za bileho dne,když jsem byl na zahradě-tak najdu ........ co to mohlo udělat -nechapu!!!
pavelc
napsal(a):
člověk se s tím pipla a shani a pak tohle
Možná kočka ta chodí přes den a načíná od hlavy. Mám paduánky také to by mě trefil šlak kdyby se mi to stalo chápu Vás .Mám ještě prosbu nemáte navíc kohoutka od té paduánky zlaté černě lemované ? moc ho potřebuji děkuji Rosnička.
Mě se úplně stejné stalo s holubem polského ryse (docela velké plemeno), rovněž za bílého dne a taky se přikláním k názoru, že jde o "práci" psa. Ten náš je přesně takový, jako popisuje pan Kafka: hraje si tak dlouho, až dohraje... - Stačilo asi osm hodin, kdy se sám doma nudil, a tak se tímto zabavil...
pavelc
napsal(a):
kohoutka nemam rosnicko, jinak to byla ta slepicka, a to me dost štve ach jo!! vcera to byla rousnacka, ale bez znamek nake krve-nechapu co se tam deje a to za bíleho dne
Škoda že kohoutek není mám jen slepičky ale kdyby jste o něm věděl nechte mi tu někde vzkaz jsem tu stále.Rada jediná at to bylo co bylo kočka ,potkan nebo kuna každý z nich si pochutná na otevřeném vajíčku ,udělám do vajíčka dírku tak 1 cm odleju trochu bílku a přidám půl polštářku RATIMORU , nic nechci říkat at to nezakřiknu , dávám to tak aby se k tomu nedostala moje zvířata a je pokoj, skuste ,ale na kočku to asi stačit nebude RATIMOR obsahuje dávidlo když to omylem vezme pes vyzvrací vše a nic se mu nestana ,nevím jak kočka.Držím palečky Rosnička.
pavelc
napsal(a):
kohoutka nemam rosnicko, jinak to byla ta slepicka, a to me dost štve ach jo!! vcera to byla rousnacka, ale bez znamek nake krve-nechapu co se tam deje a to za bíleho dne
Pokud to bylo bez známek krve, byl to nejspíš hranostaj nebo lasička (loví za bílého dne, pouze sají krev). Hlavu potom mohla ožužlat kočka.
mysak
napsal(a):
A jste si jistý?
Napadá mě eště zadávení kunou a po té se do toho už studeného pustila cizí kočka. I když nevím jestli by kočce nevadil pach kuny.
Naopak kuně vadí pach kočky ,ti co mají na statku vice koček tak kunu nemají, navíc kuna to odtáhne ,potkan také ,jen kočka žere na mistě kde zvíře zabila ( většinou ).Ožužlaná hlava jedině kočka ,potkan bere napřed hrud,vole. pták vytáhne napřed střeva a vnitřnosti, kuna přes den nepude ,kočka ano a ta začíná od hlavy ,možná ji něco vyplašilo tak to nechala ležet.
mysak
napsal(a):
Typoval bych to na psa, je to celé ucumlané, tak si asi hrál tak dlouho dokud ho to nepřestalo bavit. Kočku jsem ještě neviděl žrát slepici, když tak mrtvou useklou hlavu, to jo.
Máte psa?
Juraj Kafka
A zdivočelou kočku bezdomovce zabít a žrát bažanta jste vyděl ? já ano jeto jak píšu začne na hlavě tak zabíjí i myši a vše ostatní ,aby ji zvíře co loví neporanilo.Pes by ji odnesl a někde roztrhal ,práci psů v akci znám také moc dobře.Užužlat jen hlavu to by muselo být 6 týdnní štěnátko.
rosnička
napsal(a):
A zdivočelou kočku bezdomovce zabít a žrát bažanta jste vyděl ? já ano jeto jak píšu začne na hlavě tak zabíjí i myši a vše ostatní ,aby ji zvíře co loví neporanilo.Pes by ji odnesl a někde roztrhal ,práci psů v akci znám také moc dobře.Užužlat jen hlavu to by muselo být 6 týdnní štěnátko.
Však já jsem říkal, že si ten pes mohl jen hrát, to jsem viděl zase já, jak to dopadlo se slepicí. Zbyla z ní jen mokrá žínka. Jinak jsem viděl zabíjet a požírat psa jezevčíka, na místě. A rychle, to mělo spád, protože věděl, že nesměl, ale páníček byl daleko a já přiběh pozdě.
Jinak já mám kočky doma a tak mě sem žádná cizí nechodí. Max. kocouři v době námluv. Když jsem míval ještě kocoura tak ani kocouři. Naopak kunám je to jedno těm je kočka buřt, jak jsem opět mohl vidět.
Juraj Kafka