Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím přátelé! Rovněž i já Vám všem přeji klidné a spokojené vánoce, bez nervů a spěchu. Je umění se zklidnit v této době a ten kdo to umí, tak ten vyhrál nad nesmyslnou hondbou za něčím, co vůbec často ani nechceme a nepotřebujeme.Pro to bláznoství nám často utíká ta pravá podstata a krása vánoc. Dnes jsem byl v lese na procházce se psem a obcházel a kontroloval krmelce. Přátelé, ten klid a pohoda, to se opravdu vidí jen tam, kde člověk moc nezasahuje do řízení přírody . Užívejme proto tu vánoční pohodu i u svých svěřenců a bude nám všem krásně . Jo, dneska jsem našel ve tmavém rohu žlebu v maštaly kvočnu a pod ní 12 vajíček. Chtěl jsem udělat " chovatelský zásah ", ale když jsou ty vánoce, tak jsem to nachal na přírodu. Asi už bude jaro! Zdraví St. Toman
Hezké svátky a vše nej v novém roce a hlavně žádné choroby hodně dětiček v novém roce vám přeje Jarda kořený
Veselé vánoce a v novém roce hodně chovatelskych uspěchů .Přeje V šem chovatelům Marcela v.
Připojuji se k ostatním s přáním, ať se daří na co sáhnete.
Děkuji zdejším chovatelům za rady a pomoc.
Hezký večer přeje Petra P.
I já se připojuji s přáníčkem - prožijte pohodové vánoce a pokud jen trošku možno, tak celý příští rok. Ludmila