dobrý deň, nedá mi, aby som sa s vami nepodelila o radosť... mame dve húsky, ale vzdy sa bíjavajú o hniezdo, tak som im vajíčka zberala a dala do liahne, obidve potom ale sadli kazda vzorovo na jedno hniezdo, ale.. keď sa mi v liahni húsatká vyliahli, som im zobrala vajcia podkladky, kazda mala cca 3 ks, a postupne ako sa liahli húsatka v liahni, po dve som im ich pekne prikladala až napokon navečer mali každá po 8 husatok, krásne ich obsadli, huser tak isto ako vzorný otecko sa stará, raz o jednu, raz o druhu, a dnes prídem ráno do dvora a co nevidím, husi si to asi rozmysleli a pekne sedia jedna vedľa druhej, húsatká tade chodia od jednej k druhej, majú krásne na výber, ktorú mamu si vyberú, huser medzi nimi, no radosť pozriet, boli s nimi uz aj vonku, samozrejme celá rodinka dve mamy a ocko, strašne sú zlatučké, možno pre skúsených chovateľov to je nič, ale pre mňa, nováčika tak povediac no neviem sa na to dopozerať. prikladám foto, to vpredu je vzorný tatko, a malé húsatká su schované pod krídlami vzorných mamičiek...:-))))))
nech by mal človek takých krásnych príjemných okamihov co najviac, ze?
držím všetkým palce... ahoj Jitka