Nemocné kuře. POMOZTE!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jenda003

3.7.2011 10:56
Jenda003

XXX.XXX.69.43

Dobrý den, včera večer jsem našel v ohrádce jednu svoji kuřici, jak lapala jakoby po dechu. Den předtím byla zcela v pořádku, výběh je uzavřený a krytý. Večer se vše zhošilo a kuře se už jen motá, nebokáže stát a jen neustále dává nohy jakoby před hlavu, viz. foto. Stále jakoby lape po dechu a má průjem, spíše vodnatý, ke žrádlu ani k vodě nejde.smajlík Setkal se s tím už někdo? Poraďte... Děkuji

3.7.2011 12:00
mysak

XXX.XXX.46.80

zaneste ji k veterináři, nejlíp uděláte. Tady se to těžko odhaduje co tomu muže být. A nebo rovnou utratit což je nejlevnější možnost.

3.7.2011 16:15
chovatel.slepic

XXX.XXX.245.51

Pokud zachránit zvíře tak k veterinářovi.Chápu že nejlevnější je utratit.To já nesnáším když chci něco zachránit někdo mi napíše rovnou pod sekeru.To mám vždy chuť vidět toho chytráka a dát i jeho pod ,,sekyru,,

26.3.2013 12:22
kirinka7

XXX.XXX.146.159

Dobrý den, 16 a 17.3 se mi líhla kuřata za týden v neděli (24.3) jsem šla měnit podestýlku a našla jsem pošlapané kuře -13:00 (hodinu před tým vše v pohodě) tak jsem ho vzala - dýchalo, pípalo - zahřívala jsem ho a dávalal mu po hodině trošku vody, na noc jsem ho dala mezi ostatní kuřata v krabičce aby na něj nemohli a aby mu bylo teplo. Myslela jsem že ráno (25.3) bude mrtvé, protože dlouho nejedlo, ale ráno začalo chodit!!!. Opět jsem ho celý den zahřívala a dávala vodu, zobat nechtělo. V 15:00 jsem jela k veterináři, který mi dal glukózu ve stříkačce a každou hod jsem do něj cpala 3ml, když mi glukóza došla použila jsem hroznový cukr s vodou. Ráno (26.3) stále živé, ale nepije a nezobe! Uvařia jsem Ovesné vločky, K1 a trochu slunečnice, a rozmixovala a dávám 15-20ml stříkačkou co 2-3hod. zobat a pít stále samo nechce - a to tam má kamaráda aby mu nebylo smutno.smajlík

26.3.2013 14:02
lenuna

XXX.XXX.183.13

My jsme taky měli problém,2 kuřata nerostla,průjem a pořád spala.Tady na fauně poradili acidomid 1l-115kč..Tak jsme ho koupili,dáváme denně do vody+mineráli pro kuřata od biofaktoru a musím říct,že super.Žádný uhyny,nebo nemoce.A rostou krásně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík