Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.6.2011 21:57

ahojte,,chcem sa spytat chovatelov co chovaju toto plemeno ake su to nosnice,,a ake su to vobec sliepky?mam moznost mat 5sliepociek,,ale stale vaham ,lebo neviem,,raz som ich mal ale nic moc a este mi aj kvokali,,len to sfarbenie sami strasne paci,na nich,,a ake by bolo potomstvo keby som to skrizil skohutom oravky???poradte prosim

30.6.2011 22:12

to mi nikto nevie poradit???

30.6.2011 22:41

to mi je divne ze som si cital predosle clanky a niekto je snimi velmi spokojny aj ze pekne vajicka nesu,a druhy zase naopak,,tak ako to je?

1.7.2011 07:58
majo

XXX.XXX.26.38

Tak tady něco z moudré knížky . Dobrá užitková slepice s dobrou kombinovanou užitkovostí a snáškou 200 hnědých vajec . kohout 3,1-3,7kg slepice 2,6-3,2kg . U kuřat se nechá podle zarvení chmíří , běháků a zobáku určit pohlaví .:-|
Nevím jestli to má význam křížit ?! Ale jsou lepšíma nosnicema než oravky . Tak si je pořid + za 10 éček nového fešáka a máš pěkný chovný kmen bez experimentů . smajlík

1.7.2011 11:57

by ste sa cudovali mam oravky a take nosnice som este nemal,,tie mi niesli celu zimu,a pokracuju aj teraz,,a mam aj krizence od nich tak to budu este asi lepsie nosnice

6.7.2011 17:47
deaf lukas

XXX.XXX.161.251

Moc se mi líbí ta cedulka i plakát smajlík:-)
pup

Přidejte reakci

Přidat smajlík