Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2011 14:16
dajonas

XXX.XXX.35.46

chci si postavit skříńovoulíheň ,koupil jsem si obraceče vajec ,termostat ,topné těloso, vlhkoměr ,kontlní teploměr atd.
Spoustu rad na int.jsem naštudoval ,ale pořád se nemohu rozhodnout jakou variatu postavit .Vlastní líheň zhotovím z pur pavelů.Prosím Vás o radu a zkušenosti .Díky dajonas

18.3.2011 17:31
marysh

XXX.XXX.146.76

dajonas napsal(a):
chci si postavit skříńovoulíheň ,koupil jsem si obraceče vajec ,termostat ,topné těloso, vlhkoměr ,kontlní teploměr atd.
Spoustu rad na int.jsem naštudoval ,ale pořád se nemohu rozhodnout jakou variatu postavit .Vlastní líheň zhotovím z pur pavelů.Prosím Vás o radu a zkušenosti .Díky dajonas

Pokud myslite opravdu " skřiňovou" pak vám ještě chybi ventilator.Zakladní informace je na kolik slepičích vajec by měla byt.Podle toho začneme radit.Kutilum zdar.:-)

18.3.2011 19:28
dajonas

XXX.XXX.206.193

Ventilator je samozřejmostí a kapacita 4 patra 3 samonaklapeci s kapacitou 3*42 slepicich vajec.jedno patro jako dolehne.

18.3.2011 19:44
marysh

XXX.XXX.146.76

Tak a teť zadejte do vyhledavače slovo " lihen" a vyskoči vám snad 100 různych fotek možných i nemožných líhni.Mně osobně se moc líbí liheň od Maja ve vláknu Moje první líheň.

Přidejte reakci

Přidat smajlík