Moderované fórum > profil uživatele

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2011 17:20
dorm

XXX.XXX.64.242

Prosím zadejte si do profilu svůj e-mail kdo je na moderce...(většina má i webovky)
předejde se věčnému škemrání o e-majlovou adresu,že na něm chcete to a to
nevím,ale pro někoho je lepší anonymita(mimo přihlášených na modercesmajlík):-):-|,něž číst já chci taky a mě pošlete takysmajlík
stačí pak kliknout na zelený nick uživatele a zadatele příspěvku a hned ho můžete kontaktovatsmajlík
děkuji dorm

6.11.2011 18:27
dorm

XXX.XXX.64.242

Opět prosím vyplňte si e-mail adresu v profilu....usnadníte všem pátrání všude možně po vaší adrese,nebo kontaktu na Vás
díky dormsmajlík

5.1.2015 21:35
pastevecovci

XXX.XXX.70.117

A včil? Jinak teda noví smajlíci jsou jako pro mateřskou školku...

6.1.2015 10:18
peter z bratislavy

XXX.XXX.240.152

Keď si rozkliknem (ke´d som prihlásený) meno užívateľa, nezobrazí sa mi nič, žiadne údaje o ňom

ifauna.cz » dorm » Kde diskutuje
dorm
Profilová fotka
Hodnocení příspěvků uživatele:
5 0
Muž | naposledy přihlášen 06. 01. 2015 09:01

vše kolem fauny.

6.1.2015 12:58

Zdravím,

automatické zveřejnění e-mailu jsme v rámci včerejších úprav deaktivovali. Kdo na sebe chce zveřejnit kontakt, uveďte jej prosím v nastavení profilu například do pole "Vaše chovatelské zájmy" (k editaci se dostanete po kliknutí na oranžové tlačítko "Editovat profil" na vlastním profilu).

Na stejném místě ve zvláštním políčku můžete uvést telefonní kontakt i adresu na www stránky.

Do budoucna bychom rádi přidali možnost interní pošty mezi registrovanými uživateli ifauny, příprava však ještě nějakou dobu potrvá.

Všechny prosím, aby zejména pro technické dotazy využívali spíše formulář na
https://www.ifauna.cz/kontakt/. Dostane se vám tak odpovědi rychleji, než pokud napíšete jen do diskuse.

6.1.2015 21:06
jansu

XXX.XXX.89.146

Preco ste nenechaly kontakty ako to bolo teraz chovatel sa nevie dostat ku kontaktom ktore chce

6.1.2015 21:47
jose.valt

XXX.XXX.191.99

jansu napsal(a):
Preco ste nenechaly kontakty ako to bolo teraz chovatel sa nevie dostat ku kontaktom ktore chce

Také se přimlouvám za ponechání původního stavu zobrazení kontaktů v profilu.
Proč uvádět kontakt v rubrice "Chovatelské zájmy" když už je uveden na místě určeném?
Pokud kdokoliv nechce být "zviditelněný" tak jej prostě neuvede.

7.1.2015 11:09
kkry

XXX.XXX.242.5

Email je v profilu povinný, takže zadán být musí. Ale stačilo by, kdyby přidali ještě jedno zaškrkávátko "Chci, aby email byl viditelný" , stejné jako u "Chci dostávat na e-mail reakce na svoje diskuzní příspěvky.".

8.1.2015 23:12

Kkry: Děkuji, zvážíme to.

Jak jsem napsal výše, rádi bychom co nejdříve připravili interní poštu mezi uživateli. Pak bude komunikace mezi všemi jednodušší bez nutnosti zveřejnit e-mail, který mnoho z vás nemusí chtít uvést pro všechny.

9.1.2015 07:24
st.toman

XXX.XXX.32.219

iFauna napsal(a):
Kkry: Děkuji, zvážíme to.

Jak jsem napsal výše, rádi bychom co nejdříve připravili interní poštu mezi uživateli. Pak bude komunikace mezi všemi jednodušší bez nutnosti zveřejnit e-mail, který mnoho z vás nemusí chtít uvést pro všechny.

Dejte prosím pod poslední příspěvek ikonku zpět, ať se to nemusí honit myší nahoru. Díky.

9.1.2015 09:46

st.toman napsal(a):
Dejte prosím pod poslední příspěvek ikonku zpět, ať se to nemusí honit myší nahoru. Díky.

Děkuji. Toto bychom rádi připravili co nejdříve, máme to v plánu.Zatím jako náhradní řešení můžete používat klávesu "Home" na klávesnici, která vás nahoru posune.

9.1.2015 13:17
Jiří Herynek

XXX.XXX.221.82

Tak mě napadá, pokud uvedu do textu @ tak jsem vystaven hrozbě, kdy roboti hledají emaily a pak dostáváme různé spamové emaily, máte to ošetřené? Já jsem raději uvedl xxxzavináčxxx.xx.

9.1.2015 19:50
mysak

XXX.XXX.54.5

Zdravím a mám dotaz, proč zde opět vystupují někteří jako neregistrovaní, v čem je rozdíl od minulé verze?

10.1.2015 00:05

Jiří Herynek napsal(a):
Tak mě napadá, pokud uvedu do textu @ tak jsem vystaven hrozbě, kdy roboti hledají emaily a pak dostáváme různé spamové emaily, máte to ošetřené? Já jsem raději uvedl xxxzavináčxxx.xx.

Toto jsme neošetřovali. Hlavně z toho důvodu, že není nejlepší, aby se v diskusi zveřejňovali e-maily. Nikdy není ověřitelné, že uživatel nezveřejní cizí e-mail nebo například telefonní číslo (ať už by to dělal z jakéhokoliv důvodu). Proto bychom do budoucna alespoň prvotní kontakt mezi uživateli umožnili pomocí interních zpráv, které připravujeme. Zatím prosím pište e-mail do diskuse alespoň tak, jak jste napsal.

10.1.2015 00:07

mysak napsal(a):
Zdravím a mám dotaz, proč zde opět vystupují někteří jako neregistrovaní, v čem je rozdíl od minulé verze?

Není teď umožněno registrovaným přispívat. Pokud někde vidíte příspěvky neregistrovaých, jsou staršího data než z pondělí 6.1.2015. Původní "anonymní" příspěvky neregistrovaných jsme nemohli nijak pojmenovat, proto jsou všechny pojmenovány jako neregistrovaní.

Pokud byste přece jenom někde viděl příspěvek neregistrovaného po tomto datu, jde o chybu. Prosím napište konkrétní případ. Díky!

10.1.2015 00:47
mysak

XXX.XXX.54.5

iFauna napsal(a):
Není teď umožněno registrovaným přispívat. Pokud někde vidíte příspěvky neregistrovaých, jsou staršího data než z pondělí 6.1.2015. Původní "anonymní" příspěvky neregistrovaných jsme nemohli nijak pojmenovat, proto jsou všechny pojmenovány jako neregistrovaní.

Pokud byste přece jenom někde viděl příspěvek neregistrovaného po tomto datu, jde o chybu. Prosím napište konkrétní případ. Díky!

Aha, dobrý, díky, už jsem si toho taky všimlsmajlík 4.1.15 jsou ještě staré z nemoderky.

10.1.2015 08:27
chov.

XXX.XXX.79.4

- tak jsem totálně v háji!
- sebrali jste mně mého smailika, kterým jsem se vlastně i podepisoval!
- tak to mně ten rok pěkně začíná !
b.

11.1.2015 05:16
chov.

XXX.XXX.79.4

- bylo by asi dobré, pokud zadáme příspěvek a sekneme tam nějakou chybu /stává se to /,
abychom to mohli opravit?
a né otvírat další příspěvek s omluvou ?

11.1.2015 07:22
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Mně taky chybí ta ikona zpět u posledního příspěvku.jinde je, a tady ne.proč.dříve mi to vyhovovalo více.

11.1.2015 19:11
ponka1

XXX.XXX.88.99

Přidala jsem příspěvek Lysá 2015 a neposouvá se nahoru. Pokud přidám reakci, sice ji to napíše, ale hlásí mi to, chybný parametr "

11.1.2015 21:27
chov.

XXX.XXX.79.4

iFauna napsal(a):
Děkuji. Toto bychom rádi připravili co nejdříve, máme to v plánu.Zatím jako náhradní řešení můžete používat klávesu "Home" na klávesnici, která vás nahoru posune.

- klávesa "Home" či "Tab" nás sice posune nahoru v "niti příspěvků", ale nešoupne nás zpět do "Diskuze - do fóra" !

14.1.2015 22:31

2mazutak napsal(a):
Mně taky chybí ta ikona zpět u posledního příspěvku.jinde je, a tady ne.proč.dříve mi to vyhovovalo více.

Pro návrat Vrácení odkazu zpět, tak jak byl dříve, s kolegy zvážíme také. Zatím můžete použít klávesu "backspace" na klávesnici, která funguje stejně jako odkaz "zpět".

Přidejte reakci

Přidat smajlík