Co to může být za plemeno?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2011 08:15
songstr

XXX.XXX.196.183

mohu poprosit o radu zkušenějších o jaké plemeno slpic se jedná? tohle mi vyrostlo z kuřátek co jsem zakoupil:-)

26.6.2011 08:15
songstr

XXX.XXX.196.183

songstr napsal(a):
mohu poprosit o radu zkušenějších o jaké plemeno slpic se jedná? tohle mi vyrostlo z kuřátek co jsem zakoupil:-)

:-))

26.6.2011 08:20
songstr

XXX.XXX.196.183

songstr napsal(a):
smajlík

smajlík tohle mi připadá trochu jako brahmanka?

26.6.2011 08:21
songstr

XXX.XXX.196.183

songstr napsal(a):
smajlík tohle mi připadá trochu jako brahmanka?

a poslední
jinak 2 bílé kohoutky z prvních fotek mohu nabídnout kdo by měl zájem

26.6.2011 09:54
aazalka

XXX.XXX.219.237

To poslední vypadá jako lakenfeldka... v dětském peří

28.6.2011 18:08
deaf lukas

XXX.XXX.161.251

Ale čistá lakenfeldka už není, protože má chocholku na hlavě . Tak všechny jsou pravděpodobně křížené... Protože každý jsou různí barevní ...
pup

28.6.2011 19:54
pajda1

XXX.XXX.35.141

A odkud jste koupil? Protože mě podobný příšerný mix vyrostl taky z kuřátek, koupených na inzerát, ty byly pro změnu "australky". Je pravda, že kuřata byla malá, černá, pípající a žrala zrní. Tím veškerá podobnost s australkami končila a po pár týdnech to bylo ještě horší...pár "velkých australek" bylo dokonce po přepeření hnědých a zakrslých.

28.6.2011 20:21
marysh

XXX.XXX.146.76

pajda1 napsal(a):
A odkud jste koupil? Protože mě podobný příšerný mix vyrostl taky z kuřátek, koupených na inzerát, ty byly pro změnu "australky". Je pravda, že kuřata byla malá, černá, pípající a žrala zrní. Tím veškerá podobnost s australkami končila a po pár týdnech to bylo ještě horší...pár "velkých australek" bylo dokonce po přepeření hnědých a zakrslých.

A tak dál nakupujte u " odborníků ".Dejte sem adresu toho povedeného " šlechtitele " ať se už nikdo nespáli.smajlík

28.6.2011 22:21
ketupa

XXX.XXX.191.139

marysh napsal(a):
A tak dál nakupujte u " odborníků ".Dejte sem adresu toho povedeného " šlechtitele " ať se už nikdo nespáli.smajlík

Ono je problém že se s podobnými odbornými "šlechtiteli" doslova roztrhnul pytel. Také jsem si objednal vajíčka zdr. wyandotek a postupně mi vyrostl ruznorodý mix wyandotek křížených z buhví čím. Chtělo by to nějakou databázi poctivých chovatelů (doufám že jich pár ještě zbylo:-).:-)).

29.6.2011 08:57
zbosace

XXX.XXX.89.249

Včetko sú to krížence po hodvábničke kohútovy, určite je tam aj niečo 5 prsté.

29.6.2011 09:13
dkup

XXX.XXX.111.163

ketupa napsal(a):
Ono je problém že se s podobnými odbornými "šlechtiteli" doslova roztrhnul pytel. Také jsem si objednal vajíčka zdr. wyandotek a postupně mi vyrostl ruznorodý mix wyandotek křížených z buhví čím. Chtělo by to nějakou databázi poctivých chovatelů (doufám že jich pár ještě zbylo:-).:-)).

Není nic jednoduššího, než zajet si k chovateli pro násadová vejce osobně. Uvidíte úroveň jeho chovu a pokud je to zkušený chovatel, získáte i cenné rady.
Jestliže nejste ochoten svému koníčku nic obětovat, nemůžete očekávat žádné skvělé výsledky.
To je jako kdybyste si stěžoval, že jste na bleším trhu koupil kazové zboží. Když chcete kvalitu, musíte jinam.

29.6.2011 09:37
aazalka

XXX.XXX.219.237

Já jsem taky naletěla. Chtěla jsem kuřata na změnu krve, proto jsem si objednala vajíčka z druhého konce republiky (SM-JČ). Dostala jsem vajíčka, ze kterých se mi nevyklubalo ani jedno čisté kuře, všechno kříženci. Krásní, zvláštní. Nicméně - možná mají matku araucanu, nicméně otec je zcela jistě hedvábnička. Z okna vyhozených 470 Kč - 300 za 30 vajec a 170 poštovné. Mimo to 150 Kč za líhnutí a že se mi ze 30 vajec vylíhlo 8 kuřat jsem přičítala neopatrnému zacházení pošty. Příště si opravdu raději těch 500 km zajedu. Naplánuju si trasu a projedu si republiku. Poznám jiné chovatele, uvidím chovná hejna a hlavně si vyberu!!! ještě jedna zkušenost - pro jiná vajíčka jsem si dojela a kupodivu se mi vylíhla kuřata plemen, která jsem chtěla :-)

29.6.2011 14:56
pajda1

XXX.XXX.35.141

Jj, jenže ne každý si to může dovolit...mám vážně nemocného syna, drůbež mám jako koníčka a že bych si mohla dovolit nějaké velké výlety, to nepadá v úvahu. Předpokládala jsem, že když je někdo vedený ve Svazu chovatelů a má i odborné stránky, tak s ním nebude problém. Navíc jsem od toho člověka předtím vzala tříletého kohouta a byl v pořádku, jen měl čmelíky - to ale byla otázka Rebelu a jednoho přestříkání peří.

30.6.2011 10:26
marysh

XXX.XXX.146.76

pajda1 napsal(a):
Jj, jenže ne každý si to může dovolit...mám vážně nemocného syna, drůbež mám jako koníčka a že bych si mohla dovolit nějaké velké výlety, to nepadá v úvahu. Předpokládala jsem, že když je někdo vedený ve Svazu chovatelů a má i odborné stránky, tak s ním nebude problém. Navíc jsem od toho člověka předtím vzala tříletého kohouta a byl v pořádku, jen měl čmelíky - to ale byla otázka Rebelu a jednoho přestříkání peří.

Pokud to je člen ČSCH tak bych neváhal a napsal na UV ČSCH Praha a tam se už postarají o nápravu.Doporučují paní Elišku Stejskalovou,velmí hodnou paní,která ma na starosti drubežáře.Požádejte ji,ať vaší reklamaci předa Základní Organizaci ve které je " šlechtitel " členém a uvidite ten tanec. Kontakty : České svaz chovatelů,Maškova 3,182 53 Praha 8 - Kobylisy,........... drubez@cschdz.eu.....nenechte ze sebe dělat blbce.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík