly slepicesmajlík .Roklanka

29.6.2010 00:52
behemond

XXX.XXX.162.30

ja som mal s ruanskym kacerom tiez ten isty problem...morka bronzova mi vysedela ruanske kacky a kacera v dospelosti zaujimali hlavne ony...samozrejme kacky a v druhom rade smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík