Tak jsem ho dnes ráno konečně dostal Ale co s ním? Že bych ho
na to asi nejsem dost Chuck Norris
Jak to řešíte vy ? PetrV.
darkangelone
napsal(a):
Tak ho zastrelte a rovno mozete kazde volne zijuce zviera co stretnete zastrelit aby ste ukoncili jeho trapenie pri zhanani potravy ktorej je v prirode momentalne malo . Poznate prislovie jedzte Bobrov chranite tym lesy?!
Ano,poznam toto prislovie,a poznam aj ine : mrtvý indian,dobrý indian. Tohle toto "volně žijuce zviera " je potkan,ktery se ve volné přírodě u nas nevyskytuje,bydlí jenom s lidma a pocházi z Indie ( se mi zdá ) takže vypouštěním do volné přirody napachate hromadu škody........... takže prosím doplnit vzdělání na téma - vliv nepůvodních predátorů na na naší faunu ( fretka tchořovita,mývalovec kuní,norek americký........) .
darkangelone
napsal(a):
Dat do auta a zaviest niekam mimo obydlia ludi a vypustit.
Přiznám se, že moje původní myšlenka byla také humánní a chtěl jsem tu potvoru ušetřit. Ale Marián má pravdu, nemá to v přírodě co dělat. Takže Stejně nechápu, jak to může mít doma někdo jako domácího mazlíčka
info8
napsal(a):
Přiznám se, že moje původní myšlenka byla také humánní a chtěl jsem tu potvoru ušetřit. Ale Marián má pravdu, nemá to v přírodě co dělat. Takže Stejně nechápu, jak to může mít doma někdo jako domácího mazlíčka
Proč nééé,Peťo......Cig... jsou take z Indie,take tu nemají co dělat (nechtějí) a mazlime si je tady jak nejvíc to jde.
Inak potkanom vdacime za to ze pozabijali krysi ktore prenasali blchy z morom. Takze v podstate im vdacime za to ze cela europa nepomrela na mor. Je mi jasne ze je to skodca ale je to velmi inteligentne zviera a verte tomu ze on tak lahko vo volnej prirode od hladu a zimy neumrie. Prezije aj radiaciu z atomoveho vybuchu tak nejakych -30 co tam teraz miestami mate mu neublizi. Ja by som ho vypustil niekam do lesa daleko od obydlia to znamena niekolko km a tam nech sa o seba postara. Zacne konzumovat hmyz ktory zimuje pod korov stromov a tak ochranite lesy pred lykozrutom
milošditr
napsal(a):
Ahoj odkud si ja bych si ho vzal k mím potkanům divokym a může žít ještě 6 let jako ty 2 co už mám doma
Jihomoravský kraj - kousek od Brna. Pokud ho chceš, ještě ho v té pasti chvilku nechám. Ale kamarádit se s ním tedy nebudu, fakt to není moje krevní skupina a navíc ho podezírám ze ztráty několika kuřat