Uživatel s deaktivovaným účtem

A co takhle třeba bantamka? Podle velikosti ořechového listí. Nebo taky zdrobnělá vlaška.
za pár dní se budou stěhovat všechny do velkého chlíva-čekám až mi vychne vápno, který nepromrzá a je velký aby se tam všechny vlezly,rozšířila sem slepice kvůli zájmu o vajíčka tak tam je všechny naučím chodit,mám ráda pestrost na zahradě takže mám 5 plemen slepic a další ještě zvažuju,všechny spolu vychází v pohodě,a kohout má výběr,tyhle -mám 3 sou letošní bohužel nevím kolik maji,ale nesnáší
Lepší bude, kdyby jste tady dala lepší fotografii. Jestliže je to zakrslá slepice mohla by to být Bantamka, ale tak zezadu to nemohu 100% potvrdit. K vlašce by jsem se moc nepřikláněl s fotografie to vypadá že slepička má spuštěná křídla a výše nesený široce otevřený ocas což jsou pro vlašky nepřípustné vady. Dejte tady detailní foto a budeme moudřejší. Petr
iisaabeel
napsal(a):
co je to za plemeno
Zakrslá je to určitě, koroptví taky, ale co - to ví Bůh:-) vyfoťte to z profilu a blíže a nebo mi stačí vyfotit hlavu na makro. Bantamka je dobrý typ, mě napadla v prvním okamžiku holandská zakrslá. Jaký to má hřeben? Jednoduchý nebo růžicovitý?
Juraj Kafka
netřásly,jen sem si tam dala cosi na noční focení s nějakým spožděním či co,no technika jde trochu mimo mě,dívala sem se na fotky a taky bych řekla tu bantamku,ještě mám kohouta vlašáka má 20 slepic postupně chci 30,myslíte že by snesl kohoutka od těhle?chlív má 4x5 m a je nějaká šance že se i tyhle malé rozkvokají
iisaabeel
napsal(a):
za pár dní se budou stěhovat všechny do velkého chlíva-čekám až mi vychne vápno, který nepromrzá a je velký aby se tam všechny vlezly,rozšířila sem slepice kvůli zájmu o vajíčka tak tam je všechny naučím chodit,mám ráda pestrost na zahradě takže mám 5 plemen slepic a další ještě zvažuju,všechny spolu vychází v pohodě,a kohout má výběr,tyhle -mám 3 sou letošní bohužel nevím kolik maji,ale nesnáší
ahoj pokud nezanaši nemůže to byt bratmanka nebo sebritka ty jsou dobry letci
Podle mě je to HOLANDSKÁ ZAKRSLÁ ZLATOKRKÁ (velmi dobrý letci) a kvočny! Nedávno ksem měl kmen 1,4. T.