Pošta x nasadova vejce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2011 12:06
bodlak

XXX.XXX.176.206

Dobry den
dnes mi prisli nasadova vejce krut a prepravovala je ceska posta,byli krasne zabalena v prolozkach balik radne oznacen -krehke a stejne mi prisla omeleta a to sem se chodila uz dva dny ptat na postu jestli nemam balik pokazde mi protivna pani odpovedela ze jestli nemam oznameni tak balik jeste nedorazil, dnes jsem uplatnovala reklamaci a dve hodiny vyplnovani papiru, telefonatu bylo malem malo, na vyrizeni maji 30 dnu a pak mi daji vedet jak se rozhodli.

Tak ze jsem rada ze maji tak krasne moto dnes podate zitra dodame smajlík
Pokud posilate nasadova vejce jak balena a jakou sluzbou je posilate ??????????smajlík

16.3.2011 12:29
holis

XXX.XXX.40.155

Ahoj všem.I já si nechal poslat násadová vajíčka českou poštou a zkušenost stejná!!!Z 30ti vajec bylo 11 rozsekáno.Posláno to bylo jako křehké!Hrůza děs.Už to vícekrát neudělám!!! Holis

16.3.2011 15:33
ivankav

XXX.XXX.40.50

Dostala jsem slepičí vejce poštou zabalená v běžných papírových krabičkách a ve větší krabici vysypané hoblinami. Stejným způsobem jsem posílala husí vejce. Došla všechna v pořádku :-). Čistých slepičích vajec bylo z 20 vajec 9, ale to nemuselo být dopravou.

16.3.2011 16:15
mironet

XXX.XXX.224.31

ivankav napsal(a):
Dostala jsem slepičí vejce poštou zabalená v běžných papírových krabičkách a ve větší krabici vysypané hoblinami. Stejným způsobem jsem posílala husí vejce. Došla všechna v pořádku :-). Čistých slepičích vajec bylo z 20 vajec 9, ale to nemuselo být dopravou.

Podle mě ro není poštou,ale ten kdo to zabaluje.Já jsem si nechal poslat 40 vajec(v obale a prosipané hoblinami) a všecko ok.smajlík

17.3.2011 07:54
dorm

XXX.XXX.64.242

tak za omeletu nemuže pošta,ale především odesilatel za špatně udělaný balík...já jsem dostal balík od pana Vašuta a to tak perfektně zabaleno,že by se nerozbila ano s 10m pádu..s dvaceti vajec nedošlo ani jedno poškozené a to pošťák vozil v autě přes víkend,páč u nás na poště mají v poledne 2 hoďky přestávku a odešly domů hamat(2h přestávka,asi k obědu ryby nebo dlóóuhé labutí krky) a on nemohl v pátek čekat...vím že poště je jedno jestli tam je napsáno křehké atd.jebnou s tím do dodávky a pak na rampu jen to fiknesmajlík,ale přesto vajíčka od pana Vašuta vydržela..tímto chci poděkovat panu Vašutovi za ok balík a české poště přeji do dalších bolševických let hodně úspěchů a boj za tříhodinoví oběd tsmajlík

17.3.2011 07:57
hlavacekkarel

XXX.XXX.143.120

Dobrý den .Já osobně jsem se službou pošty spokojen .Násadová vejce ,která posílám musí být perfektně zabalena ,jak již píše chovatel přede mnou. HK

17.3.2011 10:01
ovecka

XXX.XXX.26.131

Posílám rovněž násadová vajíčka poštou, jako Obchodní balík se službou Křehké cca 110Kč. Dojde druhý den, pokud je adresát doma, není problém. Horší to je s lístky, že balík došel a adresát si jej má vyzvednout. Ale zatím se mi nestalo, že by Pošta něco rozbila. Teď naposledy jedno vejce rozbité, ale to byla moje chyba, asi jsem dala více hoblin a moc stlačila. Dana

31.1.2018 20:01
broumacka

XXX.XXX.168.169

Dobrý den, přišli mi vejce araukan,4 vejce omeleta,2 vejce naprasklé, které jsem strčila do líhně a budu čekat, zda s toho něco bude. Nechala jsem je stát 24 hodin v klidu a pak je dala do líhně. Všechny byli znečištěné rozmačkanými vejci Otřela jsem je papírem. Myslíte, že se mi něco vylíhne i s těch rozbitých? Děkuji za odpověď.

31.1.2018 20:09
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Koukněte sem https://www.ifauna.cz/drubez/forum/r/detail/877052/oprava-skrupiny-nas-vajca třeba by stálo ta naprasklá ještě nějak "pospravit".

2.2.2018 08:08
broumacka

XXX.XXX.168.169

Moc Vám děkuji za odkaz. Zalakovala jsem a budu čekat. Doufám, že to vyjde

2.2.2018 08:37
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Mimochodem od 1.2.2018 Česká pošta zase zdražila služby. Tak snad bude míň omeletek.

2.2.2018 10:42
broumacka

XXX.XXX.168.169

Tak to mě také hodně pobavilo. Prý zdražují, aby zkvalitnily služby, tak v to budu jen doufat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík