Uživatel s deaktivovaným účtem

v sobotu uz budu mat moje prve kurcatka vychovane z liahne mesiac,,bohuzial druha varka sami nevydarila ,znej sami vyliahlo iba 3kuriatka,ale podaroval som ich kamaratovi ,lebo jemu sa vyliahli o dva dni skor,aj tak to boli krizence oravky,,neviem kde som spravil chybu postupoval som prestne ako predtym,mohol som mat teraz 21kuriatok,,vsetky boli vo vajci zive ale kazde v inom vyvoji,,tak tomu ja nechapem,,???skusim na druhy rok,,:)

tak dneska maju uz mesiac ,rastu ako z vody,len na jesen musim zohnat nepribuzdneho kohuta oravky,,to bude zase problem zo zhananim,,

a tu je jeden krizeny kohutik ma pekny hreben,,ale uvidim ked bude dospely aky bude,,

skoda ze ma ovela krajsi postoj ako ten cistokrvny kohutik oravky,,uvidim ked dospeju na jesen ktory sami bude viac pacit,,ale aj tak som dobre dopadol mam z 13kurciat- 5kohutikov a 8 slepociek,1cistu a 7 krizenych ale maju sfarbenie oraviek, aj hrebienky,len jeden kohutik a sliepocka maju normalny listovy,,tomi nejde do hlavy ,ked otec mal ruzicovy,a sliepky listove ,a tri oravky samozrejme ruzicove,,

tak som tu znova dnes maju moje kurcata doma vyliahnute a vychovane uz dva mesiace a dobre sa im dari,,su velmi pekne,,aspon mne sa velmi pacia ,

tak tu je moja prva omladina vychovana z liahne,,uz maju 4mesice a su velmi pekne,,mam tam aj cistokrvne oravky ale len jedneho kohuta a dve sliepocky a ostane su krizene,,viac sa vyliahlo z vajec od hybridiek,ako u oravkach,,ale aj tak som rad ,,tak dokopy mam 5kohutov a 13kuriciek,,

dakujem ,,cistych oraviek mam 5sliepociek a jedneho kohutika ale pekneho a potom uz 6 tych tmavsich krizieniek,,a este mam 4kohutov ale tiez krizenych,ale su bledsi,,a to sami pokrizil kohuta oravky +hybridne sliepky isa brown,, len tomi nejde dohlavi preco niektore krizenky maju listovy hreben,a niektore ruzicovy ale hrubsi ako ciste oravky,,lebo som pocul ze ruzicovi hreben je dominantnejsi ako listovy,tak by vsetky mali mat ruzicovy ,,

kohutov som popredal za 7eura ,bolo mi ich luto zarezat,,a tu moj si dava slofika:)

to su neni plakaty ale moje fotky kohutov co som choval,,,

tak som spravil lepsie fotky mojho prveho odchovu oraviek,,dve sliepocky a kohutik,,ostatne su krizene,,ale na vystavu nema,,bo kridla nema podla vzornika,,,a sliepky maju tmave chvosty,,posudte sami co chovaju oravky,ale aj tak ma to neodradi lebo vyborne znasaju,,mam jednu co mala na vystave 95bodov a skoro kazdy den ma vajicko,,

a tu je kridlo,,mozno sa este preperi,a bude to mat v poriadku,,uvidim v auguste

a tu je rocna oravka,zminuleho roka,,co bola vystavovana,a aj ohodnotena,,som ju vyfotil na hniezde,,ked znasala,

kto ma na vymenu mladeho pekneho kohuta oravky,,alebo na predaj?chcem pokracovat vchove ale nemozem mat pribuzdneho kohuta,,

dnes som musel zarezat tuto nadhernu oravku,a vybornu nosnicu,,nic mi nevychadza v tomto prekliatom zivote,,asi sa musela obrazit,cely den len sedela ani sa nepohla,,ked som ju pitval tak mala jedno vajicko rozbite vo vnutry,a zltko vyliate po v nutornostiach a kopu vajec mala vo vnutry nasipanych ak by sa neobrazila tak by este vela vajec zniesla,,tak mi ostali len dve cistokrvne sliepocky a jeden kohutik brat,,,k chovu mi je to na nic,,aj keby som zohnal kohuta,tak dve sliepky je malo,,na buduci rok k chovu,, by som potreboval aspon este dve mlade sliepocky aby som mal 4+1,,cest jej pamiatke,,aspon mi dala potomkov,

nejdem smutit,, za oravkami,, mi to nevyslo,,tak uz mam na ruke 5sliepociek mladok amroksiek a nepribuzdneho kohutika knim,od dobrosrdecneho chovatela,, skusim teda amroksi,chovat,,,
napsal(a):
nejdem smutit,, za oravkami,, mi to nevyslo,,tak uz mam na ruke 5sliepociek mladok amroksiek a nepribuzdneho kohutika knim,od dobrosrdecneho chovatela,, skusim teda amroksi,chovat,,,
Pefo Ty falešníku, to ses brzo oklepal ze smutku !:-)) Jak je to v básničce.. Jedna-li tě opustila, nahradí ji stokrát jiná! :-)))