- tak dnes v noci, jsem přišel o pár "pum"! Zalezly si do boudy u rybníka na slámu a umrzly ! B.
Zdravím. Nemám možnosť poskytnúť kačičkám komfort jazierka ale chovu sa akosi nedokážem vzdať. Cez deň ich nechám vykúpať vo večšej nádobe a na noc šup na slamu. Pokial nie je silný mráz a štrajkujú, nechám ich na snehu. Ale ak by malo prituhnúť, pochytať a do sucha.
Karolinky sú malé ale chcú mať súkromie. Zakrslice znesú v tesnej blízkosti tak minutu.
Smaragdové sú samostatná téma. K predošlým chodia len na návštevu, inak za mierneho počasia sú cez deň na potoku a na noc na slamu. Aj tak sa občas stáva že nejaká skupina prenocuje vonku, keď sa zašijú do pobrežného porastu.
Tak moji miláčci se naučili chodit na noc do stodoly do boxu a v posledních dnech se jim ani nechce chodit ven a to jim každé ráno poctivě otvírám.Jarda
-tak já se omlouván, jsem spíše na holubech, ale dáme to snad dohromady: //teda ty kachničky!!
Tak tohle je-morčák chocholatý!
- možná šlo i o -polák chocholačka ? Tak do nich !! // ve čtvrtek budou k mání ve Straubingu //! B.
Idete do Straubingu? Dúfam že si beriete aj foťák!!!! Robíte velmi pekné fotky, tak prosím nezabudnite na nás čo sa dostaneme ledva do Přerova. Kamarát tam mal ísť na chocholaté perlice a zelených pávov ale asi zostáva doma. Tak takéto veci v predaji by som chcel vidieť, vlastne ozajstné okrasné vtáky- vodo i sucho milné.
... do Straubingu jedu /vyjíždíme zítra ve 22hod/ , ale již nyní jsem z toho co hlásí za počasí dost vystrašený! Hlavně, když neřídím, tak si to dost vytrpím! Foťák sebou povezu, ale kdo tam již byl asi dobře ví, o čem mluvím, když řeknu,že k focení se těžko dostanu! Zaprve to je hrozně lidu a ty vás unášejí od klece ke kleci, za druhé nevíte kam dříve koukat ! A když máte v plánu něco nakoupit pro sebe, případně pro své přátele, tak jste uplně ztracen! A to máte v jedné ruce přenosku a druhou si držíte na kapse s penězi a ještě v ní máte brýle . A v hlavě se vám honí německá slovíčka a kalkulačka! A na to vše máte tak 4 hodinky a ty utečou jako voda! Tak uvidíme!! Beda
Děkuji za určení kačenek. Ještě bych se zeptala zda občas něco z nich prodáte? Mám zatím mandarinky a karolinky, byla jsem pro ně až v Táboře. Zatím se mají dobře a občas je přistihnu jak si užívají. Chtěla bych postupně rozšířit druhy, podle toho jak si na ně našetřím. Už teď mi sem chodí lidi s dětma a jsou nadšení. A to se těším až sleze sníh, to budu pořád s nimi venku a koukat. Není krásnější pohled.