Ano, toto je schůdné řešení.
Bude-li zájem o cokoli z Gyronu, napište a pak nebude takový problém zboží přivézt. Jen pro 25 kuřat se mi tam ovšem nevyplatí jet. Předloni jsem od nich brala brojlerová kuřata, gazdovské krůty a byla jsem velmi spokojena.
Kdo by měl zájem - napište a jistě se dohodneme. Řekněme do 2 - 3 týdnů? Drůbež se musí objednat a čekací doba je také cca 2 -3 týdny.
S pozdravem
Alena Majerová
Třinec
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý deň kalimero v ČR predáva táto firma: http://www.drubezarnabenkovice.cz/KALIMERO-SELSKE-KURE.html, neberte to ako reklamu, len ako dobrú radu
Benkovice mají opravdu Kalimera také, 1denní 25,-
Objednala jsem mailem 30 ks, chtějí poslat zálohu na poslaný účet a poté mohu kuřata odebrat budto v Uhlířově u Opavy nebo u Hranic na Moravě.
Nemáte někdo zkušenosti s nakupováním v Benkovicích tímto způsobem, který se mi zdá opravdu zvláštní. Vpodstatě pošlu peníze na účet jen tak někomu, ani nepíšou, jestli mi pošlou potvrzení ... ?? Mimochodem hovoří o záloze 750,- což je celá částka, pokud umím počítat.
Možná by bylo schůdnější opravdu nakoupit vejce a nechat si je vylíhnout, někdo výše nabízel 300líhen rovnou v Třinci.
malena
napsal(a):
Benkovice mají opravdu Kalimera také, 1denní 25,-
Objednala jsem mailem 30 ks, chtějí poslat zálohu na poslaný účet a poté mohu kuřata odebrat budto v Uhlířově u Opavy nebo u Hranic na Moravě.
Nemáte někdo zkušenosti s nakupováním v Benkovicích tímto způsobem, který se mi zdá opravdu zvláštní. Vpodstatě pošlu peníze na účet jen tak někomu, ani nepíšou, jestli mi pošlou potvrzení ... ?? Mimochodem hovoří o záloze 750,- což je celá částka, pokud umím počítat.
Možná by bylo schůdnější opravdu nakoupit vejce a nechat si je vylíhnout, někdo výše nabízel 300líhen rovnou v Třinci.
Můžete mi prosím napsat kde jste vyčetla, že se dají koupit násadová vejce Kalimera? Já to tam nikde nenašla. Ani ceník jsem tam nenašla. Asi neumím hledat.
Takže jsem také byla v sobotu (30.4.) pro kuřata v Hrabůvce. Vše proběhlo hladce, ani jsem nemusela předkládat potvrzení o zaplacení. ´Byli ochotní prodat i bez předchozího objednání, ale nevím kolik kusů. Také měli mulardy a perličky. Prodávali je kluci, kteří údajně odkoupili starý vepřín a rozjíždějí se. Do Hrabůvky zase od nás není tak daleko, jsem spokojená. Kuřátka jsou neskutečná, živá, zhánlivá, a mají se čile k světu. Jen mi časově nevyšla kvočna - bylo by to bez starostí. Snad se vše podaří a napřesrok už budu mít vlastní kalimerka slezská
malenka
Zdravím všechny chovatele, které po zjištění ztráty poloviny chovu netrefil šlak !!!!!!!!!!!!!!
Informuji, že se mi během jednoho dne ztratilo 15 z 30 odrostlých KALIMERO, a to bez známek bojů (peří, chaos, divočina ... ) - liška, pták, zloděj???
Ano kromě toho cca 5 nosnic! Na zahradě jsou také 2 kohouti, pár husí, kachna z 15 kachnaty, za plotem pes.
Pořídila jsem si 30 kuřat a všech 30 se mi podařilo beze ztráty odchovat - už byly téměř stejně velké jako moje staré nosnice..
Market

XXX.XXX.171.29
Má někdo skušenosti z výkrmem kalimer.Krmí se směsí pro brojlery nebo kuřata?