podskocova

XXX.XXX.97.249
Zdravím chovatale tohoto plemene sháním hol žluté,nevíta někdo o nich i vejce koupím,prosím.......
Přidávám foto z mého chovu
vyberte sa zajtra v noci na Trojkráľovú burzu do Straubingu. Tam som v minulých rokoch videl aj červené, žlté a aj krahujcové.
podskocova

XXX.XXX.114.166
hm pro mne dost daleko ale kdyby někdo jel z liberecka tak mu je zaplatím...
podskocova
napsal(a):
Zdravím chovatale tohoto plemene sháním hol žluté,nevíta někdo o nich i vejce koupím,prosím.......
Přidávám foto z mého chovu
Môžem Vám dať len typ bez záruky. Neviem ani číslo ani meno pána čo tento farebný ráz choval iba to že sa prezentoval ako ,,farma Osek,,. Možno sa tu niekto ozve kto by vedel poradiť ako sa s ním skontaktovať. I ja som po nich túžil a čakal v zázname na odchov ale nepodarilo sa. Možno Vy budete mať viac šťastia.
ferencjo

XXX.XXX.5.221
farmu Osek som osobne navštívil,avšak žlté holanĎanky som tam nevidel
podskocova

XXX.XXX.83.138
dorm
napsal(a):
ve fotogalerii je máhttp://www.farmaara.cz/holananka-zdrobnla/75-holandanka-zdrobnela
Ať čučím jek čučím na stránkách mají jen černé,žluté nevidím nebo jsem barvoslepá....
podskocova
napsal(a):
Ať čučím jek čučím na stránkách mají jen černé,žluté nevidím nebo jsem barvoslepá....
Čo Vám bráni farmu kontaktovať a spýtať sa osobne. Ja netvrdím že ich ešte má. Keď som s pánom komunikoval tak ich ešte mal a úspešne ich rozmnožoval. Ak ich už nechová, možno by si spomenul na niekoho kto ich od neho v minulosti kúpil. Ak sa prejaví dobrá vôla možno budete prekvapená.
podskocova

XXX.XXX.83.138
už jsem jim napsala tak uvidíme.....
podskocova

XXX.XXX.109.165
Dobře tak je tam vyfocený pár, ale odchovy ne,Zatím z Ary neodepsali.
podskocova

XXX.XXX.109.165
beda
napsal(a):
-ANO BYLO JICH TAM DOST!! 1+2 =75€ // žluté,červené,krahujcové,černé,bílé - všechny moc pěkné !! B.
Dík všem kteří věděli že je sháním a nekoupili mi je
beda
napsal(a):
-ANO BYLO JICH TAM DOST!! 1+2 =75€ // žluté,červené,krahujcové,černé,bílé - všechny moc pěkné !! B.
- otevřel jsem až dnes toto vlákno pouze kvůli nadpisu a tak jsem odpověděl ! Zřejmě asi nestačí napsat kupte mně je ... //sám jsem v dnešní slotě najel 600km a přivezl si jednu holubičku !
podskocova
napsal(a):
Nerozumiem tomu, že ich zháňate a neboli ste si ich kúpiť v Nemecku, kde bola možnosť že ich zoženiete.
Po skúsenostaich s kamarátom chovateľom, ktorý si nechal doviezť zo Straubingu králika a potom ho ofrflal a odmietol prevziať, by som asi ani ja toto riziko už nepodstúpil. Zdá sa mi dosť čudná reakcia chovateľky, ktorá je pomaly dotknutá, že jej nikto nekúpil za 75 EUR zdr. Holanďanky. Pritom stačilo sadnúť do auta a trocha riskovať život v tom dnešnom nečase a mohli byť vaše. Bol som tam aj na burze v Riede a nekúpil som nič, keďže to, čo som hľadal mám doma v lepšej kvalite ako tam bolo ponúkané.
Predpokaldám, že sa objaví fotoreportáž z dnešneho výletu do Straubingu. Toľko nekvalitných zvierat som už dlho nevidel a za ceny, ktoré radšej nekomentujem. A chodím tam už pekne dlho....
podskocova

XXX.XXX.109.165
To víte něčím se živit musím a taky nemám čas jako chlapi,mám těch zvířat víc a taky velké lichokopytníky......
podskocova

XXX.XXX.109.165
peter z bratislavy
napsal(a):
Po skúsenostaich s kamarátom chovateľom, ktorý si nechal doviezť zo Straubingu králika a potom ho ofrflal a odmietol prevziať, by som asi ani ja toto riziko už nepodstúpil. Zdá sa mi dosť čudná reakcia chovateľky, ktorá je pomaly dotknutá, že jej nikto nekúpil za 75 EUR zdr. Holanďanky. Pritom stačilo sadnúť do auta a trocha riskovať život v tom dnešnom nečase a mohli byť vaše. Bol som tam aj na burze v Riede a nekúpil som nič, keďže to, čo som hľadal mám doma v lepšej kvalite ako tam bolo ponúkané.
Predpokaldám, že sa objaví fotoreportáž z dnešneho výletu do Straubingu. Toľko nekvalitných zvierat som už dlho nevidel a za ceny, ktoré radšej nekomentujem. A chodím tam už pekne dlho....
Na začátku MÉ diskuze mám výzvu kdyby někdo jel.........Tak se mohl se mnou spojit.Pořád je pro mne lepší dát za kmen 1750,- než riskovat život,práci,atd a vás se to vlastně netýká jste daleko.Nejsem ukřivděná jen mi je to líto.Mám jeden kmen a to je moc málo!
podskocova

XXX.XXX.109.165
Asi jste živnostník a neděláte ve fabrice, kdy o pul třetí nepřijedete s vyplazeným jazykem domu venčit smečku psu,krmit koně a obíhat voliéry s ptáky.Buďď na to máte lidi nebo na to kašlete-podle chování to druhé.Chlape vzbuď se ty a nebuď hrubý ač ci z druhé strany republikyNěkdo prostě toto cestování neprovozuje a proto ta výzva na začátku.Snad vám to testosteron dovolí pochopit.
podskocova
napsal(a):
Asi jste živnostník a neděláte ve fabrice, kdy o pul třetí nepřijedete s vyplazeným jazykem domu venčit smečku psu,krmit koně a obíhat voliéry s ptáky.Buďď na to máte lidi nebo na to kašlete-podle chování to druhé.Chlape vzbuď se ty a nebuď hrubý ač ci z druhé strany republikyNěkdo prostě toto cestování neprovozuje a proto ta výzva na začátku.Snad vám to testosteron dovolí pochopit.
Háló haló, pani zobuďte sa. Ja mám viac ako 150 zvierat a starám sa o ne sám, ale keď to chcem robiť na úrovni, musím do toho investovať čas aj peniaze. A testosterón mám na správnom mieste. Keď sa Vás to dotklo, tak je to len Váš problém.
Trochu úbohé argumenty pani chovatelka a pritom je uplne jedno, kto z akeho konca býv. republiky je. Nemyslím, že to do Nemecka máme bližšie zo Slovenska, ako Vy z Liberecka. Videl som tam hodne českých aut, ako aj autobus českých chovateľov. Keď sa chce - dá sa, ale je jednoduchšie zvaľovať vinu na tých čo tam boli a Vám nekúpili. Myslím, že dobre urobili.
podskocova
napsal(a):
Milá paní, tak tímto přístupen jste si to zazdila sama a i kdyby někdo ty slepičky měl, tak Vám je nenabídne. Taky bych se tam ráda podívala na ty trhy a nakoupila si, ale nemám na to peněz nazbyt. A pokud bych si dovolila po někom chtít, aby mi tam něco koupil, tak o to budu asi žádat trošku jinak než Vy. A už vůbec bych si nedovolila s prominutím držkovat, že se všichni ochotou nepřetrhli nakoupit pro Vás tak drahá zvířata. Teda alespoň pro mě je to drahé, protože mám zatím jen hybridky.
Petra
podskocova
napsal(a):
zvíře není věc a 75 éček za 1-2 bych si sakra rozmyslel koupit i bratrovi,byť by byla zvířata takřka bez chyby..natož někomu kdo se prezentuje jen nickem a telefonem!!! To co jste zde dnes napsala do fórum,tak Vám je už asi nikdo ani nenabídne..
Daniel a Peter jsou špičkový chovatelé a když napíšou,že materiál ve Straubingu letos stál za ho...,tak buďte ráda,že jste nepřišla o těch 1750kč nebo kolik..přeji Vám ať je seženete za třetinu a doufám že slušně
podskocova

XXX.XXX.100.7
tak se z toho všichni nezblázněte a diskuzi opustte
podskocova

XXX.XXX.100.7
protože jsem ji vyvolala já v dobré víře a vám se pruběh nelíbí jen někoho napadáte že nejel kam vy, asi mi nakonec závidíte nebo co.mě je německo fuk a bohužel vaše názory taky.Na světovce v Praze to byla cena jednoho kohouta.A když si nechám poslat druběž přes celou republiku na dobírku taky do krabice nevidím a nvím vlastně za co platím.Hold českej člověk pořád někoho musí buzerovat a ne pomoct.Já ted vezla kohouta do chocně a holubi do šumperka a taky zadara ale je to přece kousek.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.66
podskocova
napsal(a):
Chcel by som mať takú robotu vo fabrike, aby som dokázal uživiť smečku psov, kone, a tie vtáky vo voliere odhadujem na nejaké exoty. A to už nehovorím, že aj ja potrebujem z niečoho žiť. Mať taký príjem, tak si objednám taxik do Nemecka a neškamrem na ifaune.
podskocova
napsal(a):
- vážená přítelkyně! Sám jsem nad nima dlouho stál a koukal se zalíbením - nakonec jsem si řekl, nemohu si koupit vše co se mně zde líbí! Přeci nemohu, když doma láteřím, jak vše podražilo a mně přidali 140,-k důchodu koupit slepičky za 2000,- /a relativně drahé nebyly/ a potom prodávat vajíčka za tři kačky a kuřátka za dvacku!
A že jsem psal, že jste pro to moc neudělala- přeci pochopíte, že tak drahé slepičky někdo nekoupí a nepřiveze, pouze proto, že je nějaká paní na Fauně sháněla! Nepředstavoval jsem si, že by jste pro ně třeba musela jet, ale kdyby jste zašla na místní ZO, upekla bábovku a řekla -chlapci kdo pojedete na Straubing mám zájem o slepičky, tady je 100€ a krabice - asi by to bylo zase něco jiného! Takhle Vám nezbývá, než za rok pro to udělat více a když píšete,že jeden kmen již máte, tak to určitě vydržíte! Tak Vám přeji ať se daří a pokud budete mít dost kuřátek vzpomeňte si na mě a napište!
Beda
pepina
napsal(a):
Milá paní, tak tímto přístupen jste si to zazdila sama a i kdyby někdo ty slepičky měl, tak Vám je nenabídne. Taky bych se tam ráda podívala na ty trhy a nakoupila si, ale nemám na to peněz nazbyt. A pokud bych si dovolila po někom chtít, aby mi tam něco koupil, tak o to budu asi žádat trošku jinak než Vy. A už vůbec bych si nedovolila s prominutím držkovat, že se všichni ochotou nepřetrhli nakoupit pro Vás tak drahá zvířata. Teda alespoň pro mě je to drahé, protože mám zatím jen hybridky.
Petra
Ano,moc dobře napsané,.....jaké plemeno se Vám líbí a chtěla by jste je chovat ?
podskocova

XXX.XXX.86.20
Bylo to na rychlo, od nás tam nikdo nejel a den předem jsem si zadala tu výzvu na hoře.Kdyby jsem tam toužila zajed, tak si asi nedávám výzvu na místní chovatele. A vás všechny rozzuřilo, že jsem si jen tak povzdechla, když mi potom píšete,že tam byli.To mně přece už nezajímá co bylo.Moje zvířata si na sebe vydělají nemám problém je při ubohém platu uživit.Toť vše co vám k tomuto řeknu,tuto nesmyslnou verzi diskuze opouštím.Pokud ovšem má někdo typ k věci tak to uvítám jeko třeba na Aru.PS. 75 euro bych klidně dala protože na fotkách jsou o 50% lepší než co se dá koupi u nás.A u málo chovaného plemene jsem ráda za každý chovný materiál.Já z toho vědu nedělám abych byla ,,Přední chovatel"
marysh
napsal(a):
Ano,moc dobře napsané,.....jaké plemeno se Vám líbí a chtěla by jste je chovat ?
Chlapi díky za nabidky. Mě se líbí hodně plemen, prostě co seženu nejblíže k nám na sever Jablonecko a nebo směr České Budějovice. Chtěla bych nějaké kombinované plemeno. Plymutky, sasexky, australky, mám jednoho hempšíra se slepičkou. Strašně se mi líbí wyandotky, ale ty bohužel mají malou snášku, co jsem tu vyčetla. Třeba ty zdrobnělé mají lepší to nevím.
Ale do Straubingu bych ráda pro okrasné kačenky, tak snad na to jednou našetřím.
podskocova

XXX.XXX.113.206
beda
napsal(a):
- vážená přítelkyně! Sám jsem nad nima dlouho stál a koukal se zalíbením - nakonec jsem si řekl, nemohu si koupit vše co se mně zde líbí! Přeci nemohu, když doma láteřím, jak vše podražilo a mně přidali 140,-k důchodu koupit slepičky za 2000,- /a relativně drahé nebyly/ a potom prodávat vajíčka za tři kačky a kuřátka za dvacku!
A že jsem psal, že jste pro to moc neudělala- přeci pochopíte, že tak drahé slepičky někdo nekoupí a nepřiveze, pouze proto, že je nějaká paní na Fauně sháněla! Nepředstavoval jsem si, že by jste pro ně třeba musela jet, ale kdyby jste zašla na místní ZO, upekla bábovku a řekla -chlapci kdo pojedete na Straubing mám zájem o slepičky, tady je 100€ a krabice - asi by to bylo zase něco jiného! Takhle Vám nezbývá, než za rok pro to udělat více a když píšete,že jeden kmen již máte, tak to určitě vydržíte! Tak Vám přeji ať se daří a pokud budete mít dost kuřátek vzpomeňte si na mě a napište!
Beda
Bedo k těm kuřátkum jestli se vám budou líbit s barevnými chocholy 50% a výrustky nad ozobím tak vám je klidně nechám.U nás se nic lepšího pravděpodobně nesežene.
- já měl celý chov černých a dost pěkných- ale již jsem s nimi skončil. Měl jsem několik chovů japonek /jak kadeřavé tak i hladké/ - skončil jsem i s nimi / musel jsem jim celou zimu topit eletř./ - nyní mám pouze hedvábničky a vedle jeden prázdný slepičák! /Přeci jen jsem spíše holubář, tak to přes srdce zatím přenáším! No uvidím, jak dlouho to vydržím /? Teď jedeme ještě do Poznaně a je také Wels!!
Díval jsem se na ty vaše a zkutečně by to chtělo něco do krve a trochu to vylepšit, nic méně si Vaší nabídky vážím a z jara se domluvíme a zkusíme s tím něco udělat! Zatím Vám přeji, ať se vede a budu Faunu - drůbež sledovat! Beda
Možno Vás bude zaujímať tento rakúsky inzerat:
http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/tiere-zubehoer/zuchthuehner-34837024?adId=34837024
podskocova

XXX.XXX.66.237
Bohužel mi to nejde vyhledat.......
podskocova

XXX.XXX.69.194
Asi dvacetkrát ,,nebylo nic nalezeno" ve světě ani doma prostě ani tuk i když jsem to zkrátila,že by to skusil někdo jiný?
http://www.willhaben.at/
tohle okopírujte do vyhledávače google a hned první odstavec klikněte na přeložit tuto stránku(modře)...pak přejděte na tržiště pak zvířata atd.
podskocova

XXX.XXX.83.212
No jo gogle na ten jsem zapoměla.....Ale jsou to hruzy vubec se mi nelíbí,to na holandských stránkách chochol. plemen to je jiný kafe
http://www.kippenencyclopedie.nl/php/index.php?title=Hollandskuifhoen#In_Nederland_niet_erkende_kleurslagen_krulvederig:Zkus to