Potřeboval bych poradit. Poznáte někdo zda to jsou slepičky nebo kohoutci ???
kikosandr
napsal(a):
Potřeboval bych poradit. Poznáte někdo zda to jsou slepičky nebo kohoutci ???
další fotka
Uživatel s deaktivovaným účtem

vsetci traja su kohuti ,,to uz je jasne len ked sa pozriete na postavu,,,budete mat dobru polievku z nich
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
vsetci traja su kohuti ,,to uz je jasne len ked sa pozriete na postavu,,,budete mat dobru polievku z nich
všecí 3 kohúti? to měly být 3 pipeny,detailní fotky teda přiložím,na polévku tě nepozvu,tu z nich neudělám
jednoho bych si ale ponechal a druhé prodám,nebo provedu nějakou výměnu za slepicu
mysak
napsal(a):
Můj odhad se potvrdil, špičaté peří na hřbetě tvořícího se sedlového závěsu značí kohouty.
Hlavy jsou taky kohoutí včetně jiskrného výrazu. Takže jste bohužel v trhu někomu naletěl.
Juraj Kafka
Děkuji tedy za odhad No stejne sem takového kouhota chtěl ale jenom jednoho a ted mám 3
Ještě zjistím že je to zdrobnělá vyandotka a jebne mi uplne...
Než slepičky koupil poslala jsem mu fotky každého kuřete stím,že si nejsem jista zda to jsou slepičky nebo kohoutci a oba jsme se zhodli,že to jsou asi slepičky tak si myslím,že nenaletěl .A přeji hodně uspěchů v chovu a jestli jsou všechni kohoutci task snad se podaří prodat .
mismonik
napsal(a):
Než slepičky koupil poslala jsem mu fotky každého kuřete stím,že si nejsem jista zda to jsou slepičky nebo kohoutci a oba jsme se zhodli,že to jsou asi slepičky tak si myslím,že nenaletěl .A přeji hodně uspěchů v chovu a jestli jsou všechni kohoutci task snad se podaří prodat .
ja sem neřekl a ani nenapsal že sem naletel - To napsali druzi ... A ani si to nemyslím protože mi bylo jedno co beru - tady sem chtel jenom ,,zjistit" co to je za pohlaví :)
moc se v plemenech nevyznám, ale kohouti jsou to krásní. Co je to za plemeno? Já tu mám jednoho australáka, jednoho kříáženýho sumatráka, jednoho hamburčáka a jednoho bílýho čertvíco a jednoho zakrslýho rousnýho, ale ten má vlastní hejno slepiček. Pak mi tu pobíhá spousta kohoutů do polívky. Toho bílýho chci zabít a docela bych ho vyměnila za něco tak krásnýho, jako máte vy. Odkud jste a kolik byste za něj chtěl?
danurba
napsal(a):
moc se v plemenech nevyznám, ale kohouti jsou to krásní. Co je to za plemeno? Já tu mám jednoho australáka, jednoho kříáženýho sumatráka, jednoho hamburčáka a jednoho bílýho čertvíco a jednoho zakrslýho rousnýho, ale ten má vlastní hejno slepiček. Pak mi tu pobíhá spousta kohoutů do polívky. Toho bílýho chci zabít a docela bych ho vyměnila za něco tak krásnýho, jako máte vy. Odkud jste a kolik byste za něj chtěl?
Tohle by mel být kohout vyandotky stříbrně černě lemované (zdrobnělé). Jsem z Břeclavi a koupil sem je za 100kč ale ja hlavne budu rád když se jich zbavím - takže cena není tak duležitá
Za svobodna jsem chovala wyandotky stříbrné, ale velké ne zdrobnělé. Na kohouta bych tipovala jen kuře č. 1, u dalších dvou bych váhala, fotky nejsou moc jasné a taky záleží na stáří. Na ostruhy u kuřat nekoukejte, ty se projeví až u jasného kohouta, ale to ho už poznáte i podle ostatních znaků. Prohrábněte peří v sedlovém závěsu (u ocasu) a pokud tam vyrůstají nová pírka hodně špičatá (jako v krčním závěsu), je to kohout. Kulatá jsou slepičky. Hodně štěstí a pokud chcete něco chovat, měl byste se naučit nebát se i té polívky