Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2010 08:47
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Dobrý den tak tohle je ten kačer o kterém jsem založil téma na nemoderce. Martin

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.12.2010 18:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

je to pekny kacer,,ale nemusi te sa bat,,iba ze mozno,jeho otec bol strakaty,a ta cierna na tvary mu ostala po nom,,uvidite na jar,ake bude potomstvo,,:-)inak si to tiez neviem vysvetlit, kedze je cely biely,,asi to bude tak ako som vravil bo aj paprce ma prskane a nie cisto zlte,,

8.12.2010 20:22
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

No nevím jestli má předky strakaté, ale paní měla k němu dvě bílé kachny a nikdy se jí nic strakatého nevylíhlo. Já budu mít na 100% strakaté, ale i možná bílé. Mám totiž černo bílou strakatou kachnu.

8.12.2010 22:42
regina

XXX.XXX.176.203

Buďte v klidu, měla jsem před barbarií sprsklýho s bradavičkami, ale celý černý obličej a byl plodný a s bílou kachnou dával kachňata s bílou čepičkou. Regina

9.12.2010 08:13
zbosace

XXX.XXX.132.106

Kačerov som už takých videl viac krát ale ani jednu kačicu. Možno je to naozaj recesívna strakatosť. Ktohovie či by sa to nedalo podchytiť a geneticky upevniť pri bielej farbe. Možno by ste , ak to už niekto vo svete neurobil, mohli vyšlachtiť nový farebný ráz- českú čiernolícu bielu pižmovku. smajlík

9.12.2010 11:22
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Já vím, že plodný je. Jen mě zarazilo to, že má černé líce a je bílý a nemá bradavice na krku. Paní po něm měla taky jen čistě bílé kachňata. Bohužel šlechtil bych hned kdybych se v tom vyznal mým oborem jsou hlavně králíci. Kachny mám jen proto, že mám rád kachnu k obědu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík