Mandarinky-karolinky ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2010 18:29
beda

XXX.XXX.66.63

... doufám, že jste pro ně právě v tuto dobu nezapomněli sbírat žaludy - jejich nejpřirozenější potravu ! smajlík Beda

19.10.2010 21:59
pepina

XXX.XXX.128.126

beda napsal(a):
... doufám, že jste pro ně právě v tuto dobu nezapomněli sbírat žaludy - jejich nejpřirozenější potravu ! smajlík Beda

určitě bych jim nasbírala celý pytel, kdybych nějaké měla. Doufám, že se mi podaří nějaké koupit v Lysé.:-)

20.10.2010 08:57
zbosace

XXX.XXX.8.99

Moje karolinky chodia psovi kradnúť granule, tiež asi velkosti žaluďov. Nikdy by som neveril že by to dokázali prehltnúť.

20.10.2010 09:32
marysh

XXX.XXX.147.36

No nazdar ,ještě tomu někdo uvěři . :-)

20.10.2010 19:46
mikesek

XXX.XXX.129.171

oni a zaludy,oni tok fakt jedi ? ty jo kde sou u nas zaludy......smajlík

20.10.2010 21:00
regina

XXX.XXX.176.203

zbosace napsal(a):
Moje karolinky chodia psovi kradnúť granule, tiež asi velkosti žaluďov. Nikdy by som neveril že by to dokázali prehltnúť.

Moje činky - třetí pozdní hnízdo chodí také na granule psům. Nejvíc jim chutnají ty nejobyčejnější z Teska. A omladina po nich roste tak rychle, jak se mi to zatím nikdy nepodařilo. Teď s nimi začínají chodit na granule i krůty. Psi zase preferují kočičí nebarvené.

21.10.2010 06:16
beda

XXX.XXX.79.21

... tak to jste mě překvapili - chtěl jsem vám to pouze připomenout, ale vidím, že nejen nevěříte, ale někteří nevědí ani co to žaludy jsou !! Tak to mají vaše mandarinky a karolinky smůlu !! Já mám již kolena jak školní uklizečka, jak denně lezu a sbírám žaludy - dají se také trochu usušit /jinak chytnou plíseň/ a v zimě zkrmovat ! Pokud jde o granule je lépe přidávat /jako bombonky/ granule kočičí s rybou /hlavně pro potápivé druhy / jako jsou morčáci a hoholové! Pak vám žerou z ruky! Na koupi v Lysé bych asi moc nespoléhal, na výstavě v Soběslavi jich bylo opravdu dost, ale koukal jsem, že jsou i inzeráty ! Takže, ať se vám vede !!!:-) Beda

21.10.2010 06:18
beda

XXX.XXX.79.21

21.10.2010 06:24
beda

XXX.XXX.79.21

... z výstavy "Živitelka" v ČB :-|

21.10.2010 10:04
pepina

XXX.XXX.128.126

beda napsal(a):
... tak to jste mě překvapili - chtěl jsem vám to pouze připomenout, ale vidím, že nejen nevěříte, ale někteří nevědí ani co to žaludy jsou !! Tak to mají vaše mandarinky a karolinky smůlu !! Já mám již kolena jak školní uklizečka, jak denně lezu a sbírám žaludy - dají se také trochu usušit /jinak chytnou plíseň/ a v zimě zkrmovat ! Pokud jde o granule je lépe přidávat /jako bombonky/ granule kočičí s rybou /hlavně pro potápivé druhy / jako jsou morčáci a hoholové! Pak vám žerou z ruky! Na koupi v Lysé bych asi moc nespoléhal, na výstavě v Soběslavi jich bylo opravdu dost, ale koukal jsem, že jsou i inzeráty ! Takže, ať se vám vede !!!:-) Beda

Myslíte, že v Lysé toho moc nebude? A nenašel by se tu někdo, kdo by mi tam po dohodě nějaké kachničky přivezl:-)? Inzeráty sice jsou, ale pro mě vše dalekosmajlík, kolem 100 a více km.

Přidejte reakci

Přidat smajlík