MCH , kolik nás tu je?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2011 22:33
martin_s.

XXX.XXX.71.216

Mladí chovatelé , kolik nás tu je a co chováte?

Martin Sobotka MCH , 15
Nový Bydžov
zdrobnělá Kočinka perlově šedá , černá
zdrobnělá Barnaveldka černá , dvojlemovaná

15.8.2011 07:26
vojtabludovice

XXX.XXX.1.10

Vojtěch záškolný 13 let zo čsch Orlová Poruba plymutky žlute bíle černé modré kachničky zakrsle a smargové kruty české divoce bile lemované a králiky třislove černé a zemplinské........:-)

15.8.2011 14:10
chovatel.slepic

XXX.XXX.245.51

Ondřej Slavičínský 13
ZO ČSCH Horní Cerekev
Chovám:Brahmanky bílé kolumbijské
zdr.Brahmanky koroptví vlnité
zdr.Holanďanky bílochocholaté:-)

15.8.2011 20:51
d.fojtik214

XXX.XXX.38.92

Fojtík David,MCH 15
Nedašov
Zlínský Kraj
Maransky,Plymutky,rousna zakrsla,pižmovky,holuby,leghornky,............................

17.8.2011 18:17
cervik

XXX.XXX.252.226

To vám všem gratuluju ke shovívavým rodičům. Mě když bylo tolik co vám, tak mě dovolili tak akorát psa a tím to haslo. O nějakém chovatelství jsem si mohla nechat tak leda zdát. Držím pěsti, ať vám ten zájem vydrží a povedete k tomu jednou i své děti.

17.8.2011 18:21
martin_s.

XXX.XXX.71.216

Děkujeme

17.8.2011 18:23
inbezka

XXX.XXX.97.148

cervik napsal(a):
To vám všem gratuluju ke shovívavým rodičům. Mě když bylo tolik co vám, tak mě dovolili tak akorát psa a tím to haslo. O nějakém chovatelství jsem si mohla nechat tak leda zdát. Držím pěsti, ať vám ten zájem vydrží a povedete k tomu jednou i své děti.

cervik, já sem mladým chovatelům nechtěla lézt, ale když už jste začala, přidám se. Mně rodiče v jejich letech dovolili po velkém pláči kotě a to ještě venkovní. První svoje vlastní zvířátka mám až teď ve věku pomalu předdůchodovém. A probíhá to tak, že si něco umanu, přivezu, a manžel s mladými to musí obdivovat a stavět tomu příbytek. Už s hrůzou koukají, co si to zas v PC prohlížím, že to jistě bude do týdne doma:-)))) naneštěstí pro mě a naštěstí pro ně nemáme moc prostor, tak se musím krotit:-)

17.8.2011 19:47
chovatel.slepic

XXX.XXX.245.51

cervik napsal(a):

Též děkuji/emsmajlík..............

18.8.2011 13:52
cervik

XXX.XXX.252.226

inbezka napsal(a):
cervik, já sem mladým chovatelům nechtěla lézt, ale když už jste začala, přidám se. Mně rodiče v jejich letech dovolili po velkém pláči kotě a to ještě venkovní. První svoje vlastní zvířátka mám až teď ve věku pomalu předdůchodovém. A probíhá to tak, že si něco umanu, přivezu, a manžel s mladými to musí obdivovat a stavět tomu příbytek. Už s hrůzou koukají, co si to zas v PC prohlížím, že to jistě bude do týdne doma:-)))) naneštěstí pro mě a naštěstí pro ně nemáme moc prostor, tak se musím krotit:-)

Tak to jsme na tom stejně - teď si to vynahrazuju a máme doma pomalu zoo. Ale budu muset něco omezit, raději míň kvalitně než plno plemen a zanedbávat to. Přítel už z toho pomalu šílí, ale naštěstí má rád zvířata, tak to nějak zvládá a taky staví příbytky :-)
Já chtěla hlavně podpořit MCH - mám malého caparta a pokud si on vybere za koníčka chov zvířat budu moooc vděčná.
Pořád slyším jak dnešní mládež jen sedí u PC nebo v hospodě a nic je nezajímá a nebaví a pak když je něco zajímá a baví, tak jim to rodiče buď zakážou nebo je nepodpoří, tak hned vidím kde je chyba.
Proto velký dík rodičům MCH za podporu smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík