Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2012 15:00
tono

XXX.XXX.164.132

Na nemoderce probíhala nedavno diskuze o ceně domácích vajíček. Myslím,že to tam ti diskutujicí pořádně předražovali. kdo by vam dál prosimvás za domácí vajíčko 2,50 kč nebo dokonce 3 kč? V supermarketu si pořidíme čerstvá bio vajíčka skoro za hubičku. =to=smajlík

8.1.2012 15:53
zdeňka58

XXX.XXX.178.111

6 ks - a tak levné - no neber te to,za ty prachy :-)))smajlík

8.1.2012 16:24
dorm

XXX.XXX.64.242

a já se s nima doma patlám..jdu si ty zlatá vejce zamluvitsmajlíksmajlík..markety to jsou kujwy,stačí tam připlácnout bio a ti co na to věří je snad i koupí:-))...možná jsou násadová,cenově to odpovídásmajlíksmajlík

8.1.2012 16:54
kelim

XXX.XXX.130.236

Hm jednotka za 9,15 to fakt jdesmajlík a já blbec prodávám za 2,5 kč .

8.1.2012 21:38
mesič

XXX.XXX.182.1

kelim napsal(a):
Hm jednotka za 9,15 to fakt jdesmajlík a já blbec prodávám za 2,5 kč .

Nápodobně!! smajlík a to ještě měl kolega průpovídku, že prodávám draho. Ony se asi slépky nažerou vzduchu a ráno a večer k nim chodí soused. Všichni jsou zblblí z akcí z hypermarketů a až domácí velkochovy podraží kvůli zpřísněným podmínkám, budou se sem vozit šity z Polska za 1,5 kč a to si budou spořiví češi šmakovat. Každý má pocit, že na těch pár prodaných vajíčkách zbohatnete a nedokáže si spočítat, že je člověk, když dobře tak na nule. My začínali v létě. Výběh pro slepice a kačeny dohromady 14.000!!! Byla to mladická nerozvážnost, dnes bych udělala vše jinak. Když tuto investici NEBUDU počítat a budu počítat jen zvířata a krmení (5 nosnic) tak jsem 1000 Kč v mínusu a to si započítávám i vejce, které spotřebujeme, nejen ty na prodej. Vůbec si tu nechci ztěžovat, proto sem nepíšu, jen že to člověk musí brát jako koníčka, který se aspoň trochu vrátí. Jak já říkám, mít koníčka lyžování, tak do něj člověk vrazí ještě víc a návratnost O,- :-)

8.1.2012 21:58
oskar222

XXX.XXX.93.3

plne souhlasim!
Kdyz problem je ten, ze lidi vidi jen cenu a jdou tupě jak ovce za tím - pokazdy si vzpomenu jak nejaka ducodkyne rika - pojd Venco, tady maji vejce za 40 (1plato) a hned si koupi tri - i pro dceru... samozrejme, ze je to z Polska (evropská Čína)...
Letos budem chtít krome zeleniny prodavat i par vajec, bud za tri nebo 4 kč, kdyz pojedem na farm.trhy...hold se uvidí :)

8.1.2012 22:27
masak

XXX.XXX.253.239

mesič napsal(a):
Nápodobně!! smajlík a to ještě měl kolega průpovídku, že prodávám draho. Ony se asi slépky nažerou vzduchu a ráno a večer k nim chodí soused. Všichni jsou zblblí z akcí z hypermarketů a až domácí velkochovy podraží kvůli zpřísněným podmínkám, budou se sem vozit šity z Polska za 1,5 kč a to si budou spořiví češi šmakovat. Každý má pocit, že na těch pár prodaných vajíčkách zbohatnete a nedokáže si spočítat, že je člověk, když dobře tak na nule. My začínali v létě. Výběh pro slepice a kačeny dohromady 14.000!!! Byla to mladická nerozvážnost, dnes bych udělala vše jinak. Když tuto investici NEBUDU počítat a budu počítat jen zvířata a krmení (5 nosnic) tak jsem 1000 Kč v mínusu a to si započítávám i vejce, které spotřebujeme, nejen ty na prodej. Vůbec si tu nechci ztěžovat, proto sem nepíšu, jen že to člověk musí brát jako koníčka, který se aspoň trochu vrátí. Jak já říkám, mít koníčka lyžování, tak do něj člověk vrazí ještě víc a návratnost O,- :-)

aby ste nebyla v mínusu tak musíte mít min 3x tolik slepic.Čím víc tím lépe. Máteli pro domácnost 5 slepic,tak pořiďte 15ks a z prodeje vajec se vám zaplatí vaše spotřeba a nějaká kačka zbude. Při 5ti slepicích toho moc neprodáte a pořád vaše slepice musíte dotovat z výplaty.

9.1.2012 15:12
erino

XXX.XXX.37.167

Predvčerom som bol v hypermarkete Tesco Košice. Počas motania s priateľkou medzi regály som si všimol "BIO ODDELENIE". Bola tam BIO EKO domáca ešte pravejšia ako pravá domáca bravčová tlačenka, balenie o váhe 250 gramov cena 4 eurá 90 centov. V prepočte takmer 150 korún. Vraj presne taká tlačenka akú si robia rodiny v Čechách či na Slovensku pri zabíjačke. A aby Vám nebolo dosť, keď som obdivoval celý ten EKOBIOFASISTICKY pult, dvaja jedinci si tú tlačenku aj vložili do košíka. Celkovo im to ten predaj šiel. Padal som z nôh.

10.1.2012 13:21
petrvyoralcz

XXX.XXX.191.65

Měli bychom být rádi, že máme možnost si vybrat vejce z klecového chovu, z podestýlky a nebo bio. Nad cenou nepřemýšlejte, obchodem se zabývám 10 let a např ženy : klidně si připlatí za uplně stejnou věc klidně 2x tolik jen proto, že mají růžovou barvu ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík