... doufám, že jste pro ně právě v tuto dobu nezapomněli sbírat žaludy - jejich nejpřirozenější potravu ! Beda
zbosace
napsal(a):
Moje karolinky chodia psovi kradnúť granule, tiež asi velkosti žaluďov. Nikdy by som neveril že by to dokázali prehltnúť.
Moje činky - třetí pozdní hnízdo chodí také na granule psům. Nejvíc jim chutnají ty nejobyčejnější z Teska. A omladina po nich roste tak rychle, jak se mi to zatím nikdy nepodařilo. Teď s nimi začínají chodit na granule i krůty. Psi zase preferují kočičí nebarvené.
... tak to jste mě překvapili - chtěl jsem vám to pouze připomenout, ale vidím, že nejen nevěříte, ale někteří nevědí ani co to žaludy jsou !! Tak to mají vaše mandarinky a karolinky smůlu !! Já mám již kolena jak školní uklizečka, jak denně lezu a sbírám žaludy - dají se také trochu usušit /jinak chytnou plíseň/ a v zimě zkrmovat ! Pokud jde o granule je lépe přidávat /jako bombonky/ granule kočičí s rybou /hlavně pro potápivé druhy / jako jsou morčáci a hoholové! Pak vám žerou z ruky! Na koupi v Lysé bych asi moc nespoléhal, na výstavě v Soběslavi jich bylo opravdu dost, ale koukal jsem, že jsou i inzeráty ! Takže, ať se vám vede !!! Beda
beda
napsal(a):
... tak to jste mě překvapili - chtěl jsem vám to pouze připomenout, ale vidím, že nejen nevěříte, ale někteří nevědí ani co to žaludy jsou !! Tak to mají vaše mandarinky a karolinky smůlu !! Já mám již kolena jak školní uklizečka, jak denně lezu a sbírám žaludy - dají se také trochu usušit /jinak chytnou plíseň/ a v zimě zkrmovat ! Pokud jde o granule je lépe přidávat /jako bombonky/ granule kočičí s rybou /hlavně pro potápivé druhy / jako jsou morčáci a hoholové! Pak vám žerou z ruky! Na koupi v Lysé bych asi moc nespoléhal, na výstavě v Soběslavi jich bylo opravdu dost, ale koukal jsem, že jsou i inzeráty ! Takže, ať se vám vede !!! Beda
Myslíte, že v Lysé toho moc nebude? A nenašel by se tu někdo, kdo by mi tam po dohodě nějaké kachničky přivezl? Inzeráty sice jsou, ale pro mě vše daleko
, kolem 100 a více km.