zdravím všechny chovatele drůbeže měl bych prosbu ohledně určení plemene slepičky a kohoutka co jsem si zakoupil do chovu prodávající mi to nebyl schopný říct ale mě se stejně líbili tak jsem je pořídil kromě nich chovám již kočinky a hedvábničky a jinak od vše od papoušků po nosály :d poradíte někdo tedy o jaké plemeno se jedná ? díky
songstr
napsal(a):
zdravím všechny chovatele drůbeže měl bych prosbu ohledně určení plemene slepičky a kohoutka co jsem si zakoupil do chovu prodávající mi to nebyl schopný říct ale mě se stejně líbili tak jsem je pořídil kromě nich chovám již kočinky a hedvábničky a jinak od vše od papoušků po nosály :d poradíte někdo tedy o jaké plemeno se jedná ? díky
na první fotce slepička na druhé kohoutek
díky moc za určení moc jste mi pomohl opravdu jsou moc krásné slepička už snáší tak snad pokud pak zasedne tak si i nějaké odchovám nevím jak je to u nich s kvokavostí kdyžtak šupnu pod hedvábničku ta sedne určitě já se jinak ponejvíce věnuji chovu papoušků slepičky mám jen okrajově ale ty japonky mě uchvátili česem bych chtěl pořídit ještě několik slepiček kočinky musím teprv nafotit až nafotí tak sem přidám fotky ještě jednou díky moc a přeji hodně chovatelských ůspěchů
russli

XXX.XXX.169.168
Dobry den slepička je zd. kočinka všiměte si rousu a zakulaceni a kohoutek je japonka.
Zdravím. Tak ten kohoutek by mohla být japonka, ale ta slepička to rozhodně není. Viděl bych to na kočinku a nebo nějakou kříženku s velikým podílem krve kočinek. To ale neznamená, že nejsou krásní a jako okrasa dvora či zahrady účel jistě plní. Do chovu ale tito dva jedinci nic nepřinesou. Myslím tím jako čistokrevný odchov určitého plemene. Zdraví St. Toman
díky moc za upřesnění to že nejsou čistokrevné mi zas tak nevadí jsou krásné a tom mi stačí a případné odchovy si nechám nebo podaruji takže není problém:D přikládám odkaz na dnes pořízené videjko s nima
http://www.youtube.com/watch?v=7ppn-95B7Rk
songstr
napsal(a):
díky moc za upřesnění to že nejsou čistokrevné mi zas tak nevadí jsou krásné a tom mi stačí a případné odchovy si nechám nebo podaruji takže není problém:D přikládám odkaz na dnes pořízené videjko s nima
http://www.youtube.com/watch?v=7ppn-95B7Rk
dobry den od kud jste ze mate na zahrade tak sucho ja jsem taky chovatele zdr. kocinek je to uzasne plemeno ale stejne jako vy mam hlavni papousky ale ten vas pozemek me udivil na tom videu ze tam mate tak sucho ja mam na zahre blato jako blazen!
songstr
napsal(a):
srdečně zdravím jsem z ostravy ymáte pravdu je tu celkem sucho proto jsem také slepičky v tyto dny pouštěl ven ať nesedí furt jen zavřené v kurníku bylo celkem pěkně slunečno a kolem 10 stupňů nad nulou
už se těším až se teploty ustálí to se pak i papoušci postěhují ven a začne konečně sezona:D já z papoušků chovám střední austrálii a doma mám ručně dokrmeného žakaliberijského:D
songstr
napsal(a):
srdečně zdravím jsem z ostravy ymáte pravdu je tu celkem sucho proto jsem také slepičky v tyto dny pouštěl ven ať nesedí furt jen zavřené v kurníku bylo celkem pěkně slunečno a kolem 10 stupňů nad nulou
jo jinak toto je jen část pozemku kde jsou naučené že chodí se ráno a večer nažrat než jdou do kurníku ´jinak je poštím normálně na zalesněnou haldu a pole za domem takže mají pohybu a sbírání až až snášet chodí bez problému do kurníku a večer se samy z lesa vracejí akorát jednou se mi stalo že mi jedna venku někde v lese zakvočela myslel jsem že se jí něco stalo a pak se objevila za nějakou dobu i s kuřátkama no i takové ppřekvapení skýtá chovatelství:D