Novoangl. bojovnice velké

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2011 22:42
rosnička

XXX.XXX.141.38

Může sem prosím někdo kdo je chová přidat fotky a něco o nich napsat děkuji.:-):-)

4.8.2011 08:14
rosnička

XXX.XXX.190.210

rosnička napsal(a):
Může sem prosím někdo kdo je chová přidat fotky a něco o nich napsat děkuji.:-):-)

Může sem někdo přidat i NOVOANG. BOJ. ZDROBNĚLÉ a něco o nich napsat ,popřípadě i kontakt na chovatele děkuji. IStaroangl.zdrob.

russli

4.8.2011 13:49
russli

XXX.XXX.169.168

Dobry den chovám velké zlatokrké novoanglické bojovnice i zdrobnělé černé zlatokrké, modré zlatokrké a červeně sedlaté. Jsou to dost temperamentní zvířata ale velmi krotká, motají se pod nohama a nechají se i pohladit za něco dobrého třeba chleba. Se snaškou je to horší ikdyž velke nesou celkem dobře ale jsou i zarputilými kvočnamy. Přidávám jednu starší fotku zd. novoanglického kohouta.

6.8.2011 09:15
rosnička

XXX.XXX.149.204

russli napsal(a):
Dobry den chovám velké zlatokrké novoanglické bojovnice i zdrobnělé černé zlatokrké, modré zlatokrké a červeně sedlaté. Jsou to dost temperamentní zvířata ale velmi krotká, motají se pod nohama a nechají se i pohladit za něco dobrého třeba chleba. Se snaškou je to horší ikdyž velke nesou celkem dobře ale jsou i zarputilými kvočnamy. Přidávám jednu starší fotku zd. novoanglického kohouta.

Dobrý den mám k Vám prosbu můžete mi sem napsat na Vás kontakt potřebuji něco z velkých do chovu a ze zdrob. modré zlatokrké 2+4 .chovám Staroang. zdrob. koroptví a novoang. velké s těmi začínám děkuji moc R.:-)

8.8.2011 21:09
rosnička

XXX.XXX.167.229

russli napsal(a):

Zdravím můj kontakt je rodas102@seznam.cz ROSNIČKA budu moc ráda když se mi ozve chovatel Novoangl.a Staroangl. bojovnic , potřebuji poradit a přikoupit něco nového do chovu děkuji Rosnička.:-):-):-)

1.3.2015 23:32
bartek_polska

XXX.XXX.121.26

russli chovate iste velke bojovnice novoanglicke?
hledam chovateli teho plemena.

1.6.2017 20:13
Slepičářdany

XXX.XXX.128.1

Russli prosím chováte ještě bojovnice novoanglické velké? Sháním chovatele.

Přidejte reakci

Přidat smajlík