Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2011 15:48
d.fojtik214

XXX.XXX.38.92

Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat jak jste u vás s pšenicí?U nás zase zdražily a má stát 560kč za metrák prosim vás neznáte nějakého farmáře ve zlínském kraji který má levněji.
Mnohokrát děkuji
Fojtík David

31.1.2011 16:31
Záryby

XXX.XXX.64.242

Zdravím ,tak u nás 1 za 350 metrák a 2 za 270 metrák .:-) zdražovali už v prosinci .renda :-|

31.1.2011 16:32
Záryby

XXX.XXX.64.242

Záryby napsal(a):
Zdravím ,tak u nás 1 za 350 metrák a 2 za 270 metrák .:-) zdražovali už v prosinci .renda :-|

Praha-východ :-)

31.1.2011 18:23
zbosace

XXX.XXX.192.182

Tak to ste na tom parádne. Ja som kupoval v piatok metrák za 20eur 40 centov. Asi ma to položí na lopatky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.1.2011 18:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

tak to ste na tom este dobre ja som kupoval meter psenice teraz pred tyzdnom za24euro,,to je uz dost,,, v byvalich slovenskych korunach to je 723sk,,ale jednu dobu stal meter psenice az 900sk, tak som si radsej doplnil zasoby,na cely tento rok,lebo nevedno okolko to pojde zase hore...

31.1.2011 20:53
rybka

XXX.XXX.201.155

Tak já byla dnes nakupovat v Agrocomu - Bruntál a chtěli 630,- za metrák pšenice o jiném a šrotech ani nemluvě a o mě se pokoušel infarkt. smajlík
Na kraj, kde je největší nezaměstnanost v republice je to hodně silné kafe. Takhle opravdu budou lufťáci užívat na vsích klidu, protože za chvíli zde nebude ani ten kohout kokrhat a děti si budou zvířátka prohlížet jen z obrázků. :-(:-(:-(

31.1.2011 21:18
borokoz

XXX.XXX.127.209

.....zkusíme ty naše zvířata naučit,jít se nazobat na cizí dvůr a na pekáč domů......U nás 500kč/metrák-svitavsko........borokoz

1.2.2011 00:04
vuznice

XXX.XXX.112.138

Záryby napsal(a):
Praha-východ :-)

Mohla by jste napsat kde to je a případně kontakt na prodejce? Dík Vůznice:-)

1.2.2011 06:17
Záryby

XXX.XXX.64.242

Je to v Praze 9-Miškovice bejvalé JZD a ted je tam firma na štepky tel nemám ale zjistím PO-PÁ 8-16 hod já beru vždy max 10 pytlů víc neprodají .renda

1.2.2011 06:25
Záryby

XXX.XXX.64.242

Tady máte tel.: +420 733 681 573, email: objednavky@cdp.cz :-) renda

1.2.2011 14:15
vuznice

XXX.XXX.70.67

Děkuji za ochotu, už jsem tam volala. Vůznicesmajlík

Pa09vel

1.2.2011 17:36
Pa09vel

XXX.XXX.244.30

d.fojtik214 napsal(a):
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat jak jste u vás s pšenicí?U nás zase zdražily a má stát 560kč za metrák prosim vás neznáte nějakého farmáře ve zlínském kraji který má levněji.
Mnohokrát děkuji
Fojtík David

Dobrý den reaguji na toto téma
tak já osobně jsem všechno obilí cca 150 tun prodal do na export a cena ani se neptejte 5500 kč za tunu
to je nadhera konečně se smažou ztráty z minulých let kdy obilí stálo 2500 a nestěžujte si, že je to drahé
když my zemědělci spočítáme náklady na 1 ha tak taky z toho moc nemáme nám taky zdražily naftu postřiky a hnojiva
a nechápu vás proč kupujete 1 kvalitu jak si z jakehokoli JZD můžete koupit 2 z čističky a máte to levnější stejně to máte pro slepice

1.2.2011 17:57
zbosace

XXX.XXX.98.110

Som zvedaví na Vašu reakciu ak v zahraničí prestane byť záujem o našu pšenicu. Chápem Vás ako podnikatela, pestovatela. Ale ako chovatel bez prostriedkov na pestovanie, pôdy atď by ste plakal. V dnešnej dobe je problém zohnať zadinu, či dvojku triedu a že Vám ju niekto dá lacnejšie, pre Vás výhodnejšie, môžete len snívať. Radšej to nevyčistia aby nemuseli robiť dve ceny. Nehovoriac o výsledku z chovatelskej strany. Ceny hydiny mladej, jatočnej či chovnej sú smiešne, ak máte celú zimu prechovať chovný krdel. Nedivím sa tomu že teraz na jar je taký dopyt po násadových vajciach všetkých druhov. Veď na čo by som to choval keď stačí nakúpiť, dať do liahne a po vykluvaní sa mlade ponúkať div nie za svoj odchov. Teda nechápte moje riadky ako že by som vám neprial Váš poctivý zárobok, ale berte to ako reakciu na taký skok v cenách krmív chovatela na chovatelskom fore. Bodaj by ste dopestovali tolko aby aj tam kde sa urodilo dosť zostalo....

1.2.2011 18:25
peter z bratislavy

XXX.XXX.234.218

Nezávidím nikomu a tobôž nie farmárom, že konečne môžu predať svoju úrodu za cenu, ktorá prinesie aj zisk.

Na rozdiel od nich my drobnochovatelia však nedostávame od EU ani tie "mizerné" dotácie na každý hektár (neobrábanej pôdy. Takže ak budeme musieť kŕmiť a chovať za "svetové ceny", tak potom aj násadové vajce bude stáť od 0,5 EURa vyššie (podľa plemena a znášky) a čo bude stáť chovný kus, tak radšej ani nepočítam....

Chov pre radosť a ďalšiu plemenitbu tak dostane ďalšiu ranu a chov čistokrvných plemien sa tak stane výsadou len tých, čo na to budú mať.
Ešte viac to bude o tom - z každého zrnka získať čo najviac gramov mäsa, či vajec, bez ohľadu, kto ich vyprodukuje a či naši potomkovia budú poznať mnohé plmená hydiny len ako ilustrácie dobových maliarov, podobne ako my mamuty.

3.2.2011 08:32
dorm

XXX.XXX.64.242

Pa09vel napsal(a):
Dobrý den reaguji na toto téma
tak já osobně jsem všechno obilí cca 150 tun prodal do na export a cena ani se neptejte 5500 kč za tunu
to je nadhera konečně se smažou ztráty z minulých let kdy obilí stálo 2500 a nestěžujte si, že je to drahé
když my zemědělci spočítáme náklady na 1 ha tak taky z toho moc nemáme nám taky zdražily naftu postřiky a hnojiva
a nechápu vás proč kupujete 1 kvalitu jak si z jakehokoli JZD můžete koupit 2 z čističky a máte to levnější stejně to máte pro slepice

a co koupit 2 z čističky od Vás?Proč JZD? Jsem taky zemědělec a nebrečím,páč vím kde se nechá ztráta na obilí nahradit vůbec mě nepřipadá,že si tu lidi stěžují,zatím jste si vylil srdíčko Vy...a kdyby jste to nedělal jako ostatní,tak...,,ztráty z minulých let kdy obilí stálo 2500".....jste na lopatkách od začátku...milej pane,tohle jsou drobnochovatele,kterým jde jak mít svoje vajíčko co nejlevněji pro sebesmajlík

13.2.2011 13:29
kittikit

XXX.XXX.54.237

To mně se povedlo po žatvách od švagrové koupit 1q za 300,- kč. Vzal jsem pro jistotu 20q, co kdyby, že :-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík