Nové www stránky spuštěny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2010 15:22
jakubik

XXX.XXX.4.10

Nové chovatelské stránky o chovu drůbeže,holubů a králíků
http://jakubovafarma.webnode.cz
S chovatelským pozdravem autor Jakub Šedivý

26.9.2010 09:37
chovatelka

XXX.XXX.90.128

Nechci buzerovat, ale než něco vyvěsím na internet, tak si to po sobě přečtu. Když si nejsem jistá, kouknu se do pravidel českého pravopisu. Otevřela jsem si záložku "O nás" a v těch dvou odstavečkách jsem našla nejméně 10 pravopisných chyb, vynecháním čárky počínaje a nejen špatným i konče. To, že za čárkou nebo tečkou neděláte mezeru, jsem pominula. Jinak přeji hezký den a spoustu chovatelských úspěchů!

26.9.2010 09:48
chovatelka

XXX.XXX.90.128

Jinak stránky máte pěkné a rozmanitost chovaných zvířat je taktéž pozoruhodná. My chováme jen ovce(Zwartbles), kozy, lamy, poníky, prasata bílá i vietnamská, husy landeské a labutí, psy, kočky, králíky, morčata, 1 koreláka (papoušek) a želvu nádhernou. Jo a máme pár pipek, ale to jsou jen nějaké kříženky:-)

26.9.2010 09:55
jakubik

XXX.XXX.4.10

Dobrý den velmi mě mrzí vaše nespokojenost s mím pravopisem,ale to je věcí názoru .Já to od vás samozřejmě beru na vědomí a pravopisné chyby opravím.Velmi vám děkuji za pochopení.Váš výčet chovaných zvířat je také obdivuhodný.
S chovatelským pozdravem J.Š

26.9.2010 19:36
chovatelka

XXX.XXX.90.128

Dobrý den, mrzí mě, jestli jsem se Vás tím nějak dotkla. Ve škole jsme měli docela přísnou učitelku na ČJ. Literatura mě nebavila (kdo by se učil ten telefonní seznam), ale gramatika ano. Jinak tak to vypadá, když je člověk blázen přes zvířátka:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík