Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2012 15:16
lukas146

XXX.XXX.168.49

Dobry den mam dotaz jake plemeno ma nejlepsi zmasilost a nejrychleji roste susexka ci amrokska nebo hempsirka a jak sou na tom se snaskou víše uvedena plemena dekuji Teřl :-)

23.1.2012 17:46
dolezal

XXX.XXX.51.127

já měl hempšírky a snáška byla dobrá a kříženci Hempšírák+Vk byly krázně zmasilí a rychle rostli
Doležal

23.1.2012 19:15
lukas146

XXX.XXX.168.49

A jak sou na tom ostatni plemena ktera jsem vypisoval smajlík

24.1.2012 08:27
ovecka

XXX.XXX.171.70

Chovala jsem všechna plemena najednou a vyšlo mi z toho, že nejlepší na výkrm byly amroksky. Už jsem to tu psala několikrát i s porovnáním hmotností čistého trupu. Zadejte si názvy plemen, někde to vyleze. Dana

24.1.2012 15:33
lukas146

XXX.XXX.168.49

Dekuji pani Dano a prosim nerozcilujte se smajlík :-) a jak sou na tom tato plemena se snaskou smajlík

24.1.2012 17:07
ovecka

XXX.XXX.31.130

Podle mých zkušeností v zimě nesou nejlépe sasexky, v létě hempšírky a amroksky.Nejdříve začínaly nést kuřice NH, pak AM a asi o 14 dní déle SA. Na jaře šly do snášky rychleji AM. Je to z pozorování po 3 roky, kdy jsem je měla souběžně. Pak jsem nechala SA a NH. AM docela dlouho přepeřovaly až v listopadu a hůře opeřovaly. Ale je to asi vše o tom jaké kmeny máte. Já se snažím nechta velké slepice a sháním mohutné kohouty, aby byla co největší zmasilost. Pokud bych měla vybrat plemeno, které se mi zdá nejlepší - snáška, zmasilost, rychlost přepelichání, tak v mém případě NH. A na zimu pár SA.
Nerozčiluji se, to už mne tady přešlo :-|. Kohouty krmím cca 18-20 týdnů a čistý trup je od 1,3 do 1,6 kg. U AM to bylo od 1,45-do 1,7 kg. Letos měli kohouti v 7 měsích měli u HN 1,8-2,0 kg jenom trup( plus k tomu droby a krk), SA 1,7-1,8. Odhadm takhle staří AM by měli přes 2 kg jenom v trupu. Drobů je k tomu určitě 0,5 kg. Dana

24.1.2012 17:19
lukas146

XXX.XXX.168.49

Moc dekuji Dano ale stejne nevim jake si vybratsmajlíksmajlíksmajlík libi se mi totiz vsechny stejne ach jo smajlík a vam se nejvice zamlouvali jake Dano a prosim napiste jeste rocni snasku u NH SU AM dekuji Terl

24.1.2012 18:12
peter z bratislavy

XXX.XXX.237.55

Teraz som zase likvidoval prebytočné kohúty Ayam cemani, Bielefeldiek a Džersejských obrov. Očistený trup mladého cca 6 mesačného kohúta Džersjského obra vážil 3.600 gr bez vnútorností, behákov a hlavy. Tí ostatní boli podstatne menší oproti nemu.

Prikaldám staršie foto ročného očisteneho Džers.kohúta o váhe 4,5 kg a svetlého Ayam cemani.

25.1.2012 07:34
lukas146

XXX.XXX.168.49

Moc dekuji ale neporadil ste mi :-):-) dotaz byl urcen pani Dane alias ovecce presto dekuji za prizpevek ale obry chovat nechci smajlíksmajlík

25.1.2012 08:45
masak

XXX.XXX.253.239

Lukáš toto není jen tvoje forum i když si zadával dotaz..Nás ostatní obři zajímají a neodrazuj přispívající.

25.1.2012 14:00
lukas146

XXX.XXX.168.49

masak napsal(a):
Lukáš toto není jen tvoje forum i když si zadával dotaz..Nás ostatní obři zajímají a neodrazuj přispívající.

Vym ze to neni jen muje forum ale tohle forum se naziva vykrmnost ne milujeme zer. obrysmajlíksmajlíksmajlík tak si laskave zalozte vlastni forum kdyz vas to tak iritujesmajlík.Prispivajici neodrazuji naopak sem tomu panu pred vami masaku podekoval. Tak se do me laskave prestante navazet a dotaz jak uz sem psal byl pro pani Danu alias ovecku. Je to hodna pani a jako jedina mi tady poradila :-) a za to ji moc dekuji:-) takze si laskave kdyztak zalozte vlastni forum zer. obri.Teřl smajlík

25.1.2012 16:44
oskar222

XXX.XXX.93.3

Ž.obři jsou hned na2.straně moderky...
at si kazdy pise co kam chce, kazdy ma svou volbu

25.1.2012 17:29
masak

XXX.XXX.253.239

lukas146 napsal(a):
Vym ze to neni jen muje forum ale tohle forum se naziva vykrmnost ne milujeme zer. obrysmajlíksmajlíksmajlík tak si laskave zalozte vlastni forum kdyz vas to tak iritujesmajlík.Prispivajici neodrazuji naopak sem tomu panu pred vami masaku podekoval. Tak se do me laskave prestante navazet a dotaz jak uz sem psal byl pro pani Danu alias ovecku. Je to hodna pani a jako jedina mi tady poradila :-) a za to ji moc dekuji:-) takze si laskave kdyztak zalozte vlastni forum zer. obri.Teřl smajlík

co tě štve?Raději piš kratší příspěvky.Ty hrubky se po tobě nedají ani spočítat.

25.1.2012 18:36
ovecka

XXX.XXX.31.130

lukas146 napsal(a):
Moc dekuji Dano ale stejne nevim jake si vybratsmajlíksmajlíksmajlík libi se mi totiz vsechny stejne ach jo smajlík a vam se nejvice zamlouvali jake Dano a prosim napiste jeste rocni snasku u NH SU AM dekuji Terl

Roční snáška je u všech plemen zhruba stejná. Podle mých zkušeností cca 200-220 vajec ročně. Nejlépe asi nesou sussexky, protože v mých podmínkách nesou i přes zimu obden vajíčko. tak mám od 10 ks tak 4-6 denně. ve stejnou dobu mi nesou NH 2-4 vajíčka. když se oteplí - v květnu červnu, tak se situace obrátí. Od NH mám 7-9 vajec denně a od SA 4-8. Čím tepleji, tím méně nesou. Na podzim SA déle přepeřují, ale v zimě už jsou zase ve snášce. Tak nevím, které jsou lepší, mám proto oboje. Navíc ve společném výběhu jim to pěkně ladí dohromady. AM byly asi nejlepší, na jaře měly za 100 dní (od ledna do dubna) průměr 68 vajec (HN 54 a SA 62). Ale to jen tak pro zajímavost. Další měsíce nemám spočítané po plemenech, protože se mi stavy měnily - prodej starších slepic.... Tak doufám, že si vyberete ke své spokojenosti. Dana

25.1.2012 19:41
lukas146

XXX.XXX.168.49

Pani Dano moc vam dekuju :-). A co se tyka tebe masaku ty radsi drz hubu a zalez nekam pod deku a neser se do me bud tak laskav. Nezlob se masaku ale u me si proste idiot:-(:-(:-( a chudacek :-(:-(:-(

25.1.2012 22:20
mamkamaria

XXX.XXX.55.1

Nedá mi aby som nezareagovala, súhlasím s masakom, pod tú deku zalezte radšej vy a zopakujte si pravopis a rozhodnite sa čo chcete vôbec chovať

26.1.2012 14:37
coturnix

XXX.XXX.89.36

lukas146 napsal(a):
Pani Dano moc vam dekuju :-). A co se tyka tebe masaku ty radsi drz hubu a zalez nekam pod deku a neser se do me bud tak laskav. Nezlob se masaku ale u me si proste idiot:-(:-(:-( a chudacek :-(:-(:-(

Opravdu neskutečný hulvát !

26.1.2012 20:15
peter z bratislavy

XXX.XXX.237.55

Nestíham sa čudovať, čo spôsobila moja fotka na ilustráciu do akej jatočnej hmotnosti dorastajú kohúty JG.
Hrubé vyjadrovanie a napádanie iných asi patrí k životnému štýlu niektorých mladých "Tiežchovateľov". To svedčí len o ich úbohom IQ, ktoré evidentne nedosahuje ani úrovne hrabavej hydiny, o ktorej sa tu všetci bavíme. Vystavil si svojou neprimeranou reakciou sam sebe peknú vizitku.

26.1.2012 20:19
oskar222

XXX.XXX.93.3

Pter, prosím napište do profilu jaká přesně plemena chovátemoc by mě to zajímalo.
Tímto se omlouvám, že jsem sem skočil s jinou otázkou mimo toto téma.

29.1.2012 17:09
lukas146

XXX.XXX.168.49

Nezlobte se masaku ale sem silny dizlektik tak proto asi. Jinak bych se vam chtel omluvit asi sem to prehnal.:-(smajlík . Timto bych se vam chtel omluvit a zaroven moc podekovat pani Dane za pomoc pri vyberu :-)

31.1.2012 10:32
moráň

XXX.XXX.213.22

smajlík

3.2.2012 21:09
deko

XXX.XXX.226.66

lukas146 napsal(a):

vazeny lukas146: fakt je cudne ked niekto pride na nejake forum, ani si nepozrie zakladne veci, nesprava sa slusne a navaza sa do niekoho lebo napise nieco co nezodpoveda jeho predstavam a pritom sam pise uplne mimo misu.

a cudne je aj to, ze niekomu odporucate aby si zalozil vlastne vlakno. co keby ste si zalozili vlastne forum, na ktorom si budete moct pisat a zakladat co len budete chciet?

Michal H.

Přidejte reakci

Přidat smajlík