Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2011 20:56
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Tak bych se chtěl pochlubit také svým chovem, jen mě překvapila ta různorodost zbarvení kachňat. Proto se chci zeptat zkušených odborníků co z toho budu mít za zbarvené kachničky. Martin

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.5.2011 21:16

ahoj mas krasne kacicky:-)kolko mala kacka vajec pod sebou ked ma iba 7kacat,,ja mam len cisto biele kacky,a sedi mi na 16vajec,a uz tyzden a pol tak som zvedavy kolko mi vysedi,,akeho mas kacera ?sfarbeneho,tie male,ked vyrastu budu krasne sfarbene:-)

29.5.2011 21:30
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Tak seděla na 13 vejcích, ale nanesla si jich 20. Když pak zasedla počet jsem zredukoval. Vzhledem k tomu, že tak za měsíc začne kachna opět nést a bude další várka kachňat mi těch 7 káčat úplně vyhovuje. Kachnu k obědu mám rád, ale když pak máme každý týden kachnu tak se to docela přejí. Jeden rok jsme měli 2x po sobě 19 káčatech a připadal jsem si jak na kachňárně.No a vylíhlo se jich celkem 10, ale bohužel 3 nevydrželi.

29.5.2011 23:26
300lukas008

XXX.XXX.18.100

Prikladam foto svojich kaciatok......vyliahlo sa ich 8 z 8 vajec.....kacka si naniesla 17 vajec ale nakolko nasa babka isla do nemocnice a bola tam dlho dal som kacke len 8 vajec aby nebolo tolko starosti .......kacka aj kacer su bieli ale druha kacka je cierno-biela a podniesla bielej jedno svoje vajicko :D...vase kacicky su krasne :-) ....Lukáš

29.5.2011 23:28
300lukas008

XXX.XXX.18.100

300lukas008 napsal(a):
Prikladam foto svojich kaciatok......vyliahlo sa ich 8 z 8 vajec.....kacka si naniesla 17 vajec ale nakolko nasa babka isla do nemocnice a bola tam dlho dal som kacke len 8 vajec aby nebolo tolko starosti .......kacka aj kacer su bieli ale druha kacka je cierno-biela a podniesla bielej jedno svoje vajicko :D...vase kacicky su krasne :-) ....Lukáš

na fotke jedno kaciatko chyba asi bolo niekde na boku :-))

30.5.2011 00:22

jaj to je ten kacer co ma ciernu tvar ten je pekny moj je cely biely len ma cernu skvrnku na hlave ale ma ju celu cervenu-tvar,,ja sa dozviem az 26juna vysledok,,tu prikladam fotku mojich kaciek

5.6.2011 12:19

gratulujem krasny prirastok,,:-)

5.6.2011 14:20
danurba

XXX.XXX.40.197

5.6.2011 19:51

ty mas nadherneho kacera,,je pekne sfarbeny:):-)

5.6.2011 21:19
danurba

XXX.XXX.40.197

díky, taky se mi líbí :-)

6.6.2011 14:48
iisaabeel

XXX.XXX.119.241

tak moje jedna z 26 vajec-14 kachňat,druhá z 16 vajec 9 mladých su zvědavá co stím budu dělat,baví mě vše chovat a starat se o to ,ale jezt to teda nemusím,kachna jednou ročně stačí,ale té radosti,jak skáčí do vody fakt paráda,sou to moje první,příští rok zkusím i husy

6.6.2011 20:45
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Tak přesně tohle znám také když jsem měl kachny prvním rokem chtěl jsem se před ostatními vytáhnout a nechal kachnu sedět na všech vejcích a bylo z toho 17 kachňat. Když rostly vše v pohodě máme velkou zahradu krmiva je taky dost. Ale potom to škubat když jsem na to sám to byla docela taková malá noční můra. A kachna pak byla skoro každý víkend k obědu. Od té doby vejce kachně ubírám a spokojím se s tím málem co mám ono i na těch 7 kachňat je hezký pohled. Vím že kachna za měsíc stejně začne znovu nést a budu mít koncem léta další kachňata.

6.6.2011 20:46
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Na fotce je jich méně ono vyfotit takové hejno nebylo zrovna nic jednoduchého.

6.6.2011 21:13
danurba

XXX.XXX.40.197

martinzjihu napsal(a):
Tak přesně tohle znám také když jsem měl kachny prvním rokem chtěl jsem se před ostatními vytáhnout a nechal kachnu sedět na všech vejcích a bylo z toho 17 kachňat. Když rostly vše v pohodě máme velkou zahradu krmiva je taky dost. Ale potom to škubat když jsem na to sám to byla docela taková malá noční můra. A kachna pak byla skoro každý víkend k obědu. Od té doby vejce kachně ubírám a spokojím se s tím málem co mám ono i na těch 7 kachňat je hezký pohled. Vím že kachna za měsíc stejně začne znovu nést a budu mít koncem léta další kachňata.

je pravda, že škubání kachen je otrava, neznám asi horšího ptáka. Ale když se vám s kachnama tak daří, zkuste je prodávat. Já je mám za 100 za kg očištěný, takže za pěkného kačera utřŕžím kolem 300-400kč, to už je pěkné. Lidi z města to rádi dají za poctivé maso bez chemie. A tak půlku kachen prodávám naživo, to dávám kachničku za 150 a kačera za 280. Už mám svoje stálé zákazníky, kteří mají i mě zamluvené kachničky už od jara.

6.6.2011 21:37

vy sa mate ,ze uz mate male kacicky,,ja sa neviem dockat na moje este ale dva apol tyzdna a budem mat aj ja dufam ze nieco vysedi,sedi na 14vajciach,,ale poctivo,,,

7.6.2011 12:43
iisaabeel

XXX.XXX.119.241

a v jakém stáří jsou na zabití?

26.6.2011 11:14

prikladam aj ja fotku svojho prirastku,ma ich 16 ,,

26.6.2011 11:16

a este aj susedinu tej sa vyliahli o dva dni skor,ma ich 13,,

26.6.2011 13:16
paloza

XXX.XXX.166.174

tak to je super kačka, keď sedela na 14 vajciach a vyliahlo sa ich až 16:-)smajlík

26.6.2011 13:50

ja som si myslel ze ma 14 bo ma nechcela pustit sa pozriet,az ked sa liahli tak som zistil ze ma 17vajec,,ved ona by mi aj na hlavu vyskocila,,ked som jej siel do hniezda,,a skriabala pazurami,kridlami ma buchala,a zobakom stipala,,a vtedy som napocital iba 14vajec,,a potom som to nechal lebo nechcel som ju vystresovat,,,no prekvapila ma,,,17 si naniesla 1 vyhodila po tyzdni a 16 vysedela,taku kacku som este nemal,,taku starostlivu

1.7.2011 09:52
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Tak jak Vám to roste? Mě docela dobře a kachna je opět ve snážce. Zatím má 5 vajec, ale to ona ještě aspoň 15 nanese.

1.7.2011 19:57
iisaabeel

XXX.XXX.119.241

no nevím jestli sou tam všechny ale mám jich 22,rostou jak z vody,jedna kačena té druhé všechny ukradla a stará se o všechny ,ta druhá už zase snáší no asi se z nich pos...,chtěla bych nějaké pak prodat su zvědavá jestli to bude někdo chtít

2.7.2011 12:18
luxdkas

XXX.XXX.1.101

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
prikladam aj ja fotku svojho prirastku,ma ich 16 ,,

Strašne nádherné kačice a tie kačiatka ešte krajšie...:-):-):-):-):-):-) Sú nádherné...!:-):-):-)

2.7.2011 15:45

dik,dneska ich odfotim uz maju tyzden

2.7.2011 18:58

tak som spat,tak tu su na tyzden pekne podrastli:) maju strasne radi nadrobno nasekanu pupavu,,

18.7.2011 10:01
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Dobrý den, kachňata vesele rostou a chtěl bych se zeptat zkušených chovatelů co nakonec z těch mých prcků vyroste. Myslím jaké budou mít zbarvení. Jedno je bílé a dvě černo strakaté, ale co ty čtyři? Ještě jsem takové neměl, buď byly bílé nebo černostrakaté, ale jak je vidět příroda umí dělat divy.

6.8.2011 10:04
lavacca

XXX.XXX.1.3

martinzjihu napsal(a):
Dobrý den, kachňata vesele rostou a chtěl bych se zeptat zkušených chovatelů co nakonec z těch mých prcků vyroste. Myslím jaké budou mít zbarvení. Jedno je bílé a dvě černo strakaté, ale co ty čtyři? Ještě jsem takové neměl, buď byly bílé nebo černostrakaté, ale jak je vidět příroda umí dělat divy.

Bylo tady téma, kde byly vyfocené hnědé pižmovky. Ty vaše bych tipla 1x celo hnědé a 3x hnědobílé. Určitě sem dejte fotka, jak rostou dál.

My máme letos poprvé taky straky - krásně zbarvené, až je mi líto je sníst..smajlík

7.8.2011 18:01
zbosace

XXX.XXX.80.15

Jedno bude hnedé a tri modroplavé, viď ,,pésikavé pižmovky,,

8.8.2011 12:34
cervik

XXX.XXX.165.49

Dobrý den, mám takový dotaz - existuje pižmovka i v divokém zbarvení nebo nějakém podobném divokému? Myslím si že ne, ale co kdyby ....:-)

8.8.2011 12:54
lavacca

XXX.XXX.1.3

cervik napsal(a):
Dobrý den, mám takový dotaz - existuje pižmovka i v divokém zbarvení nebo nějakém podobném divokému? Myslím si že ne, ale co kdyby ....:-)

Myslím, že ne. Pokud chcete divoko zbarvenou větší kačenu - koukněte po ruánkách. My teď máme křížence ruánská x divoká a jsou to krasavci. :-) Viz foto s kachnětem pižmovky. A proč velkou ruánsku s divokou? protože sama ruánká blbě sedí, ale divoká naopak pěkně. Kříženci by tak měli být pěkní a sami vysedět. Jinak ruánská kachna x pižmovka je pak neplodné..:-|

8.8.2011 18:04
zbosace

XXX.XXX.163.73

Samozrejme že existuje aj divoké sfarbenie. Pôvodná divoká pižmovka je celá čierna s čiernym pigmentom aj na časti zobáka . Na krídle má v čiernom perí bielu škvrnu- zrkadielko. Nohy čierne. V zajatí sa v divokom. unicolor sfarbení chovaú ešte v modrom, hnedom, plavom a perlovo šedom farebnom ráze. V Rakusku bolo niekolko chovov havana, ale už možno zanikli. V USA sa chovajú aj v čokoládovom, levandulovom, pieskovom, s perlovou kresbou, pásikavom a iných ktoré neviem pomenovať. V každom prípade je základná farba rozmiestnená rovnomerne po celom tele a s príslušným zeleným či iným leskom.

9.8.2011 08:47
lavacca

XXX.XXX.1.3

zbosace napsal(a):
Samozrejme že existuje aj divoké sfarbenie. Pôvodná divoká pižmovka je celá čierna s čiernym pigmentom aj na časti zobáka . Na krídle má v čiernom perí bielu škvrnu- zrkadielko. Nohy čierne. V zajatí sa v divokom. unicolor sfarbení chovaú ešte v modrom, hnedom, plavom a perlovo šedom farebnom ráze. V Rakusku bolo niekolko chovov havana, ale už možno zanikli. V USA sa chovajú aj v čokoládovom, levandulovom, pieskovom, s perlovou kresbou, pásikavom a iných ktoré neviem pomenovať. V každom prípade je základná farba rozmiestnená rovnomerne po celom tele a s príslušným zeleným či iným leskom.

A měl by jste její foto? O těm modrých, atd. vím. Kolikrát už jsem je viděla i na fotkách. Ale obyčejnou přírodní - divoce zbarvenou pižmovku jsem nikde neviděla...smajlík

9.8.2011 18:49
cervik

XXX.XXX.24.13

Tak to je ono smajlík Neznáte náhodou někdo chovatele těchto pižmovek????

9.8.2011 22:55
lavacca

XXX.XXX.1.3

deaf lukas napsal(a):
http://www.chovprochazka.estranky.cz/fotoalbum/fotografie-z-vystav/vodni-drubez-v-nemeckem-hannoveru-2008/pizmovka-divoce-zbarvena.html

http://www.chovprochazka.estranky.cz/fotoalbum/fotografie-z-vystav/lipsko-2006/pizmovka-divoce-zbarvena.-.html

pup smajlík

Aha, tak tu už jsem viděla...akorát jsem nečekala, že je to ta původní "přírodní". :-|:-)

10.8.2011 22:08
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Dobrý den,
tak jsem zase fotil tak se pochlubím. Kachny pěkně rostou, ale nakonec mám jen jednoho bílého kačera, ten bude po tátovi. Už se mu začíná dělat okolo zobáku černé tečky a okolo očí taky takže budu mít znova bílého s černou tváří. Dost mě láká nechat si jednu tu šedo hnědou kachničku do chovu. Kdoví jak by dopadly se zbarvením potomci.

10.8.2011 22:13
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

lavacca napsal(a):
Bylo tady téma, kde byly vyfocené hnědé pižmovky. Ty vaše bych tipla 1x celo hnědé a 3x hnědobílé. Určitě sem dejte fotka, jak rostou dál.

My máme letos poprvé taky straky - krásně zbarvené, až je mi líto je sníst..smajlík

Mě se taky moc líbí strakaté pižmovky nebo i ty hnědé jsou super. Já mám rád když je to barevné a ne když mi běhá po zahradě hejno bílých kachen ono je to docela i radost když to začne opeřovat tak si tipovat jak budou vypadat v dospelosti. Bohužel jiný věc je ta kdo má pak oškubat třeba celou černou kachnu a by to nevypadalo jako dalmatin.

11.8.2011 14:58
lavacca

XXX.XXX.1.3

martinzjihu napsal(a):
Mě se taky moc líbí strakaté pižmovky nebo i ty hnědé jsou super. Já mám rád když je to barevné a ne když mi běhá po zahradě hejno bílých kachen ono je to docela i radost když to začne opeřovat tak si tipovat jak budou vypadat v dospelosti. Bohužel jiný věc je ta kdo má pak oškubat třeba celou černou kachnu a by to nevypadalo jako dalmatin.

To je pravda. I když naše "stračena" to bude u nás mít asi doživotně. Na jaře vyvedla 20 mladých, včera 21. Včerejší jsou 14x bílé (1 má krásnou čepičku) a 7x strakaté. Minule měla strakáčky 4. :-) No, je to prostě šikula..aneb já věděla, proč si vydupat straku. Vlastně jsem si jí sama vybrala a jak se vyvedla. :-) I když pravda, čeká nás opírání černých peříček..no, co chutnat budou stejně jak ty bílé. :-)

12.8.2011 12:44
zbosace

XXX.XXX.2.86

martinzjihu napsal(a):
Dobrý den,
tak jsem zase fotil tak se pochlubím. Kachny pěkně rostou, ale nakonec mám jen jednoho bílého kačera, ten bude po tátovi. Už se mu začíná dělat okolo zobáku černé tečky a okolo očí taky takže budu mít znova bílého s černou tváří. Dost mě láká nechat si jednu tu šedo hnědou kachničku do chovu. Kdoví jak by dopadly se zbarvením potomci.

Vaše kačenky sa mi velmi páčia, tá hnedá i tie intenzívne modro plavé. Nemáte vyplnený profil na IF takže nie je možné Vás kontaktovať. Každopádne by som ich všetky nechal dospieť a po vybratí si na ďalší chov, ostatné ponúkol milovníkom farebných pižmoviek. Môžete mi na môj meil poslať na Vás kontakt?.

12.8.2011 13:07
rita

XXX.XXX.178.2

Nadherne kacky! Mne sa nezadarilo..smajlík

14.8.2011 22:10
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

zbosace napsal(a):
Vaše kačenky sa mi velmi páčia, tá hnedá i tie intenzívne modro plavé. Nemáte vyplnený profil na IF takže nie je možné Vás kontaktovať. Každopádne by som ich všetky nechal dospieť a po vybratí si na ďalší chov, ostatné ponúkol milovníkom farebných pižmoviek. Môžete mi na môj meil poslať na Vás kontakt?.

Tak chyby ve vyplněném profilu jsem doplnil. Dneska jsem se definitivně rozhodl, že jedna kachnička zůstane v chovu a o dalších se rozhodne. I kačer zůstane takže zase budu mít zase kačera s černou maskou pro mě je to docela rarita, ale asi je to také běžné. A to se mi začala dnes líhnout druhá várka tak jsem zvědal jak to dopadne.

30.8.2011 21:10
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

Tak jsem na přání pana Kyselici nafotil každou kachnu zvlášť, ale bohužel zachytit je v nějaké přijatelné póze je docela nadlidský výkon takže fotky nic moc. Ale hlavně asi jsem přišel na to kde se u mě vzalo toto zbarvení. Na jaře jsem si objednal 10 vajec pižmovek hnědých a přidal je do hnízda k těm co už kachna měla nanesé. Když se vylíhla ta jedna hnědá myslel jsem že nakonec byl z 10 vajec jen jeden úspěch a ty tři plavé jsou po mém kačerovi kterého jsem si na podzim sehnal. Ale před 14 dni se mi vylíhli podruhé kachňata a už se plavé ani hnědé neobjevili jen bílé a černobílé. Z toho usuzuju, že i ty 3 plavé jsou z těch koupených vajec. Docela by mě zajímalo jak je možné, když jsem si koupil vejce hnědých mám plavé. No ale tak popravdě skoro se mi líbí víc než ty hnědé. MArtin

tato je z nich nejtmavší

30.8.2011 21:12
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

A druhá ta je poměrně malá a nějak jí nedrží jedno křídlo tak jak má.

30.8.2011 21:13
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

A třetí je asi z nich nejlepší tu si nechám do chovu.

30.8.2011 21:15
martinzjihu

XXX.XXX.164.149

A pro úplnost sem dám fotku i té hnědé. Už začínají holky pomalu ale jistě přepeřovat.

8.3.2012 19:13
cerny.kamil

XXX.XXX.51.34

lydie napsal(a):
:-)

Promiňte mi možná hloupý dotaz, ale chtěl bych se zeptat, jakou barvu kůže mají ty vaše černé pižmovky, případně i ty hnědé v předchozích příspěvcích? - Vím, že bílá má kůži žlutou, nevím ale, jestli na barvu kůže má vliv barva peří (možná vlastně naopak, ale vy mě asi chápete...).
Jinak ty hnědé i černé jsou opravdu krásné, to se jen tak nevidí!
Děkuji, ať se daří!

9.3.2012 07:25
lydie

XXX.XXX.70.117

cerny.kamil napsal(a):
Promiňte mi možná hloupý dotaz, ale chtěl bych se zeptat, jakou barvu kůže mají ty vaše černé pižmovky, případně i ty hnědé v předchozích příspěvcích? - Vím, že bílá má kůži žlutou, nevím ale, jestli na barvu kůže má vliv barva peří (možná vlastně naopak, ale vy mě asi chápete...).
Jinak ty hnědé i černé jsou opravdu krásné, to se jen tak nevidí!
Děkuji, ať se daří!

Teprve jsme si je pořídili, ale mrknu se:-). Vzorník drůbeže uvádí barvu žlutou:-).
Děkujem za pochvalu, ta patří jejich chovatelům, my se snad pochlubíme odchovy příští rok.

podskocova

9.3.2012 09:12
podskocova

XXX.XXX.63.72

Mají žlutou všechny ale když nevystihnete čas pro škubání tak je tu hruza samé černé pysky...:-(

9.3.2012 11:37
marcell

XXX.XXX.30.218

chcel by som sa opýtať čo mám robiť keď mi pižmovky nesú do jedného hniezda. minulý rok to urobili tiež a hneď ako sa vyliahli 3 kačičky, zlizli z vajec a nechceli sa tam vrátiť.

9.3.2012 12:32
roman555

XXX.XXX.45.211

Musíš je mít oddělené a každa svoje hnízdo.Kačera nechej dva dny u jedné a pak dva dni u druhe.Dělám to tak od jakživa a nemam žádny problém.Chovu zdar.:-))

9.3.2012 18:45
marcell

XXX.XXX.23.84

roman555 napsal(a):
Musíš je mít oddělené a každa svoje hnízdo.Kačera nechej dva dny u jedné a pak dva dni u druhe.Dělám to tak od jakživa a nemam žádny problém.Chovu zdar.:-))

ďakujem veľmi pekne za radu. len by som sa ešte opýtal že či to nejak nepokazím keď už majú 14 vajec

10.3.2012 07:49
polda

XXX.XXX.9.2

podskocova napsal(a):
Mají žlutou všechny ale když nevystihnete čas pro škubání tak je tu hruza samé černé pysky...:-(

Kdy je tedy vhodná doba na zabití pižmovek kvůli jejich škubání peří? Počítá se to na týdny nebo se to pozná dle vzhledu? Mám jeden páreček prvním rokem na zkoušku, tak hledám moudra. Všichni mě odrazovali od jejich chovu právě kvůli jejich obtížnému škubání.

10.3.2012 10:15
roman555

XXX.XXX.32.13

Ne nepokazíte nic.Potom jenom rozdelíte vajíčka oběma stejně.:-)

pomořanka

18.3.2013 20:07
pomořanka

XXX.XXX.188.108

Dovolila jsem si vytáhnout toto staré téma, které se věnuje zbarvení pižmovek.
Doma na dvorku mám modrobílého kačera a k němu tři černobílé a jednu hnědobílou kačenku.
Zajímalo by mě, dokáže někdo odhadnout, jakou barvu bude mít potomstvo kačera s tou hnědobílou kachnou? Jsem zvědavá ženská a natěšená na kačátka a ten můj trouba (kačer) ještě ani nezačal pojímat. smajlík

19.3.2013 12:30
zdeněk.c

XXX.XXX.87.187

dobrý den jen se chci zeptat začal jsem s chovem kačen pižmových mam 2kusy kačera a 4kachny,kačeři již tento týden začali pojímat kačeny,tak se chci zeptat kdy nebo jak začnou snášet a sedět?všechno to jsou prvničky pro ilustraci přidávám své foto kachen z lonského roku jak jsem je dovezl.předem všem děkuji za rady a odpovědi.

19.3.2013 12:32
zdeněk.c

XXX.XXX.87.187

foto2-ted jsou již všechny podstatně větší.kačer je 1hnědy a 1bílý jinak zbytek jsou kačenky.

28.3.2013 21:24
homnika

XXX.XXX.13.160

já jsem letos také začala s pižmovkama. Mám 2,1 a obě berušky teď sedí. Jedné se mají mimi líhnout v neděli. Je jí teprve rok tak to snad zvládnem. Teď mi zobe z ruky, tak jsem zvědavá, jestli bude taky tak krotká jako maminka.

29.3.2013 09:07
runcajz123

XXX.XXX.219.2

prominte ale nepíše se 2,1 to znamená 2kačery a 1kachnu vy máte 1.2 že jo, nechci dělat chytráka

30.3.2013 20:01
homnika

XXX.XXX.13.160

danurba napsal(a):
a tady jsou i s tatínkem

no to je krásná rodinka. Veliká gratulace.smajlík

30.3.2013 20:42
homnika

XXX.XXX.13.160

runcajz123 napsal(a):
prominte ale nepíše se 2,1 to znamená 2kačery a 1kachnu vy máte 1.2 že jo, nechci dělat chytráka

neomlouvejte se, naopak já děkuji. smajlík

31.3.2013 13:59
homnika

XXX.XXX.22.128

lavacca napsal(a):

když jsme u těch barev, předem se omlovám, možná za směšnou otázku smajlík , ale teprve sbírám zkušenosti, může se stát, třeba vlivem prapředků, že by měl bílý pár nějaké kačátko strakaté, hnědé, nebo černé? Děkuji všem za odpověď.

5.4.2013 15:49
homnika

XXX.XXX.8.224

Zdravím. Prosím vás, pižmovka mi asi špatně zasedla, do koryta, a dneska má už 40 den. Mám jí sundat?smajlík

5.4.2013 16:56
venca21

XXX.XXX.220.211

homnika napsal(a):
Zdravím. Prosím vás, pižmovka mi asi špatně zasedla, do koryta, a dneska má už 40 den. Mám jí sundat?smajlík

Ještě počkej a nezasahuj.

15.5.2013 15:11
savarinka

XXX.XXX.70.59

jeeej to je krasne sfarbenie...aj ja chcem taku hnedu do chovu. Nemate aj tohtorocne a na predaj?

12.1.2014 14:53
rumbaba

XXX.XXX.219.2

dobrý den koupím nás vejce pižmovek modrých nebo modrobílých nebo hnědých nebo hnědobílých za nabítky děkuji Napište na mail:jawamocho@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík