Nabízím vejce maransek.....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2011 12:22
jony

XXX.XXX.164.223

Dobrý den ,nenabízím prodej,ale sháním někoho z vysočiny,kdo má vlastní líhen a líhne.V žádném případě nechci prodávat,ale bylo to myšleno tak,že nasbírám třeba 80 vajec,když by se vylíhlo třeba 60 kuřat,podělili by jsme se o kuřata spravedlivě na polovic.Má někdo zájem????????Jsem z Pelhřimova.Přidám foto onich čokoládových vajec......

21.3.2011 17:20
jony

XXX.XXX.164.223

Tak nikdo nemáte zájem??????????

21.3.2011 18:34
mismonik

XXX.XXX.150.88

Jste daleko :-(

21.3.2011 19:31
tragopan

XXX.XXX.31.214

jony napsal(a):
Dobrý den ,nenabízím prodej,ale sháním někoho z vysočiny,kdo má vlastní líhen a líhne.V žádném případě nechci prodávat,ale bylo to myšleno tak,že nasbírám třeba 80 vajec,když by se vylíhlo třeba 60 kuřat,podělili by jsme se o kuřata spravedlivě na polovic.Má někdo zájem????????Jsem z Pelhřimova.Přidám foto onich čokoládových vajec......

Dobrý den, jaký barevný druh máte? A máte velké nebo zdrobnělé? Napište e-malj.
Zdraví tragopan.

22.3.2011 09:08
jony

XXX.XXX.164.223

mám maransky měděněčerné,žádné zdrobnělé.email:exotaexota@seznam.cz

22.3.2011 12:00
fanda62

XXX.XXX.243.142

Dobrý den,jsem z Brandýsa nad Labem,do líhně se mi vejde 75 vajíček,líhnivost mám okolo 65 procent,stolní lihen z ukrajiny,loni jsem v ní líhl 4x,nyní je nasazená,kuřátka se mají líhnout10- 11.42011.Mám známého z Pelhřimova,který jezdí 3x týdně do Prahy,kde se s ním potkávám.Jezdí vždy v pondělí,úterý,čtvrtek,občas sobota neděle zapasy v basketu.Jestli nikoho neseženete a budete mít zájem ozvěte se frantisek.sip@seznam.cz a já se potom známého zeptám zda je ochotný vajíčka a pak žívá kuřata dovézt,když ano,dám vám vědět a spojení na něj,vajíčka byste musel poslat ve čtvrtek 7,4 nebo v pondělí 11,4,2011

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.3.2011 13:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

kto by nechcel,take vajicka a plemeno? ale ste velmi ,velmi daleko:-)

22.3.2011 13:49
fanda62

XXX.XXX.243.142

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
kto by nechcel,take vajicka a plemeno? ale ste velmi ,velmi daleko:-)

Pane proč se ozýváte a hloupě komentujete,když tato informace nebyla pro Vás a vy jste inzerát nezadával..O dopravě jsem napsal,že není problém,kamarád to pro mě pravděpodobně udělá-jezdí 3x týdně.a za dopravu jsem nic nechtěl.A co se týče poznámky o plemeni a vajíčkách-tak jsem tady nabízel k prodeji sám jak kohouta a slepičky Maransek,které jsem sám odchoval a prodal, rozhodně to nedělám a nenabízím kvůli tomu abych získal Maransky.smajlík:-)Takový starostové jako jste Vy mě jen a každýho...... a pak nikdo nic pro druhého neudělá.Takže víš co si můžeš. smajlík

23.3.2011 09:54
malena

XXX.XXX.0.0

Pane, nejsem si jista, jestli jste správně pochopil toto postesknutí (viz výše) ... nevím, proč ta neadekvátní a agresívní reakce?

23.3.2011 12:47
fanda62

XXX.XXX.243.142

malena napsal(a):
Pane, nejsem si jista, jestli jste správně pochopil toto postesknutí (viz výše) ... nevím, proč ta neadekvátní a agresívní reakce?

Paní,nevím jestli má reakce byla nepřiměřená,ale já jsem rozhodně nenabídl líhnutí maransek proto abych je získal,nestojím o ně,zbaviljsem se jich a ještě mám kroužkovaného kohouta,ten půjde do polívky,jen co dodělám škubačku.Pánovi jsem nabídl pomoc,protože mě to baví líhnout,takže skutečně poznámka o tom: kto by nechtěl takový vajíčka a plemeno mě přišla velice nevhodná,jako kdybych chtěl vajíčka za každou cenu,Navíc v kombinaci s poznámkou o vzdálenosti.Přišlo mi ,že bych měl ješ platit za vajíčka,jinak ,že vydírám pána.

23.3.2011 13:11
yetti

XXX.XXX.33.199

fanda62 napsal(a):
Paní,nevím jestli má reakce byla nepřiměřená,ale já jsem rozhodně nenabídl líhnutí maransek proto abych je získal,nestojím o ně,zbaviljsem se jich a ještě mám kroužkovaného kohouta,ten půjde do polívky,jen co dodělám škubačku.Pánovi jsem nabídl pomoc,protože mě to baví líhnout,takže skutečně poznámka o tom: kto by nechtěl takový vajíčka a plemeno mě přišla velice nevhodná,jako kdybych chtěl vajíčka za každou cenu,Navíc v kombinaci s poznámkou o vzdálenosti.Přišlo mi ,že bych měl ješ platit za vajíčka,jinak ,že vydírám pána.

pane fanda124:2.... reagujete ako postipany osou smajlík. Reakcia pefa "kto by nechtěl takový vajíčka a plemeno" nepatrila rozhodne Vam ale zadavatelovi tejto temy johnymu.... takze najprv poriadne precitam a potom reagujem... pekny den smajlík

23.3.2011 13:25
fanda62

XXX.XXX.243.142

yetti napsal(a):
pane fanda124:2.... reagujete ako postipany osou smajlík. Reakcia pefa "kto by nechtěl takový vajíčka a plemeno" nepatrila rozhodne Vam ale zadavatelovi tejto temy johnymu.... takze najprv poriadne precitam a potom reagujem... pekny den smajlík

ale zadavatel maransky má,má i vajíčka,která chce líhnout,tak prosím přestaň kulit oči a tleskat si a nauč se psát,hezký den přeji též.vysvětlení přijímámsmajlík

23.3.2011 13:35
dajonas

XXX.XXX.33.56

fanda62 napsal(a):
ale zadavatel maransky má,má i vajíčka,která chce líhnout,tak prosím přestaň kulit oči a tleskat si a nauč se psát,hezký den přeji též.vysvětlení přijímámsmajlík

Všichni to pochopily je vy ne fanda62. Absolutně jste neměl důvod být naštvaný .Nechápu podobné reakce. Dajonas

23.3.2011 14:16
marysh

XXX.XXX.61.2

A tak to na tomto fóru chodi - nabidnete pomoc,dopravu,zadarmo ....a dostanete vynadáno ! Jo,jo....za dobrý skutek nespravedlivý trest.smajlík

23.3.2011 21:07
malena

XXX.XXX.163.98

Hlavní nedorozumění bude asi v překladu ze slovenštiny?.. bylo myšleno, že onen PEFO by také rád nabídl líhnutí a byl by snad sám rád za vajíčka atd. čili jakýsi výměnný obchod ... jen to vidí z důvodu vzájemné vzdálenosti nemožné. Řekla bych, že s Fandou jeho přispěvek neměl nic společného. Bohužel si to právě Fanda nějakým divným způsobem vzal jako útok na sebe (nelogicky). Takže se nedá hovořit ani o dobrém skutku a potrestání. Protože fandu nikoho netrestal a pefo nenabízel skutek, nýbrž jen zbožné přání ... To zase k tomu poslení (opět) nelogické reakci.

23.3.2011 21:13
ivinkad

XXX.XXX.51.27

jony napsal(a):

Dobrý den.
Jsem z Náchoda, ale jezdím na zkoušky do Humpolce, tak kdybyste nikoho nesehnal, dalo by se líhnutí domluvit u mě.

Přeji hezký večer
Iveta

23.3.2011 21:14
malena

XXX.XXX.163.98

Kdo to bude číst - prosím upravte si češtinu zvlášt v posledních řádcích - je večer a tukat na notebůku milimetrová písmena je již nad mé síly: např.
Fandu nikoho netrestal = F. nikdo netrestal
k tomu poslení = k té poslední reakci
atd.

23.3.2011 21:20
malena

XXX.XXX.163.98

Dobrý večer ještě jednou.
Je příjemné zjisti, že se diskuse vede opět rozumným směrem... Přeji at se povedou kuřátka a kdyby jich bylo nad plán ... beru, tedy koupím.

Malenka

24.3.2011 12:30
marysh

XXX.XXX.61.2

malena napsal(a):
Hlavní nedorozumění bude asi v překladu ze slovenštiny?.. bylo myšleno, že onen PEFO by také rád nabídl líhnutí a byl by snad sám rád za vajíčka atd. čili jakýsi výměnný obchod ... jen to vidí z důvodu vzájemné vzdálenosti nemožné. Řekla bych, že s Fandou jeho přispěvek neměl nic společného. Bohužel si to právě Fanda nějakým divným způsobem vzal jako útok na sebe (nelogicky). Takže se nedá hovořit ani o dobrém skutku a potrestání. Protože fandu nikoho netrestal a pefo nenabízel skutek, nýbrž jen zbožné přání ... To zase k tomu poslení (opět) nelogické reakci.

Hele,nejste náhodou učitelka ?:-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík